! טופיק?

LadyG

New member
תפסיקו לעצבן את הגמד ../images/Emo13.gif

אפילו אם הייתי מאוד משתדלת לא הייתי יכולה להשתתף בדיון על אלבומים של שנות ה- 80 וה- 90. מה, היו בכלל שנים כאלה? איך לא הרגשתי.

קיר קמט

New member
זה כמו הפרסומת של יאיר לפיד

והימי הולדת... אבל אני לא אמרתי את זה, אותי לימדו להיות מנומס ממבוגרים ממני. זה הevil twin שלי עכשיו. סליחה מראש.

pink floydror

New member
מצטער

עם לא הבנת...אבל הכוונה לאלבומים אחרי תקופת הרוק הזוהרת שבה מרוכזות כל אגדות הרוק המדוברות בפורום, ולקחתי עוד חמש שנים בערך של חפיפה עם שנות ה70.

הבעיה היא

שהפורום עוסק בדיוק בתקופה שבה מרוכזים הלהקות והיוצרים המדוברים בפורום, בשביל מה שקרה אחרי זה יש מספיק פורומים

pink floydror

New member
בגלל זה זה אוף

ולא משנה לי עכשיו מפורומים, אני רוצה לדעות מה האנשים מהפורום הזה היו לוקחים

אם אתה יודע שזה ../images/Emo32.gif למה לא לשרשר?

בסוף כל הודעה שאתם לא משרשרים בפורום יושב מנהל עם קריזה...

CaerBannog

New member
אני אני!

minimal compact - raging souls (1985) יחי קו התפר, ההסבר בת'רד השני שלי. אהוד בנאי והפליטים (1985) כנ"ל. ברי סחרוף- סימנים של חולשה (1993) כי זה האלבום הכי אינטנסיבי עוצמתי ואישי שנעשה פה בשנים האחרונות. godspeed you black empror!- lift your skinny fists like anntens to heaven (2000) אלבום מופלא, 4 קטעים על דיסק כפול 20 דקות של הכל מהכל, התפתחויות של מוזיקה קלאסית לצד השפעות מחתרת הקטיפה מובהקות לצד סטיב רייך וקינג קרימזון, והכל מבשר אפוקליפסה, נפלא. sigur ros- () (2002( אלבום שנמשך ונמשך, ופשוט לוקח אותו איתך. וזהו, נמאס לי.

זאפה בסינמטק

כל הפרטים בקובץ המצורף. ועדכון נוסף בנושא: בערבים הנ"ל יימכרו דיסקים ו-DVD של זאפה במחירים מוזלים במיוחד. הזדמנות טובה להשלמת חוסרים.

Mr Jack

New member
המלצות לקיס...

שמעתי איזה שיר של קיס ודי התלהבתי... אני מחפש המלצות לאלבומים טובים שלהם... מצטער שפתחתי הודעה חדשה, אבל עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה שעונה על השאלה שלי. תודה רבה :)

ron10

New member
אם הייתם צריכים לבחור את האלבומים

הכי טובים אבל אם הגבלה..את הדיסק של שנת 66 67 וכן הלאה עד 75 לערך מי אלה היו

HelterSkelter1

New member
זה כבר די מוגזם...

די כבר עם דירוגי הוויינט האלו...
יש ת'רד אחד לזה, והוא מספיק לדעתי. NP : Eric Satie - Trois Gymnopedies and Other Piano Works מומלץ ביותר, לדעתי, למרות שזה אופטופיק מטורף

Grimble Grumble

New member
|מרים את הכפפה|

קדימה הולדן, אני רוצה עכשיו שתכתוב על דיסק אחד מכל שבוע בשנים 1952 עד 1997... יש לך עד הלילה בחצות!

2500 הדיסקים של המילניום../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחח נראה לך שאני אספיק לכתוב עד חצות טור (אם המילה 'טור' מספיקה כדי לתאר משהו כה מפלצתי בגודלו) שיסקור 2500 אלבומים (זה המספר המשוער לערך הדרוש לסקירת אלבום לכל שבוע במשך 45 שנים) מובחרים מהשנים 1952-1997??? ליצן! בשביל זה אני צריך לפחות 12 שעות!
בברכת - זרקת רעיון תן לישון עליו איזה שנה שנתיים, הולדן

HelterSkelter1

New member
למכירה../images/Emo70.gif

The Essential Bob Dylan אוסף כפול של בוב דילן במצב טוב מאוד. מי שמעוניין מוזמן לכתוב פה או לשלוח הודעה לאיי סי קיו 161508518. ואני מתנצל על הפרסומת הזולה הזאת

למעלה