טוב

../images/Emo32.gifטוב../images/Emo39.gif

מה קורה בננות? התגעגעתן? שבועיים לא הייתי כאן, לא בבית, אבל למזלי היה לי שבועיים סקעתיים במיוחד. שמעתי הרבה פעמים את השיר "משהו ממני". מזל טוב להראלי על כל הזכיות במצעדים והדבר הכי חשוב: מזל טוב על הזכייה של הראל באנשי השנה שאחותי סיפרה לי את זה בטלפון אני פשוט צרחתי, נראה לי כל העולם שמע אותי. זה באמת מגיע לו ואפילו יותר. ובהצלחה להראל בהופעות, מקווה שיהיו עוד הופעות, כי גם אני רוצה
אני ממש סחוטה מהצבא הסוחט הזה אבל בכל זאת אני נשארת ערה בשביל להתעדכן. אז יום טוב לכולן

מ א מ י2

New member
מורני!!!!!!!11 ../images/Emo219.gif

כמה שהתגעגענו!!!!
. לכי לנוח,אנחנו לא שווים את עירנותיך

לאו14

New member
מורניייי!!התגעגעתיייי../images/Emo141.gif

אוייי באמת לא היית מלאא זמן.. מה??טירונות עכשיו?? מזהה התגעגעתיייי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifליאוררררררררררררררררררר

מה קורה?
חח מה עם הפינה שאת צריכה לפתוח של מה הראל אומר?

לאו14

New member
אניי!?!../images/Emo141.gif

למה אני?!?! לא נראה לי שהשתתפתי בכלל..=/

simhit

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח

חחחח נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ליאוריי!! שלך היה עם הגרבר!!! ואפילו אמרתי לך כול הכבודדדדדדדד!!!!!!!!!!!

לאו14

New member
אוייי שכחתיי../images/Emo141.gif

טוב..אני יפתח מחר סבבה.. חח מזה סליחה.. שכחתי מזהה
תודהה ד"א!!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifמורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!111../images/Emo3.gif

מה קורה אחותי?!
חחח..הראל זכה בגל מצעד שנתי אפשרי בתואר זמר השנה! אז ריספקט.. התגעגעתייייייייי

אאאא ../images/Emo60.gif

אמח צץגעגעת אליך אנושות
איזה כיף לשמוע ממך! היו שבועיים מדהימים להראל! במצעדים השנתיים הוא פשוט שחק אותה!! ועכשיו התחילו ההופעות.. את חייבת לנסות ללכת להופעה שלו!

אני כל כך רוצה ללכת להופעה.../images/Emo10.gif../images/Emo39.gif

אם הייתי יודעת שאני אצא הביתה היום הייתי קונה כרטיס להופעה של היום, אבל לא נורא, אני בטוחה שיהיו עוד הופעות. והראל גם זכה במצעד של ראש 1 כזמר השנה, זה רק מוכיח שהראל ישאר עוד הרבה שנים בתעשייה.

תודה רבה נשמות../images/Emo39.gif

זוכרות כמה התלוננתי לכן על הצבא? אז עכשיו הכל השתנה. אני עכשיו עושה טירונות שתיגמר בע"ה בעוד שבועיים, מאוד כיף, רק צחוקים, למרות שהמשמעת שם מאוד קשה והדרישות שלהם באויר. אני אהיה בבית עד יום שני אבל בגלל שיש יום כיפור אז אני אהיה בפורום רק עד יום שבת. וכל הכבוד לנו ולהראל שהראנו לעולם מיהו הראל.

shay1340

New member
ואווווווווו

חזרתי עכשיו מההופעה והיה מדהים איזה זמר יש לנו כאן הוא שר בצורה מעוררת הערכה והערצה אני מצדיע להראל סקעת כיפאק להראל היייייייי כיפאק להראל הייייייי כיפאק להראל הייייייי היייייייי היייייייייייי

רק עכשיו ראיתי את הקטע של הראל

באנשי השנה
והראל פשוט מדהים. כמה הוא התרגש בקושי הצליח לסיים לקרוא את המגילה שכתבו לו. השיר מקסים, לא מפסיקה לחרוש עליו. הקטע של המפעל הסלטים היה קורע "איפה הראל?. אני כאן!!". איזה באסה שלא ראיתי בטלויזיה אבל לא נורא, העיקר שראיתי. יש לי פיצול אישיות היסטרי, מצד אחד אני מחורפנת, צועקת, שרה, צוחקת כמו משוגעת (מה לעשות הצבא קילקל אותי) ומצד שני אני עצובה כי המפקד שלנו נוטש אותנו
איזה עצבים..

הנה קישור:../images/Emo39.gif

אני מביאה לך קישור לאשכול של הסירטונים מ"אנשי השנה" מהפורום הרישמי, פשוט יש שם 3 קישורים ואין לי כוח אליהם.

למעלה