טרי

היי../images/Emo26.gifחדשה../images/Emo9.gif

היי.. כבר כמה זמן אני קוראת כאן כל מיני הודעות והחלטתי להיצטרף למרות שבדקתי כרטיסים אישיים של כמה אנשים פה ואין פה ממש הרבה אנשים קרובים לגיל שלי אבל בכל מיקרה..
אני די אוהבת את ג'ימי הנדריקס,ג'ים מוריסון, נירוונה,פרל ג'אם, לד זפלין,פינק פלויד וגם את השירים שבנפרד של סיד בארט, גאנס אנד רוזס ועוד הרבה... ואני בת 13 מנתניה ואם זה לא מפריע לכם אז זה גם לא מפריע לי

הי../images/Emo36.gif חדשה

ברוכה הבאה
, מקווה שתהני ודווקא יש פה כמה קרובים לגיל (בטח יותר קרובים ממני
)

moshel

New member
הי חדשהו

ברוכה הבאה ורק לידיעתך למוזיקה אין גיל כולם מוזמנים moshel

GeForce 5

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif והודעה לכולם

קודם כל הרשי לי לברך אותך על ההצטרפות... ואסכם את שאמרו קודמיי במשפט הידוע (לשמצה?) "זה לא הגיל אלא התרגיל..." בקיצור, כמה שיותר מוקדם תתחילי לשמוע רוק טוב, כך ייטב עמך עם העולם... ו...אנשים טובים, יקרים, אהובים שלי (סתאם נראה לכם?) הבוסים הגדולים בתפוז החליטו ש-20 הודעות לדף זה יותר מידי... אז צומצמנו ל-15(!)... כדאי שנתחיל לקחת את זה בחשבון... הבה נשרשרה ברינה ובדיצה (טוב הגזמתי, קיצר הבנתם את הרעיון...). אני מזמין כל מי שחפצה נפשו לכתוב לנצל"ש כל הודעה שלי לטובתו, אני בטוח שגם השאר יסכימו לעשות כן, כמובן שאם יש לכם איזו ביקורת טובה, שיר, סיפור או אגדה, פתחו נא הודעה חדשה, הדגישו בכוכבים ונצנצים למען יראו וייראו... יאללה סלאמת... :)

מה יש לי להגיד אחרי?

כל הכבוד ג'י לא ידעתי שיש לך את זה. דווקא הפורום הזה די מצטיין בשרשורים בחודשים האחרונים ואם לא אני תמיד שמח לתקן, אבל השינוי האחרון במספר ההודעות לדף בהחלט מצריך יותר תשומת מצידנו כגולשים, לכן, אני מודיע עכשיו ומראש, שהודעות פרסומיות שלא ישורשרו ל
ימחקו מייד וללא אזהרה מוקדמת או הודעה, אני גם מבקש להקפיד יותר על שרשורים ולנצל שירשורים קיימים ככל האפשר.

Miss CB

New member
יש כמה... אני יכולה לחשוב על אחת!

(והיא אני זאת אומרת) אני דווקא לא דוגמא מצוינת כי אני די פסיבית פה - תתחילו לדבר על דברים שאני מבינה בהם ואני אשתתף
מה זה פה - אבל אני טלי, בת 14 וחצי וקצת!

ThePiper

New member
huge!!!!!!

כל הכבוד למושל! ובבקשה אל תזכירו יותר עוף או כל סוג אחר של אוכל, אני עומדת להקיא כל דקה
יש לי וירוס בבטן או משהו כזה וזה ממש ממש מעצבן

ThePiper

New member
אוףףףףףף שכחתי שיש לי בעיה עם....

הג'אווה אז אני לא יכולה ממש לראות את זה, זאת במקרה ההופעה מנבוורת'?

country joe

New member
אם כבר אוף

תברכו אותי על הראסטות החדשות שלי - אחרי 7 שעות של סבל

Rubycon

New member
תביא תמונה

גם לי כל הזמן אומרים לעשות אבל אין מצב שאני עושה. אני מת על השיער שלי.

country joe

New member
גם אני נורא אהבתי אותו

אבל עכשיו אני עוד יותר. זה כל כך יפה. תעשה, תעשה.

קיר קמט

New member
קושיה (טוב, אולי סתם שאלה.)

הגרסה המקורית של WILD THING... מי עשה ? די ברור לי שזה לא החבובות

הלהקה הכי טובה היום

אני משרשר לאוף כי הם לא אגדות, בינתיים. אם את\ה פעיל בצ'ט או אם אתה הולדן, את\ה בטח יודע (די! נמאס), שאני תמיד מטיף על הלהקה the flower kings, להקה שפשוט יש בה הכל! רגש, וירטואוזיות, לחנים מבריקים, תופים מרגשים ועוד. אני לא מגזים כשאני אומר: ברמתם, אני משווה אותם לגדולים ביותר! (כן, אני מדבר על יס, דיפ פרפל ושאר החבורה). אני מאוד מציע לכם לשמוע אותם קצת. ו.. יש מקום חוקי להורדה!! חוקי! אז תנסו. לא תצטערו. הנה לינק להורדה חוקית פשוט תלחצו בתפריט משמאל על: sound files.

למעלה