טופיק.

Theshe

New member
../images/Emo32.gifטופיק.

חשבתי שנניח אחת לשבוע נפתח פוסט המלצות לחברי הפורום, כך קצת נלמד מי הצד השני מעבר למסך וגם על הדרך נרוויח טיפ. שלוש המלצות: סרט - Keith באמת שהופתענו לטובה. כאנשים שמזמן כבר לא בני נוער וסולדים מכל סרטי בני הנוער המטופשים למיניהם, צצה לה חמדת שכייה כמו קית' שמגוללת סיפור אהבה חמוץ-מתוק בין נטלי הפופולרית לקית' המרדן (?) עם טוויסט מעניין בסוף שמותיר, לפחות אותי, טיפה בוכיה. אם יש לכם שעה וחצי להרוג, זו ההזדמנות שלכם. לינק לצפיה ישירה: http://www.megavideo.com/?v=O3Z2OOGC ספר - "סיפור אהבה אמיתי עצוב במיוחד" מאת גארי שטיינגרט. איזו דמיון פורה יש לשטיינגרט. תוך כדי ביקורת נוקבת על הקפיטליזם והרקבון המוסרי הוא שוזר סיפור אהבה הזוי בין מהגר יהודי לבחורה קוריאנית בדרכים סופר מצחיקות. אני אוהבת את גארי והוא תמיד מומלץ על-ידי לכל דיכפין. מי שיאהב, קחו בחשבון שהוא כתב שני ספרים קודמים לזה הנוכחי ואף הרבה יותר טובים ("אבסורדיסטן" ו"המדריך לרוסי המתחיל"). הצגה - "האריסטוקרטים" כתבה עדנה מזי"א, ביים עמרי ניצן - הקאמרי. אין, מתה על הכתיבה שלה, כל-כך מושחזת ומצחיקה תוך כדי נסיון ליצור מלודרמה משפחתית טעונה ברגשות שעתידים להתפקע. היא סוחטת מהצופה גם צחוק מתגלגל וגם אמפתיה לדמויותיה. אני מכירה אנשים ששונאים תאטרון כי זה משעמם אותם, אני אומרת שצריך לבחור בתבונה ואז לא רק שלא משעמם אלא מהנה פי אלף מכל רביצה מול הטלוויזיה. שבת שלום!

naama59

New member
אחלה רעיון :)

סרט - "נאמנות גבוהה" (High Fidelity). רוב (ג'ון קיוזאק) מנהל חנות תקליטים. חברה שלו נפרדת ממנו והוא מחליט ללכת לבדוק מה הרס את כל מערכות היחסים שלו בחיים. כל זה מלווה בהרבה רשימות TOP 5 וגם הרבה אהבה למוזיקה ובדיחות על מוזיקה
יש כאן טריילר, שאני לא בטוחה שמציג אותו כמו שצריך, אבל הוא נחמד
http://www.youtube.com/watch?v=Vk_0qpFO8Tw וקטע משעשע ממנו: http://www.youtube.com/watch?v=1veWbCkXN2o (כן, גם ג'ק בלאק שם.אבל הוא נסבל איכשהו) והמלצות מוזיקה: לא יצא לי לשמוע משהו חדש, אבל נראה שההייפ סביב אדל עדיין גדול. האלבום האחרון שלה נחמד (כמה שירים טובים, כמה שירים שאני לא אתקרב אליהם) אבל דווקא יש כאן ביצוע מוצלח שלה לThat's It, I Quit, I'm Moving On של סאם קוק
http://www.youtube.com/watch?v=Xezj7UxfgdI סוף שבוע טוב לכולם

Theshe

New member
אחלה סרט.

קצת דביק ולעתים מעיק (אולי בגלל הגיל, לא יודעת) אבל בגדול סרט טוב של קיוזאק. וג'ק בלאק הוא פנינה קומית, את פשוט לא יודעת איך לאכול אותו :)

DoubleT

New member
../images/Emo140.gif בא בטוב

סרט - שנינות, עם אמה תומפסון. לטעמי הסרט הכי טוב שראיתי. הסרט מגולל את ספורה של מרצה קשוחה לספרות (שמתמחה בשיריו של ג'ון דאן) המתמודדת עם מחלת הסרטן. על אף שהוא נשמע כזה, לטעמי הוא לא 'כבד', אלא להפך - הרבה אתנחתות קומיות לאורך הסרט. הבימוי מדהים והמשחק של אמה תומפסון עוצר נשימה. הבעיה היחידה היא הצורך בתרגום. יש ציטוטים משירה ולפעמים הרבה מילים די גבוהות [באנגלית] שמצריכים תרגום טוב, ואני לא בקיא ברמת התרגומים שמסתובבים ברשת. יש אותו לפעמים בהוט (גם בHD וגם בערוצים הרגילים, עם סטארט אובר). מוזיקה - Davy Graham לא בטוח כמה זה ידבר לחובבות הקאנטרי פה
.. גיטריסט אדיר, שכמעט כל הביצועים שלו ששמעתי נכנסים הישר אל הנשמה ופשוט גוררים אותך למסע. חלק מהביצוועים מלווים בשירה (שלדעתי טיפה מיותרת). כמה דוגמיות: http://www.youtube.com/watch?v=tWeejHJxGjs (נאמר שLed Zeppelin העתיקו מפה כמה ריפים לStairway) http://www.youtube.com/watch?v=0R0lk7ajsU0

LeAnnDylan

Well-known member
אני חשה שאני אמורה להיעלב...

