טוב.

Snow fairy

New member
תחביר ושחבור אני על הפנים!

כל השאר אני סבירה
[78 במבחן
]

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif

מה שקיבלתי: תורת ההגה: 99
הפועל: 102
משמע-הפועל הנושא הכי קל

lorley boy

New member
גם עם זה אני מסכים..

אף אחד מהם לא קשה ברמה גבוהה אבל אם כבר מה שהכי קשה זה התחביר..

לא נכון ../images/Emo128.gif

גם לי תורת ההגה זה בין הנושאים הקשים... למרות שבמבחן האחרון קיבלתי 83 (ואני מאוכזבת מהציון מאוד!
) ודווקא בתורת ההגה הלך דיי טוב.

P i x i e s

New member
בסוף לא עבד ../images/Emo10.gif

לא באו חניכים. אני לא המדריכה אז אני לא בוכה עכשיו אבל בעעע, הלך לנו כל כך טוב! אגב זה ליד קריית אונו.

היי, עשיתי גיוסים לנמל"ה בתחילת

השנה בגני תקווה... הייתי מדריכה, לא באו חניכים. (אני לא בנמל"ה עכשיו)

P i x i e s

New member
ענק ../images/Emo6.gif

מי את? אני יובל, יו"ר סניף יהוד
זה כבר נהיה נורא פתטי, מסכנים המדריכים. פעם שלישית שלא באים להם ולא באשמתם בכלל. מבאס.

noname202

New member
כמה עצות

יש שיטה שנקראת "מועדון ארוחת בוקר", והבנתי שזה עובד
פשוט מתנחלים בחצר של הבי"ס בהפסקה, ביום קבוע, ומביאים קצת אוכל [אפשר להכין תה, להביא עוגה, כאלה], ופשוט יושבים ואוכלים, עושים צחוקים וכאלה. אומרים שזה מושך ילדים להצטרף וזה, והבנתי שבמקום אחד גייסו ככה לשמו"צ 17 ילדים. קיצר, עושים את זה כמה פעמים באופן קבוע, מגבשים חבורה מסויימת, ואז גוררים אותם לפעולה
בכלל, ערבים מיוחדים [ערב בנים בנות, לילה לבן] יכולים גם לעבוד... אבל ברמת העקרון, המלצה - להתחיל עם חבורה קטנה של ילדים [להיתפס לחבורות שלמות בבי"ס], להביא אותם, ואח"כ לגרום להם להביא חברים... שיהיה לכם המון בהצלחה, ותגידי למדריכים לא להתייאש!

סבא נפטר

זהו אין יותר סבא תמיד כשחברות שלי סיפרו לי שסבא שלהם נפטר אמרתי מה הביגדיל, כולה סבא אבל היום התפרקתי, בכיתי כמו שלא בכיתי אף פעם ב-6 בבבוקר התעורתי בגלל הצעקות של אמא "זה לא יכול להיות" עכשיו היא במטוס, בדרך ללוויה אין יותר סבא שהיה גאה בי שאני נוהגת, שיצעק שקט גם כשדממה, שיקרא לנו הכוהנים הטנים, שיפרסק לי את הצוואר במסג'. הוא מת באמצע טיול, ככה סתם, בהתקף לב האדם שאני הכי קשורה אליו בעולם בערך זאת סבתא. היא כבר לא תהיה אותו הדבר, ואני כ"כ פוחדת מזה. כ"כ. אני לוידעת מה יהיה. אני בוכה ורועדת זה היה יום נורא

למעלה