טרי ליום חמישי

bar in love

New member
הפורום הרשמי להדס מורנו..

אם מישהי אוהבת אותה היא מוזמנת להיכנס..הפורום הקודם פשוט עבר שרת.. אבל זהו עכשיו זה קבוע בעז"ה..!

אורררררררררררררר

ניצחחח קולטות ישששששששש הכי כיף בעולם כפרה עליו רוקד משגע הגיעע לוו!!!!!!!!!!!!!!!!!! סורי שפתחתתי שירשור אבל איזה כיף!!!!

lotem atia

New member
למה סתם ליפתוח הודעה פה זה ....

פורום לגיים בויז לא להדס מורנוווו היית יכולה לנצלש או משו חברה ריספקט פעם ראישונה שאני מיתלוננת על סתם פתיחת הודעות חחחחחחחחחחחח

yafit93

New member
כןןןן איזה כיף הוא ניצחחח הוא רקד

מ ט ו ר ף פשוט פצצההההה ידעתי שהוא ינצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין תמיד אמרתי הוא נולד לרקוד

גמאניי!!!!!!!!!

ממהתחלה שהוא היה באודישנים עם התחתונים העפורים שלוו אני ידעתי אמרתי זה ינצחח שמעו המ אני אומרתת רקדןן נולדדדדדדדדדדדדדדד והוא רוקקד מהמםםם כפרעליוו!!!!!!!! אין אין הגיע לו מכול הלבב!!

אאאווווףףףף

אני דןןקא ממש חולה על שי.... אבל אין מה לעשות זה היה דייב רור עוד מההתחלה שאור יזכה... מזל טוב לו לא נורא שיו'ש מקום שנייי!!!!

OoנויoO

New member
אוףף איזה באסה

אור רוקד באמת יפה... אבל העדפתי את שי
נראה לי שי יותר יצליח מאור..למרות שגם אור יצליח

ישששששששששש../images/Emo9.gif

כל הכבוד לו
גם יש לו שם מהמםםםםםםםםםם
אהמ אהמ וגםםםםם הוא רוקד מדהיםםםםםםםםםם והוא מה זה חמודדדדדד
ואיך שהוא חיכה את מיכל אמדורסקי אני נשפכתתתתתתתתתתת אני מאוהבתתתתתתתתתת ביג טייםםםםםםםםם

אממ"אתם רקדנים נדירים"

"אתם רוקדים נדירים לגיל שלכם מיכל יש לך גוף נדיר לא ראיתי נדירות שכזאת" חחחחחחחחחחחחחח שי הרג אותי שהוא אמר את זהה!!!!!

טוולי

New member
איזה חמודד אורר=]

למרות שאני אישית רציתי את שי
אבל לאור הייה מגיעעע הוא רקדן אלופפפ

דסססססס מורנו!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתתתתתתתת אוית עכשיוו זהו אני על הריצפה!!!חחח בלי זלזול להדס אבל מהפורום רשמי? חחחחח

lotem atia

New member
חחחחחחחחחחחח צודקת

הדס היא מכוערת ברמה תיראי מה עשיתי לתמונה שלה עם ערן היא הרסה את כל השלמות בתמונה

lotem atia

New member
חחחחחחח צודקת

הדס היא מכוערת ברמה תיראי מה עשיתי לתמונה שלה עם ערן היא הרסה את כל השלמות בתמונה

למעלה