לא. העירייה בוחרת ;;.
ח חולה על יעל שרוני New member 3/5/07 #41 מההה??? איפה את גרה, סטאלין-לנד? איזו דיקטטורה ! לנו נתנו לבחור><
I I Dont Give A Dam New member 4/5/07 #42 ../images/Emo42.gifגם אצלי לא נותנים לבחור.. אבל אבא שלי מכיר מנהלים ככה שאני בחרתי לאן ללכת
M My Chemical Lotan New member 4/5/07 #46 האמת שאני גרה ביבנה ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif [גם כן מקום ;;]
M My Chemical Lotan New member 4/5/07 #48 את לא מבינה אותי ;; ../images/Emo219.gif הכנסתי ביצה למיקרו!!!!!!!!!11 והיא התפוצצה ;;. נוראי,נכון?! ;;
את לא מבינה אותי ;; ../images/Emo219.gif הכנסתי ביצה למיקרו!!!!!!!!!11 והיא התפוצצה ;;. נוראי,נכון?! ;;
S sweet shir New member 3/5/07 #36 *תחדש. >< אני לא מצליחה לשלוט באצבעות שלי על הפאקינג מקלדת! ~דופקת את הראש~
א אספיר85 New member 3/5/07 #40 זה עוד בסדר../images/Emo54.gif אני לא מצליחה לגרום למקלדת שלי להקליד את כל האותיות כמו שצריך.
I I Dont Give A Dam New member 4/5/07 #43 ../images/Emo42.gif אני עצבנית תנו לי קצת לפרוק טוב? אעאהעהאההאעהאהעהאהאהעהעהאהעאהעאא אני שונאתתתתתתת אותהההה!!!!!!!!!! *^$&^#$^%#^@^%#&^$&^ ילדה חולניתתתת צאי לי מהחייםםםםם!!! זה היה משחרר אהה ופתחתי בלוג, זה מזה מגניב
../images/Emo42.gif אני עצבנית תנו לי קצת לפרוק טוב? אעאהעהאההאעהאהעהאהאהעהעהאהעאהעאא אני שונאתתתתתתת אותהההה!!!!!!!!!! *^$&^#$^%#^@^%#&^$&^ ילדה חולניתתתת צאי לי מהחייםםםםם!!! זה היה משחרר אהה ופתחתי בלוג, זה מזה מגניב
I I Dont Give A Dam New member 4/5/07 #51 ../images/Emo42.gifחח טוב XD אבל חלק מהדברים שם כתבתי שהייתי עצבנית אז לא לחשוב שאני משוגעת P: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=414028 אני מקווה שככה עושים בכלל את הקישור ^^
../images/Emo42.gifחח טוב XD אבל חלק מהדברים שם כתבתי שהייתי עצבנית אז לא לחשוב שאני משוגעת P: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=414028 אני מקווה שככה עושים בכלל את הקישור ^^
ה הורקרוקשנס New member 4/5/07 #50 הייתה לי היום מתכונת בתנך.ופיכס,ביליתי 10 דק' בבהייה בשרשרת , ופנטוז על הבחור|: היה כיף ^__________________^ הסטלנות D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ף כזה כיף שפשוט לא אכפת לי[:
הייתה לי היום מתכונת בתנך.ופיכס,ביליתי 10 דק' בבהייה בשרשרת , ופנטוז על הבחור|: היה כיף ^__________________^ הסטלנות D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ף כזה כיף שפשוט לא אכפת לי[:
M My Chemical Lotan New member 4/5/07 #59 יש לי את the umbrella academy!!!!!!!1 ../images/Emo219.gif טוב,לא . אבל מחר יהיה לי D:.