טופיק.

Theshe

New member
אוח, דקסטר.

למרות שאני קוראת המון, אני אוותר על דקסטר. בשבילי, שנים עשר פרקים בשנה זה די והותר לרוצח הכי סקסי בטלוויזיה. וזה שאני לא מספיק טובה להחליף את חנה מקומם! עכשיו תתחנפי כדי לרצות אותי, אני סופר פגועה!

LeAnnDylan

Well-known member
הו האני. את הרבה יותר טובה מחנה../images/Emo140.gif

חנה הזו סתם לאסביט נוטשת
היתרון היחיד שלה זה שהיא אוהבת קאנטרי ואת פייפר ממכושפות
להתחנף?
אני לא ממש טובה בזה. אולי תגידי לי מה אוכל לעשות כדי לפצות אותך וזהו?

דווקא את פייפר?

(בדיוק אני רואה מכושפות... ) זוכרת שעמדתי חצי מטר מאליסה מילאנו, בלי להיות לסבית עוד שניה קפצתי עליה... הורסת.... אבל אין כמו שאנון

LeAnnDylan

Well-known member
מעולם לא סבלתי את אליסה מילאנו

בהתחלה היה את פייפר ופרו ככה שפיבי בכלל לא עניינה אותי ואז פיבי הכירה את קול והפכה להיות הדבר הכי מעיק על המסך
אפילו פייג' הייתה עדיפה עליה.

פייג' הכי מגעילה בעולם.

הצטלמתי איתה והיא היתה כל כך אנטיפטית. עשתה לי טובה.. כאילו היא אלוהים, מצטערת כבר שלא חיכיתי להצטלם עם הולי ואליסה והצטלמתי רק איתה... גם אז לא אהבתי אותה במיוחד, אבל אחרי המפגש איתה, אז בכלל... מזעזעת

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא ממש מעניינת אותי בתור בן אדם

בתור דמות היא הייתה חביבה יותר מפיבי בעיניי.

LeAnnDylan

Well-known member
פייפר היא אחת הדמויות הטלוויזיוניות האהובות

עליי ביותר בכל הזמנים. יחד עם דקסטר ואדיסון מונטגמרי

גם שתי האחיות שלי הכי אוהבות אותה...

בתכלס אצלי בבית... מכושפות רץ במחשב 7\24 - עם זה אני ישנה ועם זה אני עוברת את היום..חחח אבל אני כמעט ורואה רק את עונה 1-3, היה לי קשה להיפרד מפרו...
עכשיו אני מגוונת, שמתי ברקע קצת מדיום וזה מתחלף בין לבין...

LeAnnDylan

Well-known member
מדיום היה אחלה בהתחלה

העונות המתקדמות לא כאלה מעניינות למרות שברידג'ט עדין מלכה

כן, העונות האחרונות די מבאסות

לא סתם הפסיקו אותה באמצע... עונה 4 העונה האחרונה שהיתה טובה. ואח"כ היו פרקים טובים בכל עונה, אבל אולי אפשר למצוא 7 פרקים טובים בכל עונה 5, כנ"ל 6... ו7... אולי 3...חחח.. חבל. אין כמו מכושפות

LeAnnDylan

Well-known member
כמו מכושפות אין

אבל לא חסרות סדרות טובות היום
או לפחות הרבה יותר טובות ממדיום

נכון, אבל אני מכורה

ולמען האמת, אני מכורת ריאלטי לגמרי, בעיקר להישרדות... לא של הארץ כמובן, נראה לי שיש עונות שראיתי 20 פעם (כמו עונה 20 המופלאה)...חחח

אחלה רעיון

סרט - אל תצחקו אבל ראיתי לפני שבוע את הסרט על ג'סטין ביבר וכל כך התרשמתי ממנו - WOW, פשוט תותח, הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה באיידול, לא היה לי מושג מי זה עד אז, כי אני שומעת רק מוזיקה ישראלית, הלהקה היחידה שאי פעם אהבתי לא ישראלית היתה רוקסט שלשמחתי חלומי עומד להתגשם ב22.10.11 (הופעה
בארץ). הוא כל כך הרשים אותי גם בכישרון אבל גם בדרך שהוא עשה וכל מה שהוא עשה בשביל להגיע לאיפה שהוא היום וגם לא ידעתי עד כמה הוא מוערץ, זה נראה בליגה של אלוויס. ממליצה על הסרט הזה. ספר-לא קראתי מזמן, פרט לספרי סטטיסטיקה, כלכלה וחשבונאות ומניחה שגם בקרוב זה לא עומד להשתנות כנ"ל הצגה לא יצא לי לראות מזמן, במקום זה אמליץ על מופע, המופע החדש של נורית גלרון וגיל שוחט שהוא מופע קצת קלאסי ואני בתור אחת שלא אוהבת בכלל מוזיקה קלאסי, ממש אוהבת את המופע הזה, כבר ראיתי אותו מספר פעמים וכל מי שהבאתי איתי למופע, ממש מתלהב.

ממליצה רק על שיר אחד

דילן המליצה לי עליו לפני חודש ומאז זה השיר היחיד שמתנגן אצלי בפלייליסט מדובר בגרסת בלוגראס ל-Born This Way של ליידי גאגא שבעיניי מתעלה בהרבה על המקור (שאני בכלל לא אוהבת) - http://www.youtube.com/watch?v=3euyb04XaUU

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דילן הזאת. יש לה טעם טוב
לב"ט

jess r

New member
באתי להמליץ על משהו

אבל אז קלטתי שהדבר היחיד שאני רואה זה אמריקן איידול.

למעלה