טרי

kuik0kuik

New member
../images/Emo32.gifטרי

אגב איפה המנהלים?
הרבה זמן לא ראיתי אותם

CherryBlossom1

New member
שאלון סוף שבוע../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?
משפט/ציטוט השבוע:
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:
משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
סים השבוע:
תמונת השבוע:

נועוש6

New member
עונה ראשונהה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?יקרה מחנהה מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?רבתי עם הידיד הכי טוב שלי מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?עידנושש משפט/ציטוט השבוע:מחנה 2007- מחנה לפאאניםםם משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:בנייה מהירה במחנהה משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:להשלים עם גיא(הידיד הכי טוב) שיר השבוע:כמה חסר-איציק שמלי ממולץ בחום אלבום השבוע:איןן סים השבוע:לא יצא לי לשחק תמונת השבוע: ----->

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifלהלהלהלהל.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הלכתי לסופרלנד
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?איבדתי את הפלאפון
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? אין כזה.. אולי אבא שלי כי הולא לקח אותי לסופר לנד:)
משפט/ציטוט השבוע: "היגעתי למסקנה שאם לא היו אנשים היינו נכחדים", אח שלי XD
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: הארי פוטר 7&5:))))
משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא: לא'דעת.
שיר השבוע: קנדימן, כריסטינה אגילרה.
אלבום השבוע: אם אלה החיים, קרן פלס.
סים השבוע: סים? שלי? זואי צ'רלס:)
תמונת השבוע: סתם, אהבתי את התמונה הזו:)

יידוב

New member
עונה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הייתי בסרט עם ידידה מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?רבתי עם אחותי קשות מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? ידידה שלי משפט/ציטוט השבוע: זה נחשב משפט ? משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: לא יודע... מה שאני כן יודע זה באתר של ספור בעיברית כתוב שהמשחק יצא עוד 18 יום אבל אתמול היה רשום עוד שתים עשרה ולפני זה עוד 2 ולפני זה עוד אחד וזה מבאס כי אני לא יודע מתי !! משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא: שאני יקבל דימום מוחי שיר השבוע: THE OFFSPRING -Can't Repeat אלבום השבוע: לא דעה.. סים השבוע: לא דעה.. תמונת השבוע: לא דעה...

CherryBlossom1

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הילה חזרה מצרפת. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? דודה קרציה אחת החליטה לקפוץ לביקור. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? הילה
. משפט/ציטוט השבוע: "התחנה הבאה- לוד" משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: הטיסה לספרד. משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:לא יודעת. שיר השבוע:
אלבום השבוע: הפסקול של שרק
סים השבוע:סימית שלי, ג'וליאט, שבוגדת בחבר שלה עם הבעל לשעבר של האמא החורגת שלה, שלי לדעת שהוא בוגד בה עם בלונדה אחת והמנקה שלו
תמונת השבוע:מזל שאני לא בקבוק של באולינג. זה נראה די מלחיץ מהכיוון שלהם.

MR Lordi

New member
עונה!

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אם כבר- שבוע הבא
יש לי יומולדת ... מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? כמעט עזבתי את מייפל
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? לא אומר! משפט/ציטוט השבוע: -_- משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: יומולדת משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא: NX CASH במייפל
שיר השבוע: Until the End של Breaking Benjamin אלבום השבוע: אין.... סים השבוע: ...... תמונת השבוע:
אני עשיתי בפוטושופ.....גרוע

THE ILLEGAL ONE

New member
עונה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הולכת להופעה של טורי איימוס בשבת! מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?החום
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?סבתאייקההה
משפט/ציטוט השבוע:אין
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:ללכת עם אח שלי לסרט של הארי פוטר משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:לדעת אם יש הסעות לביה"ס שאני עוברת עליו שיר השבוע:Cranberries-Dreams אלבום השבוע:Tori amos-American Doll Posse סים השבוע:
תמונת השבוע:

kuik0kuik

New member
עונה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?אין :O מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?אין :O מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?אחות משפט/ציטוט השבוע:אין :O משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:אני ננוסע משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:בריכה(למרות שזה יקרה) שיר השבוע:מיטרייה אלבום השבוע:אין סים השבוע:אין תמונת השבוע:גם אין אני כזה רדוד היום XDD

בווו

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? היא>>> ענתה לי. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לכלב שלי שי עכשיו קטרקט גם בעין השניה וצריך ניתוח. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? אף אחד. השבוע שלי לא נעשה. משפט/ציטוט השבוע: משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: כלום משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא: מפגש -.- שיר השבוע: My Heaven Is your Hell- Lordi אלבום השבוע: אין סים השבוע: מה? תמונת השבוע: של הכוסית שאני מאוהב בה וענתה לי למייל D:

../images/Emo42.gif עונהנהנה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?
אממ ארוחת בוקר בארומה עם ידיד, היה מדהים
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?
כל היום עבדתי =\ אין לי כוח יותר, והחלטתי להתפטר.
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?
הידיד מארומה
משפט/ציטוט השבוע:
"אומרים שאף אחד עוד לא מת מעבודה קשה - אני אומר, למה להסתכן?"
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:
אני נוסעת לכינרת עם חברות, לישון באוהל חח
משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא:
^ זה שלמעלה, יש נטייה לדברים שמצפים להם לא להתממש בסופו של דבר.
שיר השבוע:
Smash Mouth - I'm a beliver
אלבום השבוע:
אין לי.
סים השבוע:
הורדתי מלא דברים חדשים, וגם את פאריס הילטון 3> וחיתנתי אותה עם בראד פיט, אבל יש להם תינוק מכוער.
תמונת השבוע:
זהו, סופ"ש נעים

Dutty girl

New member
נמ ../images/Emo3.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? קניות עם אמא ^_^ מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? עזבו >< מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? אני.
משפט/ציטוט השבוע: "מתי קמת היום?", *שתיקה של דקה*, -"איזה יום היום?
" XXD משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: לא יודעת. משהו שאתם רוצים שייקרה בשבוע הבא: שאנשים יפסיקו לנדנד לי. =_= שיר השבוע: Beat Like Drum - Sean Paul אלבום השבוע: ---- סים השבוע: ----- תמונת השבוע:

למעלה