טוב

למישהי שפגעה במישהו המסויים ההוא...

גם הוא מאד אבל מאד אוהב אותך, וגם סולח לך על דברייך... (משום מה אני בטוח שזה מה שהוא מרגיש...) מעניין למה...

נ ו ם

New member
חן מה הטעם?

נראה שזה לא משהו שהיית רוצה לחלוק איתנו כי לא ממש סיפרת, אם זה אישי אז למה לא לדבר איתו בטלפון/אייסיק/מסרים/אימייל/דואר רגיל וכו'?

THE sky angel

New member
אממממממממ ../images/Emo9.gif זה הפתעה... ../images/Emo77.gif

חחחח...
(יש רמז בגוף התשובה...) אממ עדי... מצטערת, אבל החלטתי שזה לא מתאים לי... :( ושי בוביק- אני לא אומר מי זה כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד...
אבל אני יכולה רק להגיד שהוא איזה
אחד..... חחח
מצטערת עדידי!!!! אבל אני בטוחה שתמצאי כבר את עצמך...!! (אם עוד לא מצאת!!!!)

THE sky angel

New member
אממ אממ אממ אממ........

זה לא כל כך קל כמו שאתה חושב........... ובקשר להומואיות שלך- כבר דיברנו על זה לא?....

הומו?

כן זו השאלה-הומו? או שפשוט מתוסכל??? ויש לי גם תשובה לזה (בשירה כמובן) למה גברים כל כך קנאים? למה אותנו עונסים הסוטים? למה הם מקסחים אותנו במכות? למה כל מה שמעניין אותם זה הפוט? למה הם משחזרים את חוסר השיוויון? למה השווים יוצאים מהארון? למה הפנטזיה שלהם זה שתי נשיים? לצמה הם משאירים לנו צלקות לכל החיים? למה הגברים זורקים גרעינים על הרצפה? למה אישה טובה זו בעצם שיפכה? למה מי ששכבה אם הרבה היא זונה? למה גבר על אותו מעשה מקבל צל"ש ותמונה? למה אנחנו נכנסות להריון? למה שכבר בא לנו-אתם הולכים לישון? ושיר הקיטורים הזה יכול להמשיך לנצח, אבל כולנו שווים-אז קבל נשיקה במצח! :))

THE sky angel

New member
מה יש לך אולי??.... לא הבנתי... ../images/Emo4.gif

אממ ושייייי אם אתה הומו אז........
קצת מסובך אבל..... איך אומרים- "שהמבין יבין......"

נוף ל

New member
אוקיי, מישהו....(?)

אני יודעת שלחלק מכם יש את מס' האייסיקו שלי, אני חייבת אותו דחוף, נשמע דבילי אבל כן, אתם קוראים נכון.. מורן, ויצמן, נועם... מישהו שיש לו אותי ברשימה..? תענו לי כאן בפורום, תודה רבה לכם מראש. נופר.

בוקר טוב...!

אז אנחנו עדיין כאן, באדם עוד לא התקיף אותנו, אבל יצא מזה משהו טוב- שקס "ברחה" מההבית(עם כל המשפחה...) ועכשיו היא כאן! אז היום הולכים לבית ספר, ושקס באה איתנו...(מסכנה-היא הולכת להיכנס להלם תרבות...). איזה כיף- ללכת עם מסיכה ללמוד...,אבל גם די מפחיד- תדמיינו את המורה הכי מפחיד שלכם.ועכשיו תוסיפו את המסיכה...אימא'לה!!! (לאלה שמבינים ומכירים את המורים בבית ספר שלי-תדמיינו את אביבה גוזל(מור בשבילך...)............ אז יום מעים ו"שקט".

זוכרים את הבית ספר ה"כלא" שלנו?

אז מסתבר שהוא לא כל כך סגור ארמטית...(מעניין איך כותבים את זה באמת...) אתמול בלילה מישהו פרץ לבית ספר וגנב עשרות(30-40) מחשבים חדישים. אז חוץ מפאניקת המלחמה היה בכלל באלגן בבית ספר(משטרה, מחלק פלילי,צוות הביטחון של המועצה, וחברת ההבטחה של בית ספר), ואז ריכזו את כולנו(כל הבית ספר) בבניין של האשכולות פיס, כדי שיוכלו לקחת "טביעות אצבעות" מהבניין. הקטע המצחיק זה ששקס הייתה בבית ספר, ואף אחד לא שם לב אליה(אולי בגלל שהיא קטנה...?) נכנסה בשער, הסתובבה בבית ספר, ואפילו זכתה לשבת על הדשא המיוחד שלנו, ובמיוחד- להכיר כמה אנשים "מיוחדים&quot
והמבין יבין...) בקיצר לפי דבריי שקס "הבית ספר שלנו יפה, ולא נראה כמו כלא".

THE sky angel

New member
חחחחח מעיין.... קבלי ../images/Emo45.gif...!!!

אהבתי.... מאוד!!! ואת ממש צודקת.... שי... מה יש לך להגיד על זה??? (תשמור על דיסקטיות....) מעיין- יישר כוח!!!

שקסי

New member
בובון...תקשיב ...תקרא את ההודעה ...

שי!!! יא ילד טיפש!! (הכל מאהבה!!!) מסרתי אהבה להם ולך!!!(זאת אומרת שגם ל7 וגם לשי) תקרא קודם את ההודעה...

מורן- שגיעות קטיב

הרמטית ואבטחה. בקשר לשקס, למה לא אמרת שהיא בביה"ס? יכולתי סוף סוף לפגוש את הפרצוף מאחורי השם... בקשר לפריצה- הדבר הטוב היחידי שאפשר להגיד על זה (אם בכלל) זה שלפחות אנחנו עוזבים עכשיו ולא נצטרך לבלות שעות משמימות בביה"ס בלעשות כלום, ועוד בלי מחשב! (איך אני ארשום עכשיו תגובות לפורום??)

למעלה