טרי

קטקטXD

New member
לא, אל מאוד רציתי ללכת :\

לא הרשו לי כי ההשקה היתה בשעה 2 בלילה ומה לי לבד בנמל ת"א עם אנשים לא מוכרים? חוצמזה. התכוונתי ללכת, אבל אחרי ששמעתי שההקשה רק באנגלית, אז זההוריד לי את כל החשק. כי מה אני צריכה ספר באנגלית?? מספיק לי העבודה שנתנו לי לקיץ עם הספרונים האלו ף)

חחחחחחח.....

הייתי שם , זה לא היה משהו רציני... אבל נשארתי לקנות את הספר לחבר שלי עם עוד ידיד ושתי חברות... פשוט ליפני כן היינו בסרט אז החלטנו להמשיך לנמל. את גרה בתל אביב?

גליגל202

New member
../images/Emo221.gif כן

אח שלי והוא ברוב חוצפתו סיפר לי מה קרה (אני לא קוראת באנגלית אז אני קונה אותו כשהו יצא בעיברית ועכשיו נהרסה לי ההפתעה!)...זה מעצבן.

זה לא אוף אבל אני מרגיש מחויב

בתור שחקן מכור, הייתי חייב להראות לכם את זה
זה יהיה בחבילת הרחבה הבאה!! פה תוכלו להכנס לאתר ששם זה פורסם. יש שם עוד הרבה תמונות חדשות ו-4 סירטונים.

Bunny 5

New member
אומיגאד פירסים *-* ../images/Emo28.gif

כל הסימים שלי יהיו עם וואמפייר *-*

shirarditi

New member
../images/Emo207.gifמה קורה עם The Next Top Model?

*מנהלת השמיעי סימניי חיים*

Hermione66

New member
אני חיה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

פשוט אין לי כ"כ זמן לתחרות עכשיו.O: אולי מחר אני אמשיך.

Manga136

New member
בקשה לעזרה בהתלבטות. ../images/Emo142.gif

אני מתלבט אם לשים את כל הסימיות שהראיתי כאן להורדה על ידי חברי הפורום. הבעיה היא שאני לא בטוח... הלפ?

קטקטXD

New member
ברור שלשים!

בואו נעשה פינת הורדות כל שבועע! נתארגן כמה ילדים של כמה דברים :) אני אחראית על ביתם אתה על סימים ויש פה מוכשרים שעושים בימים\בגדים \רהיטים אז תתנו! אני אישית לא מורידה סימיות כי כל הקטע זה לבנות הכל לבד אבל לאמשנה :)

Manga136

New member
יש בעיה עם זה. ../images/Emo142.gif

אני לא רוצה שישתמשו בסימיות שלי לתחרויות בשום מקום או ישימו אותן להורדה שוב...

Oo Jasmin oO

New member
שאלה:]

מי זה האיש המוזר הזה שלפעמים בא משום מקום, ואז הוא מנסה להפנט אנשים? הוא בא ממטרייה או משהוX: למה הוא בא, מי זה, והאם זה טוב\רע שהוא בא? יסמין:]

Oo Jasmin oO

New member
אהה. אבל זה כשהצרכים שלהם לא מלאים,

או כשהרצונות לא מוגשמות?

dompi doo

New member
מחר יש לי יום הולדת!|בלונים|../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo80.gif

לעצמי

למעלה