בסרט שנינות התחלתי לצפות איזה יום אחד ואחרי רבע שעה העברתי אותו
מצד שני אני לא סובלת סרטים אז אני לא דוגמה לכלום

נוש14

New member
ראיתי את שנינות

די מזמן והתייפחתי כמו משוגעת. לא רוצה להתקרב לסרט הזה יותר לעולם אבל מסכימה שזה סרט טוב

Theshe

New member
סרט טוב, ללא ספק.

האם הוא הטוב ביותר של תומפסון? אני לא בטוחה. אישית, הכי התרשמתי ממנה במיני סדרה "מלאכים באמריקה", ובסרטים "זכרונות מאחוזת הווארד" וב"מעבר לכל דמיון".

LeAnnDylan

Well-known member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif

פעם חנה הייתה מפניקה אותנו בפינת אוף מידי שבוע ומאז היא נטשה אותנו
|הא|
ספרים
אניווי השבוע הגיע לידי הספר החדש "Lies that Chelsea Handler Told Me" אומנם יש לי עדין את שלושת הספרים הקודמים של צ'לסי לקרוא ובגלל מחסור בזמן הם סתם מעלים אבק אבל הייתי חייבת להתחיל לקרוא את זה וזה מהעמוד הראשון פשוט ספר גאוני
מי שאוהב את ההומור של צ'לסי וצופה בתוכנית "הלילה עם צ'לסי" יזכה לראות המון שמות מוכרים של הקומיקאים בשולחן העגול שלה שלא מפחדים לכתוב את האמת על הצ'לסי. ספר קליל ומשעשע ומומלץ מאוד. ספר נוסף שהתחלתי לקרוא השבוע הוא "Dexter in the Dark" אומנם קיבלתי אותו כבר לפני כשנה אבל גם הוא כמו חברו (Dexter by Design) נותרו להעלות אבק יחד עם ספריה של צ'לסי. השבוע החלטתי שכיוון שאני מחוץ לבית ואין לי מחשב צמוד אני אנצל את הזמן להתחיל לקרוא ספרים אבודים. מיותר לציין שהכתיבה של ג'ף לינדזי נותרה גאונית כפי שהייתה בשני ספריו שראו אור בעברית. אם אתם אוהבים את הסדרה דקסטר וקראתם את שני הספרים הראשונים ואהבתם אותם- וודאי תאהבו גם את זה. החסרון הוא שכרגע לפחות לא ניתן לרכוש אותו בארץ ו/או בעברית (עד כמה שידוע לי בכל אופן. יכול להיות שאני טועה). אז או שתחכו קצת אם לא בא לכם להשקיע במשלוח או במאמץ נוסף שכרוך בקריאה באנגלית. או שתחכו שאני אסיים ואגלה לכם מה קורה בסוף
אגב למי שתוהה מעבר לספר הראשון שהעלילה שלו זהה לעלילת הסדרה, הספרים האחרים של ג'ף לינדזי אומנם עוסקים בדקסטר אבל יש להם קווי עלילה שונים.
סדרות
שמעתי במקרה על הסדרה החדשה של דיינה דלייני (קת'רין מעקרות בית נואשות) שנקראת "Body Of Proof" וחשבתי לבדוק אותה. דלייני מגלמת שם את מייגן האנט. נירולוגית כירורגית לשעבר שעקב תאונה שעברה, נפגעה בידה ועדין סובלת מרגעים של חוסר תפקוד ביד, דבר שגרם לה להרוג את אחד המטופלים שלה יום אחד. מאז היא התפטרה ועובדת עכשיו כחוקרת מוות פלילית. שזה בעצם תואר יפה יותר לפתלוגית
הסדרה לא הכי גאונית שיש אבל היא נחמדה וזורמת ודיינה מגלמת ביצ'ית מבריקה. יש לה קאסט נהדר (ג'רי ריאן כוסית על!) וכרגע כשאין לי שום דבר אחר לצפות בו זו הסדרה היחידה שאני מחכה לה מידי שבוע. כרגע הסדרה נמצאת בעונתה הראשונה ועד כה שודרו 9 פרקים ובנוסף היא כבר אושרה לעונה שניה
אם עוד לא השתכנעתם שזו סדרה מספיקה טובה כדי לבזבז עליה את זמנכם היקר הנה טריילר שיעזור לכם לקבוע - http://www.youtube.com/watch?v=FplbLwd3NpU

naama59

New member
קראתי את הספר הראשון של דקסטר

והוא היה די טוב. נורא קשה למצוא אותו בעברית בארץ.
והסדרה עצמה כמובן ממש טובה. שתי העונות הראשונות מעולות. אמרו לי לדלג על השלישית ואת הרביעית נטשתי איפשהו בכוונה לחזור כשיהיה לי זמן

