טוב

willo1

New member
../images/Emo32.gif טוב ../images/Emo9.gif

שבוע מעולה לכולם!
וסתם לידיעה כללית- מהו שיר השבוע שלכם? (לא בהכרח של יודה)

Janem

New member
שיררררנננננהההה... !

קודם כל שבוע מעולה חזרה... :) והשיר שלי לשבוע... שיר שדי נדבק אלי, אני שר אותו הרבה... כולם כבר שרפו ת'אוסף שלהם של הביטלס...חחח אז זה yesterday... של הביטלס... כמובן...
P:

Janem

New member
:) כבר כתבתי פה פעם...

מזמן... אבל תמיד נחמד להתארח...
אולי אני אתנחל פה באמת...

willo1

New member
../images/Emo24.gif אם כבר אתה פה, רוני פ'

אתה מוזמן לספר איך הכרת את יודה או שיר ראשון ששמעת שלו וכו'

Janem

New member
חחח טוק שואו...

:) מממ... אע... המממ אז בערך לפני 8-9 שנים אבא שלי קנה דיסק של פוליקר (ההופעה בקיסריה). ויום אחד תמים בזמן שהוא ואמא עשו אוכל לסופ"ש הוא שם אותו במחשב וכולם נאלצו לשמוע... גם אני :) אני לא זוכר את השיר הראשון שלו ששמעתי, אבל אני זוכר שאז נורא מצא חן בעיני "דברים שרציתי לומר"... ואז במהלך השנים התמכרתי לרוק, וכשנמאס לי הלכתי לכמה דיסקים המקוריים היחידים שהיו לי, כבר הייתי בן 15-16, ומצאתי ת'דיסק של פוליקר ושל שלמה ארצי... ושמעתי אותם מההתחלה ועד הסוף, ואמרתי וואלה תותחים החבר'ה האלה... ואז כעבור עוד כמה שנים טובות חח, פגשתי אותך בהופעה שלו... ונורא נהנתי... :)
וכל השאר היסטוריה...

willo1

New member
חחחחחח הווו איזה כיף לי ../images/Emo13.gif

ואם זה היה הדיסק של קיסריה אז השיר הראשון ששמעת היה "לעיניך הכחולות"
אני מדיום
(או סתם זוכרת את הרשימה של קיסריה בע"פ
)

Janem

New member
חחחח...

תכלס נזכרתי שהשיר הראשון שלו ששמעתי אי פעם היה נמס בגשם... (אבל לא ידעתי שזה פוליקר אז) היה פעם בערוץ 2 5 דק' מוזיקה כל בוקר... אז פעם לפני ביה"ס ראיתי את הקליפ... שי אביבי עושה ת'קטעי דיבור באמצע, אם אני זוכר נכון חחח כמה נוסטלגיה בהודעה אחת... ),: היה אחרי זה גם אחלה פרק של צבי הנינג'ה... P:

willo1

New member
טעות נוראה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה יעקב גלעד דיר..

gadoso

New member
מצטער להרוס ת'הפגשות שלכם!:)

אבל בהחלט שיהיה שבוע טוב לכולנו האמתה יא עכשיו חזרתי מאיזה יום "בעקבות לוחמים" כמה שטויות לא מאורגנות שאמורים לעשות לנו סדר בראש ולשנכע אותנו ללכת לקרבי(שזה מה שרציתי ללכת בכל מקרה) שיר השבוע שלי-נוסע צפונה-דוד דאור וארכדי דוכין! שיר מדהים! שעכשיו ככה בשנה האחרונה לפני הצבא,שאתה מתחיל להבין מה זה עושה לי צמרמורות כל פעם שאני שומע אותו(הפעם הראשונה הייתה אתמול:) וכבר הורדתי אותו(אני יודע זה לא חוקי) יאללה חבריה שבוע טוב ושקט לכולנו!

willo1

New member
מה פתאום מפריע

תצטרף להילולה. הכיבוד על רוני
וואי ושיר חזק.. יש לו שורה בשיר שאומרת משהו על חיילים, לא זוכרת במדויק, משוה כמו ..."אלוהים איך שהם נראים ילדים.." ובכלל כל הבית ההוא של השורה הזאת מדהים..

gadoso

New member
מסכים איתך

בגלל הבית הזה התאהבתי בשיר הוא כל פעם מעביר לי צמרמורת!

למעלה