טעים של שבת...

afterglow1

New member
../images/Emo32.gif טעים של שבת... ../images/Emo6.gif

יאללה בנות שפכו חוויות מהשבוע שלכן (הרבה זמן לא הייתה פה שיחת
... השבוע שלי היה עמוס וזוועתי...
כמה בנאדם יכול ללמוד?! שלא תדעו איך המערכת שלי נראית עכשיו. זהו אני מקימה אוהל בבצפר...אין טעם לחזור הביתה

השבוע..../images/Emo178.gif../images/Emo95.gif

ביצפר חושב סופית שאנחנו סוסים
פשוט מפוצצים אותנו
ועוד ביום שישי שעת 0-שיעור תיגבור באנגלית לכל הכיתה
זה מה שהמורה תקבל-->
נמאס ררררררררררר
אני רוצה חופששש
וחוץ מזה השבוע עבר עליי מאוד מאוד מהר
מחר משלימה שעות שינה ארוכות
ספרו אתן

afterglow1

New member
מבינה אותך...

כי אני באותה סיטואציה... יום ד' שעת אפס באינגליש... אני אוהבת את השפה הזאת. אבל לא בא לי למות בגללה. יש מצב שאני אלמד 10 שעות אנגלית בשבוע.. אם אני ארצה להוסיף 2 יחידות ל-5

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

אני דיי אוהבת את השפה
אבל לקום כל יום שישי ב-6 ולהיות אח"כ ב-7 בערב מתה
למזלי ישנתי היום שעה וחצי..אבל עדיין מיטההההההה
מחר היא תסבול אותי הרבה(עד 11
) חחחחח

afterglow1

New member
אנגלית=שליטה! ../images/Emo47.gif

אין לי בעיה ללמוד אנגלית הבעיה זה השעות... גם אני מתכוונת לחרוש על המיטה מחר! ללא רחמים!

אצלי עבר השבוע גם לא משהו...

אבל לא שזה ממש קשור ללמודים... יום ראשון ושני עברו בסדר גמור. יום שלישי בבוקר קמתי אם כאבי גרון נוראיים, ועוד היה לנו בשעה השניה חיסון נגד טטנוס. לא כאב לא היה כלום אבל רק כשהלכתי מהבצפר הביתה כבר הרגשתי תגוף שלי חלש. באמתי הביתה אכלתי והלכתי לישון, כשקמתי אז כבר זהו לא הרגשתי טוב בכלל, היה לי חום 39 ובקושי הלכתי והיה לי קר, והכל כאב לי. ובלילה כמעט היה לי 40 חום. והכל הלילה פעם אחת ב-3 ופעם שניה ב-5. וביום רביעי לא הלכתי לבצפר. בבוקר עוד היה לי קצת חום ובמשך היום ירד. ואז כשהלכתי לישון בלילה אז עוד פעם התעוררתי בשעה 4 ורבע ככה ולא יכולתי להרדם והייתי צריכה ביום חמישי לקום ב6 וחצי כדי להתקלח, אז נסיתי לישון ולא הצלחתי אז כבר נשארתי כימעט שעתיים ערה ועדיין לא הייתי עייפה. היה לנו גם ביום חמישי מבחן באנגלית (מקווה שהצלחתי) אז עכשיו אני רק מקוררת עם כאבי גרון די חזקים אבל פחות ממש שהיה לי, ואף סתום ובקושי נושמת בגלל זה. אבל ככה עבר השבוע בסדר די בערך.
מקווה שלאחרים היה בסדר!
שבת שלום לכולםםםםםםם!

וואי אני מקווה את מרגישה טוב../images/Emo95.gif

עכשיו
ומקווה שהצלחת באנגלית לי יש ביום ראשון
שבת שלום גם לך

afterglow1

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך שבת שלום ושתצליחי במבחן!

למעלה