טוב!!

Flor16

New member
מה המצב?

מה המצב כולם יש לי אתר אני אשמח אם תבקרו בו!!

תשוקות, בת מצווה, ושוב שירי ../images/Emo68.gif

הערב ב-18:00 נמשיך לשדר מהמיני- אולפן של תפוז אנשים, שהוקם בחדר העיתונות של תחרות האירוויזיון באוקראינה. שי ברק ועמית דקל יארחו את נציגי רומניה ואוקראינה לתחרות ויעדכנו מה קורה עם שירי מימון
חוגגים בת מצווה בפורום למען הקהילה ומזל טוב לשיר
אנו מזמינים את הגולשים לעצב לוגו לפורום "תשוקות", הלוגו הנבחר יזכה את מעצבו בפרס

liran raz

New member
תגידו מי החולה נפש שמחק את השרת ?

מדובר פה בילד אחד אז אני לא ידבר בלשון רבים. אבל אותו אחד הוא מניאק עם תואר שלישי. הבאנו מתנה כדי שילדים יהנו ממנה והחרה מוחק את השרת בגלל שהתחשק לו. אז אתם יודעים מה ? יש לי רעיון כדי שאף אחד יותר לא יוכל לעשות דברים כאלו בעתיד כל מי שרוצה גישה לשרת שישלח לי הודעה ב- - אימל : [email protected] - מסנג'ר : [email protected] - מסרים של תפוז : liran raz שישלח לי הודעה ובה יהיה רשום : - שם מלא שלכם - מסנג'ר / איי סי קיו שלכם - שם משתמש וסיסמא שאיתו תתחברו לשרת וככה רק הילדים הרציניים ואלה שלא מקלקלים דברים יקבלו גישה לתקייה משלהם בשרת... אגב תגיבו בבקשה למה שרשמתי...

אירווזיון, אחי אחותי, ומאבק הנכים

תפוח הזהב 2005 מצביעים לפורומים הטובים ביותר
גם אתם מוזמנים לקבוע מי הם הפורומים המובילים לשנת 2005 היכנסו להצבעה ובחרו את שלושת הפורומים הטובים ביותר בתפוז לשנה זו. ההצבעה נסגרת ב 1.6
מאבק הנכים למה האוצר מתעקש למרר את החיים לאלא שממילא לא שפר עליהם גורלם? חותמים על העצומה למען הנכים
הערב ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ותענה לשאלות גולשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=52887348
אירווזיון אורטל, הזמרת הישראלית שמייצגת את צרפת באירוויזיון תהיה בין המתארחים בתכנית "מקייב באהבה" בבלוג TV ב-17:00 יחד עם נציגי מלטה ובוסניה http://www.tapuz.co.il/blogtv/
הישראלים בחו"ל עוזרים לשירי
ביום חמישי יתקיים חצי הגמר של תחרות האירוויזיון. אם אתם גרים באירופה- גם אתם יכולים לעזור לישראל לעלות לגמר התחרות (שיתקיים ביום שבת). כיצד עושים זאת
כל הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/promo/shiri/ האירווזיון הבא בירושלים

yaki123

New member
נ''ש-אנשים פשוט מגעילים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

העלתי לכם סירטון מפלוריסיינטה עונה 2 וזה מה שאתם עושים
מאשימים אותי שמחקתי את כל הקבצים
אבל לא נורא.. מי שעשה את זה היה לו בטח משעמם בחיים... אבל עדיין זה מעצבן
ותראו מה הילד המפגררררררררררררררר הזה עשה

yaki123

New member
זה מה שעשו לי../images/Emo70.gif כנס רגע../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

מחקו את כל הקבצים שהעלתי ועוד רשמו שאני מחקתי הכל
בן ז!נההההההההההההההההה מי שעשה את זההה

original jess

New member
נצל"שון ../images/Emo26.gif

זה רק אני או שבתמונה הזאת
יש את זאת מהעונה ה1 של קטנטנות, ה"חברה" של אבא של מרטין, כאילו זאת שהייתה המנהלת... נכון? היא נראית בדיוק אותו הדבר
*זאת עם החולצה האופוויט...והז'קט...

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאת מתכוונת לג'ינט כן? היא

די דומה לעצמה..חוץ מהשיער אולי..ועברו פאקינג 10 שנים!! אם לא 11:p

ofir201

New member
גיא זה...

איזה אחד שהורס את הפורום תמיד הוא ממציא דברים לא נכונים ורושם אותם בפורום ומטעה הרבה ילדים הבעיה שאי אפשר תמיד לדעת שזה הוא כי הוא תמיד מחליף ניקים.

liran raz

New member
למה הוא עושה את זה אבל ?

מה הוא חסר חיים ? הוא רוצה להתנקם במישהו ? בקיצור חסר חיים הילד... מי שרוצה שרת כדי שיוכל להעלות דברים לפורום ולתת לינקים אז שידבר איתי אני יביא לו בכיף !!

למעלה