היה גיי קיבלתי 92
O oren3110 New member 12/7/07 #30 היה נחמד מאוד... נראה לי ש92 בגלל שטעיתי באחד מה2 Vים שצריך לסמן.. הליסנינג היה דפוק אבל קל וצדקתי בהכל שם
היה נחמד מאוד... נראה לי ש92 בגלל שטעיתי באחד מה2 Vים שצריך לסמן.. הליסנינג היה דפוק אבל קל וצדקתי בהכל שם
ז זונע New member 12/7/07 #31 עזוב הליסנינג הטקסט היה על פאקינג בן אדם משועמם שהקריירה שלו זה לעשות בייבסיטר לחיות מחמד!!!!!!!!!
ז זונע New member 12/7/07 #33 עלק "אוהב לשלב עסקים וחיות מחמד" אם הוא היה אוהב עסקים הוא היה מוצא משהו יותר טוב לעשות בחיים!!!! והוא הוריד לי 8 נק' בגלל האתר המסריח שלו... בכלל, מי שחיבר את הבגרות הזאת פשוט עילג ברמות.
עלק "אוהב לשלב עסקים וחיות מחמד" אם הוא היה אוהב עסקים הוא היה מוצא משהו יותר טוב לעשות בחיים!!!! והוא הוריד לי 8 נק' בגלל האתר המסריח שלו... בכלל, מי שחיבר את הבגרות הזאת פשוט עילג ברמות.
ה הילידר New member 12/7/07 #37 בסדר 5 עשיתי זה היה ברור והתלבטתי בין סימילאר ללוק לייק והתשובה בראשון אני לא בטוח וזהו איפה יש פתרונות?
בסדר 5 עשיתי זה היה ברור והתלבטתי בין סימילאר ללוק לייק והתשובה בראשון אני לא בטוח וזהו איפה יש פתרונות?
ז זונע New member 12/7/07 #38 יואל גייבע בראשון יש כולה 3 שורות כל מה שתכתוב שם נכון זו הייתה שאלה ממש מטומטמת באמת...כאילו, הביאו פסקה, והשאלה היא "מה כתוב בפסקה"
יואל גייבע בראשון יש כולה 3 שורות כל מה שתכתוב שם נכון זו הייתה שאלה ממש מטומטמת באמת...כאילו, הביאו פסקה, והשאלה היא "מה כתוב בפסקה"
O oren3110 New member 12/7/07 #39 רשמתי HELP וLOOK LIKE לפי הפתרונות טעיתי ..וזאת הטעות היחידה שלי באסה שאלה מבלבלת ומסריחה
O oren3110 New member 12/7/07 #41 דווקא הHELP היה ברור, זה היה למי ולא למה... אבל התשובה השנייה הייתה SIMILAR לפי הפתרונות..לא ברור...
ז זונע New member 12/7/07 #42 ה-HELP כולם צדקו וכולם טעו בשנייה. או שרשמו LOOK LIKE או שרשמו את 6(ביניהם אני).