טקסס,הו טקסס

SupeRonit

New member
../images/Emo32.gif טקסס,הו טקסס

מה ההבדל בין טקסס לכאן (בשעה) ? כי אני מחכה כבר מהבוקר (בישראל.אצלי,ביום שבת הוא בשעה 12),לחידה המיוחדת של גיא.ויכול להיות שהוא בכלל יישן,בזמן שאני מבלבלת לו את המוח במסרים..!..

SupeRonit

New member
תתעוררו ../images/Emo42.gif

אם גיא יישן בטקסס -אז אולי יש לו תירוץ (השעה).אבל מה איתכם,בארצנו הקטנטונת ????????????? השעה שתיים בצהרים,עורו,השכימו ותעניינו לי את החיים. ובואו לפורום אופס (126) ותחתמו על העצומה.......תבינו שם.אני לא מגלה יותר-כדי לסקרן אותכם...זה למטרה חשובה.

SupeRonit

New member
8 שעות

אחורה או קדימה ? זאת אומרת-שאצלנו 12 בבוקר-שם:4 לפנות בוקר,או 8 בערב?

לינה18

New member
רציתי לשאול אותך

מאיפה ידעת את התשובה לחידה האחרונה?לי לא היה מושג. ואני לא מעתיקה ממי שיודע, כי מה הקטע בזה?

SupeRonit

New member
איזה חידה ?

מספר 12?אחרי שגיא יפרסם את התשובה,אני אפרסם את זה ברבים.בנתיים אני שולחת לך את זה במסר..

SupeRonit

New member
למרות ש

KinKin ו לינה18 כתבו היום בפורם.הוא עדיין רדום (יותר טוב מיישן,מה שהוא היה מרבית היום) ואני שואלת :"איפה גיא? אני מקוה שהכל בסדר הרחק שם בטקסס.אם לא-תכתוב את חיבוק 13 ומהר.אני רוצה את הנקודה שלי,כבר.

SupeRonit

New member
../images/Emo32.gifמכירים את הפרסומת לביסלי

אז כתבתי שיר לפי המנגינה (תנסו לשיר,אם אתם רוצים): אני ממש בבאסה,דיי בדיכאון. יושבת מחכה אפילו מצפה אבל לו לגיא בכלל לו לא אכפת חבל על הזמן פזמון:היפים זה ממש אימפריה שמתפוררת חבל על ההיסטריה היפים זה עולמי הפורום בקרשים לאללה תעמיס לי פורום תעמיס לי פורום זה טוב זה טוב-זה פורום.היוס. מישהו הצליח לשיר את זה ?

Guy K

New member
יקירתי ההיסטרית ../images/Emo6.gif

אני בספק אם היעדרות שלי למשך 24 שעות מהפורום תגרום להתפוררות הפורום / היפים והאמיצים / העולם כולו
הנה, הנה, אני פה. אפשר לצאת מהלחץ. אני עובד עכשיו על תקצירי הפרקים של קריסמס והלאה - ועוד מעט גם יהיה חיבו"ק מעודכן ומאלף!

SupeRonit

New member
אתה יודע מה זה שבת שלמה

בלעדייך ???... זה היה שיעמום היסטרי.ואתה חייב לכתוב חיבוק 13 (כדי שאף אחד לא ייזכה בנקודה בחיבוק 12,חוץ ממני.

SupeRonit

New member
היכן חיבוק 13?

אני רוצה את הניצחון השבועי,כבר !!! עכשיו הבנתי למה אני מנדנדת כל כך הרבה ?!?!?!?!?

למעלה