טוב

יואו! מהממת כמה התגעגעתי!!!!!!!1 למרות שלא היה יל זמן להתגעגע!!! איך בצבא? טוב או רע? כמה את חסרה לי!! [בעיקר עם כל החדשים אני מרגשיה כאילו נכנסתי למקום חדש ולא מוכר...]

איזו חמודה../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

עכשיו מאוד כיף לי, יש הרבה צחוקים, צחוקים על המפקדים על הסמל, עלינו, רק צחוקים. מבחינה פיזית ומשמעתית זה קשה אבל אפשר לשרוד. אבל אני עצובה בגלל שהמפקד החמוד שלי לא יהיה איתנו בשבוע האחרון לטירונות
מניאק. האמת שגם לי אין הרבה זמן להתגעגע, אבל להראל יש לי הרבה זמן, כל אחת שמה מתחילה לשיר את "משהו ממני", באמצע שטיפת הכלים אני ועוד אחת התחלנו לשיר שירים של הראל, שווה להתגייס רק בגלל הטירונות.

מאוד באסה../images/Emo39.gif

הידיים שלי נראות כמו סמרטוט אבל כל השטיפת כלים אני רק שרה שירים של הראל ואז פתאום המפקד עובר שם ואני כזאת משתתקת מהר ומתחבאה מאחורי החברה שלי, זה היה מאוד מצחיק. לא ממש כיף לעשות תורנות מטבח אבל הרווחתי 4 דני, הרבה שניצלים וגם שוקו (פילחתי מהם..). ועניתי לך, מאוד כיף לי שם, למרות שלפני שבועיים אני אמרתי אחרת.

טוב מתוקות שלי ../images/Emo39.gif

מחר יום כיפור ואני מבלה את היום הזה באשדוד (גם קרוב לבסיס וגם כיף שם), אז אני לא אהיה על המחשב (גם כי זה יום כיפור)אז שיהיה לכן צום קל וגמר חתימה טובה. נתראה ביום חמישי. ביי נשמות שלי.

למעלה