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא מהספר הראשון לא הכי נהניתי

כיוון שקראתי אותו אחרי שצפיתי בסדרה אז כל גורם ההפתעה נגזל ממני
עדין חושבת שהכתיבה שם גאונית אבל ההנאה לא הייתה שם כמו בספר השני נגיד שהעלילה שלו לא הייתה קשורה בסדרה. את שני הספרים ("דקסטר חולם חלומות אפלים" ו"דקסטר משחק משחקים מסוכנים") אגב היה קל יחסית להשיג בעברית ואאל"ט קניתי אותם בשבוע הספר לפניי שנתיים כששניהם היו חלק מהמבצע של 4 ב-100. לגביי הסדרה- בעיניי לפחות עונות 2 ו-3 לא היו משהו בכלל. עונה 1 הייתה גאונית בכל קנה מידה אפשרי. עונה 4 התחילה כעוד עונה 2 בעיניי אבל לקראת אמצע העונה היא צברה תאוצה ובסוף היא חזרה לגאונות של העונה הראשונה. למעשה היה לה את פרק הפינאלה הכי טוב של כל סדרה שראיתי אבר! עונה 5 הייתה גאונית מבחינתי מהפרק הראשון. היחידה שנתנה פייט הוגן לעונה 1.

naama59

New member
גם לי נהרסה ההפתעה,

אבל נהנתי מהשינויים וגם מהכתיבה כמובן :) ומתי קנית אותם? אני ניסיתי בערך בתחילת 2011 ולקח להם חודשיים ומשהו למצוא עותק. אני מפחדת כבר לבקש את השני
ואת עונה 2 ראיתי רצוף וכל החצי השני שלה מעולה לדעתי. ברור שהוא לא אמין (לא שהסדרה כזו אמינה) אבל כשרואים את הכל ברצף זה עובד :) ונתקעתי באיזה פרק 5 של עונה 4, קצת אין לי חשק להמשיך אבל שמעתי שהיא עונה טובה (וכבר ספיילרו לי את הסוף
) אז אולי בחופש שיהיה זמן

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אנשים שמספיילרים מאסט דיי../images/Emo88.gif

מתי קניתי את הספרים הראשונים? ב-2009 אגב קניתי אותם בצומת ספרים. בסטימצקי לא היה להם את השני. אמור להיות להם אותם במלאי כי ראיתי אותם בכמה מקומות בארץ. כשתחליטי לראות לבסוף את עונה 4 תראי את עונה 5 ברצף. זה גם ממכר וגם אי אפשר לעצור

Body Of Proof../images/Emo99.gif

אני מתה על ההומור שלהם
חוץ מזה שגם Lies that Chelsea Handler Told Me מעולה! אומנם אני רק בהתחלה שלו אבל הוא מעולה בעיניי. אגב השבוע קניתי את הספר של טינה פיי שנראה לי מזה תאהבי. ממליצה לך להזמין

LeAnnDylan

Well-known member
הו הו!! בדיוק ראיתי אותה אצל אלן השבוע

מדברת על הספר הזה ואמרתי לעצמי שאני חייבת לקנות אותו! טינה
הבעיה היא שעד שאני לא התחיל לסיים לפחות רבע מה-20 ספרים שמחכים שאני אקרא אותם אני לא מזמינה עוד כלום><

blah blah story

New member
ראית אלן?! WTF?

ממתי את רואה אלן?? בכל מקרה, גם אני ראיתי אותה אצל אלן ונראה לי אחלה ספר... מעניין אם מישהו יסכים להזמין לי אותו |תמימה|

LeAnnDylan

Well-known member
אף פעם לא אמרתי שיש לי בעיה איתה../images/Emo12.gif

אני לרוב לא רואה את התוכנית שלה כי אני לא מורידה את זה וטלוויזיה אני לא רואה אף פעם אז רק במקרים נדירים שאני מול הטלוויזיה וזה משודר אני אצפה בזה. השבוע במקרה הייתי בבייביסיטר וראיתי שיש אלן וטינה פיי אז אמרתי לעצמי וואיי נוט (עם שאניה) ואת תמשיכי להיות תמימה
אמרתי לך שאחרי הספר של שאניה אני גמרתי איתך

למעלה