טוב

kedeman

New member
אם לא יהיה לך אכפת אז נראה לי

שבהזדמנות (כשאני אגיע לזמן ממושך יותר על האינטרנט) אני אשים את זה בפורום מנהלים ואציע להם את זה מתאים לך?

THE sky angel

New member
לכל מי שבזמן האחרון לא הבין בדיוק מ

מה הזהות המינית שלי ושל עדי, מוזמן להסתכל על שיר שמצאתי ומתאים בדיוק- "אני יודעת שכולם חושבים ש... אני (ושקס) קצת משוגעות אבל לא באמת איכפת לי כי רק אני (ושקס) יודעות לא חשוב אתמול לא חשוב מחר הכל אותו דבר לא חשוב אתמול לא חשוב מחר" חחחח יום טוב!!

THE sky angel

New member
../images/Emo118.gif קטנה לחשה לי ש....

אנשים מדברים... אז החלטתי להפריך את השמועות.... למרות הכל.... אני לא לסבית
אני שומרת את עצמי לאחד והיחיד.... איך אומרים... ל"אביר על ה
הלבן!" אבל לפי כל הנתונים בינתיים.... האביר
הוא די שחור.... (שהמבין יבין... אבל שלא יגיד כלום!!!) וזהו... אז... מצטערת לאכזב אתכן, ואותכם...
יהיה טוב!

מורוש!!! (זאת שקס)

מה!?!?!?!?!?!?! את לא לסבית יותר?? מה?? והשארת אתי ככה גלומדה בלי להיפרד אפילו אחר כל מה שהיה בנינו...(ושהמבין יבין) טוב איך שבא לך...אני יודעת שאת תיהיי בידיים טובות ...(אפשר גם???)

THE sky angel

New member
המדור לחיפוש קרובים 2 !!

מישו שם לב ששתי בובות נעלמו לנו מהאופק??? אחת מהן היא עמיתי...
עמיתייייייייייי איפה אתתתתתתתתתת?????????? והשניה היא סלעית'וש...
סלעיתייייייייייייייי איפה אתתתתתתתתתת?????????? כל היודע על דבר הימצאותם מוזמן לפנות אליי בטלפון מס'- (חחח נראה לכם?!?) תשלחו לי באייס או פה!!! תודה מראש!

Hegze

New member
מורוש בובה שמעי

זאתי סלעית
והאינטרנט שלי דפוק הוא מת וגורלו לא ידוע שמעי , שאת רואה מחר את שקס תגידי לה שאני אוהבת אותה נורא ושאני הולכת לפרק אותה ואני יסביר לה באייסיקיו כי זה אישי :) ותמסרי לעצמך המון המון נשיקות וחיבוקים ושאת גם הולכת לחטוף מכות כי לא היית ביומולדת של שי! ותגידי לברנס (אחרי שכמובן תתני לו כאפה בתחת ממני) שלא יבוא לעזרתך עם איזה כרית כי זה לא הוגן!!! ואם אתם שואלים את עצמכם מי זה אז אמממ.. תמשיכו בזה חיחי איזה לא מצחיק אני סתם, אני ידיד של סלעית וסלעית ביקשה ממני להעלות את זה לפה זה הכל ביי

Hegze

New member
בעע הוספה

עמרי - עומר מכחיש כל קשר להוא שהיה לך על הניק ניים והוא אומר שדניאל אמר לו שהוא עמר עם ו' ... לפחות זה מה שהוא אמר לי אצל קדם

אם עומר אמר, אני מאמין לו

וודאי שאני יודע שעומר זה עם ו', בגלל זה לא הבנתי את השם הזה. אם עומר נעלב, אז אני מתנצל, הכל היה בבדיחות דעת וכשממש שיעמם לי, ומצידי שיהיו עשרות ניקים כמו שלי.

Princess 1

New member
ותודה רבה לשגיא הנזק שעזר לי נורא

ובחזרה לנושא, אני לא נעלמתי.. לפחות לא שזכור לי
ויש לי שאלה לכל המדריכים שהטיולים שלהם יוצאים על ימים מרוכזים - מה אתם עושים? מוותרים על הטיול עם החניכים? מבריזים מהימים המרוכזים? מסיבות אלו ואחרות השאלה לא הכי תקפה לגביי אבל זה לא מפריע לכם?

THE sky angel

New member
כולםםםם תגידו לשי שכטר ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשעה טובה, שי שלנו, (שכטר) סבא
נולדו לו 5 נכדים,
כלבלבים! שי בוביק
ממי... ו
עם הנכדים שלך.... ואל תשכח את ההצעה שלי...
חחח אוהבת אותך!! ו
מכל ה
...

למעלה