טוטאלי!!

../images/Emo32.gif טוטאלי!!

זה ממש לא קשור אבל אני גולשת כל יום בפורום ומכירה פה גולשים(למרות שלא בטוח שהם מכירים אותי כי אני לא כותבת כל כך הרבה...). לכן חשבתי לשאול את השאלה פה.. המחשב שלי ממש איטי (Windows 2000) ואני רוצה לשחק ב sims 2 החדש שלי, להוריד סרטים, שירים, קליפים, תמונות וכאלה... אבל המחשב שלי איטי נורא, ויש בו המוני וירוסים... וגם אין לי כמעט מקום פנוי בכוננים... בקיצור - סיוט! את התמונות, הסרטים, הקליפים, השירים.... - אני יכולה לצרוב מהמחשב לדיסק ואז לא יהיו לי בעיות של מקום.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים חדשים שדורשים המון מקום... בקיצור - השאלה היא אם XP או לא?! הבעייה היא שאני צריכה לממן את זה! כעיקרון יש לי כסף בבנק עוד מהבת-מצווה שלי(שלא הייתה כ"כ מזמן!) אבל אני רוצה לקנות עוד דברים: DVD + VIDEO יענו במכשיר אחד... וסט של שלוש קלטות של הסרטים האהובים עלי... את הDVD שיצא של מכושפות, וגם את שני הDVD שיצאו של בנות גילמור... וממש אין לי כסף להכל!! הצעות? רעיונות? תודה מראש לכל העונים!

Nerade

New member
אממ... אני חושבת שיש פורום תמיכה

בתפוז או משהו כזה, אבל אני אנסה לענות לך ממה שאני יודעת - וזה לא הרבה.
windows XP לא יוצר מקום במחשב... ואם את אומרת שהמחשב שלך איטי זה אל יהפוך אותו להיות יותר מהיר - להפך. גם לי יש מחשב ישן שרצינו להפוך אותו ל-XP אבל המליצו לנו לא מאותן סיבות. לא יודעת אם הן נכונות, אבל מה שאני יודעת זה שזה לא יוסיף מקום למחשב שלך. או משהו כזה. בלה. כדאי שאנשים שמבינים יענו לך בכל מקרה.XD

למעלה