טרי מהתנור

eyalpolan

New member
../images/Emo32.gif טרי מהתנור

אורי, אסף ואולי עוד כמה זוכרים את מתיחת ה"אני רוצח לשעבר שיצא ממוסד לעבריינים צעירים" שעשיתי לאסף (AKA עשהפן.. אגב, אני אשמח אם מישהו ימצא את זה בארכיון).. אז לפני דקות אחדות יצאה לי מתיחה לא פחות טובה לניב (ראשוניה) ששאל אותי על התמונה במסנג'ר בה אני מחזיק את האחיינית שלי.. תבלו ORANGE NIV אומר/ת: זה אתה בתמונה Efm AKA eyalpolan אומר/ת: כה Efm AKA eyalpolan אומר/ת: אני לא נוהג לשים תמונות של בנים אחרים ORANGE NIV אומר/ת: מי הקטנטן בתמונה Efm AKA eyalpolan אומר/ת: הבת שלי ORANGE NIV אומר/ת: בן כמה אתה? Efm AKA eyalpolan אומר/ת: 18, קרתה תקלה, אבל אין מה לעשות ORANGE NIV אומר/ת: חמודה..... Efm AKA eyalpolan אומר/ת: ORANGE NIV אומר/ת: אתה אשכרה רציני איתי ORANGE NIV אומר/ת: לא..נכון !? Efm AKA eyalpolan אומר/ת: אני דווקא רציני ORANGE NIV אומר/ת: וואלה.. ORANGE NIV אומר/ת: בת כמה הבת? Efm AKA eyalpolan אומר/ת: שלושה שבועות ORANGE NIV אומר/ת: וואלה..שיהיה בהצלחה אח שלי! Efm AKA eyalpolan אומר/ת: תודה, ההורים שלי ושל האמא עוזרים הרבה אז אנחנו מסתדרים Efm AKA eyalpolan אומר/ת: יענו אמא שלי וההורים שלה, אבא שלי זה סיפור מסובך ORANGE NIV אומר/ת: אהה יפה..לא קשה לך כבר בגיל כזה עם בת? Efm AKA eyalpolan אומר/ת: בטח קשה, אבל הפלה לא בא בחשבון אז לא הייתה ברירה ORANGE NIV אומר/ת: שאני חושב על זה, אתה בצבא עדיין.. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: אני עוד מעט מתגייס, פה תהיה הבעיה ORANGE NIV אומר/ת: וואיי וואיי.. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: אבל הצבא יודע על זה אז אני אקבל תנאים יותר טובים וקל"ב (קרוב לבית) ORANGE NIV אומר/ת: מקווה בשבילכם שתסתדרו. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: תודה ORANGE NIV אומר/ת: מעריך את זה שלא החלטתם על הפלה. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: מעריך את זה שאתה מצליח להיות רציני כשאני מסתלבט עליך ORANGE NIV אומר/ת: מניאקקקקקקקקקקקקקקק Efm AKA eyalpolan אומר/ת: אני מספיק אחראי בשביל שזה לא יקרה ORANGE NIV אומר/ת: טפו עלייך!! ORANGE NIV אומר/ת: ואני עוד בא לרשום לך.. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: חחחחחח אוי ההיסטורי כל כך נכנס לפורום ORANGE NIV אומר/ת: שובב אתה!! ORANGE NIV אומר/ת: כל פעם אני רוצה לרשום את זה.. ORANGE NIV אומר/ת: ובסוף אומר לעצמי..לא נעים.

חהחה..מצחיק!! ואנ עוד לוקח אותו רציני..

אייל, חכה חכה ועכשיו שיניתי גם את החתימה... זה לא יעבור בשתיקה! פינת ההסתלבטות עליי לא מוצאת חן בעיניי!!(יצא חרוז..):p

eyalpolan

New member
חצי גמר קופה

ברזיל לקחה את אורוגוואי בפנדלים, אחרי 2:2 בתום 90 דקות. לפבלו גרסיה הייתה הזדמנות להעלות את אורוגוואי בפנדל השישי אבל הוא בעט לקורה :) משחק לא להיט, אבל ארבעה גולים, פנדלים, דרמה, ברזיל, ארגנטינה.. יופי של טורניר. ממוצע של יותר משלושה שערים למשחק!

xlev

New member
אני וחבר שלי הפסדנו 200 שקל על המשחק הזה

שמנו על זה ועל המשחק של ארגנטינה 200 שקל. כל קשר בין ברזיל לכדורגל במשחק הזה היה מקרי בהחלט, פשוט שיחקו גועל נפש, אמן ארגנטינה תפרק אותם

assafein

New member
אתה גדול!!!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אני אתעמק על זה בערב שאני אחזור...

barakgl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מת על השטויות האלה

ORANGE NIV אומר/ת: מעריך את זה שלא החלטתם על הפלה. Efm AKA eyalpolan אומר/ת: מעריך את זה שאתה מצליח להיות רציני כשאני מסתלבט עליך

זונע

New member
../images/Emo6.gifכמה טוב שיש אנשים טיפשים בעולם

כן ניב, יצאת נעל!!!

eyalpolan

New member
אין ספק, והזויה הרבה יותר

בדיוק בגלל זה הייתי בשוק כשהוא האמין

assafein

New member
אני הייתי תמים.. בטירוף...גם אייל הודה בזה...

Efm AKA eyalpolan אומר/ת: חחחח באמת היית תמים אם תתעקשו אני אסביר לכם את רמת התמימות שהייתי שרוי בה... ולמה היום זה לא יכול לקרות...

למעלה