טוב.

karin m3

New member
דוגמנים \ות לסוכנות המובילה בארץ

סוכנות קארין-מודלס,אחת הסוכנויות הנחשבות בארץ ובעולם מחפשת דוגמנים חדשים (או מנוסים) שיכולים להתאים !! בנות: גיל 14-25 גובה 168+ בנים: גיל 17+ גובה 180+ פרטים במייל- [email protected] *www.karinmodels.co.il

../images/Emo32.gif אנדרנלין אנדרנלין אנדרנלין אנ

אז חזרתי מפלורידה=] היה מדהים דמהים מדהים עשיתי את הרכבות הרים הכי משוגעות שעשיתי בחיים [קישור רבותיי] והיה ככככככככככיייףף כ"ככככככככככככככככככככככככככככככככ ומלא אנדרנלין
והייתי במימאי ביץ' ונכנסנתי לים אחרי אשכרה שנה שלא הייתי בים!! [ואני חיפאית, כן?] יואו, יש שם ריכוז של כוסונים ודוסים. זהו, מזה מרוכבת מיאמי. ונפגשתי עם נועושקה בבפארק רכבותה רים זוה היה ענק. היה שם חתיך אחד ברמות לא נרומאליות [כאילו באמת, הבנאדם לא חוקי. שרירים
] ובהינו בו ממש עד שהוא הסתובב ועשה לנו שלום
וכ"כ חם שם. אלוהים, זה לא פייר. אורגון קפואה כמו הצרות שלי, אני עם 4 שכבות ושני זוגות מכנסיים וקר לי כ"כ
קיצר, היה ממש טוב

lorley boy

New member
יאאאאא גמאני הייתי בבוש גארדנס

המקום הזה ממש ענקי וממש בקלות אפשר ללכת לאיבוד :) כ"כ נהנתי שם!!!! ונראה שגם את..חח

Double U

New member
איך שאני מקנא בך:|

גם אני הייתי בפלורידה, אומנם בפארקים של אורלנדו ולא בבוש גארדנס (טמפה, לא?) אבל גם נהנתי מאוד ומתגעגע! שמעתי שהיה מקרה על אחד החופים בפלורידה שאיזה כריש תקף ילד אבל בנס רפואי הצליחו להציל אותו[?], לכן הסתפקתי בטבילת רגליים בים שם

Snow fairy

New member
שמחה שנהנית!;]

אחח... בתור חובבת די גדולה של פארקים ורכבות הרים אני ממש מקנאה בך:[ גם אני הייתי בפלורידה לא מזמן אך הסתפקנו בסי וורלד, 4 הפארקים של דיסני ואיילנדס אוף אדבנצ'ר. [שזה גם לא רע
].

P i x i e s

New member
הלוואי שהייתי יכולה בכלל לעשות רכבו

ת הרים עם לופים וברגים
קיבה רגישה.
אבל שמחה שנהנית!

P i x i e s

New member
../images/Emo32.gif טוב. ../images/Emo3.gif

יאללה אוף. אני עכשיו בספרייה של בצפר. משעמם לי. :| הייתי בגיוסים בגני תקווה והגעתי באמצע שעה. אין לי עדיין אישור בכתב אז לא היו מכניסים אותי בכל מקרה. טוב, למי ששואל היו אחלה גיוסים
תכל'ס, לא כאלה מורכבים ונראה לי שזאת הסיבה שזה גם הצליח.. דיברנו ללב שלהם והמון התעניינו וממש שאלו שאלות. אמנם חלקם היו בניסיון להתווכח אבל אותם ילדים לדעתי בסוף השתכנעו..
אני מקווה שיבואו הרבה! (אני לא מדריכה)

Snow fairy

New member
אני חולה../images/Emo10.gif

והמבחן בתנ"ך הלך לא משהו וזה מבאס, כי אף פעם לא קיבלתי בתנ"ך מתחת ל-92 וזה לא שלא ידעתי, פשוט הרגשתי ממש ממש רע. סעמק.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif אני ממש מבינה אותך.

גם לי השנה זה התחיל לקרות. אבל מתמודדים עם זה. הקטע בתיכון הוא שבחט"ב לא ידעת ללמוד כל כך, ועכשיו צריך אשכרה לחרוש לכל מבחן. לומדים..

Double U

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם יובל

יש מבחנים שגם אני מרגיש ממש רע אחרי שאני יוצא מהם אבל בסוף רואה שהכל הסתדר והציון לא רע בכלל. גם אם הציון יהיה לא משהו, אל תקחי את זה קשה. יש מועד ב' אם זה ממש גרוע וכמו שיובל אמרה, צריך להתרגל למבחנים בתיכון לעומת אלה שהיו בחטיבה.

Snow fairy

New member
התכוונתי שהרגשתי רע פיזית|:

[זה מתקשר לכותרת
] ובגלל זה לא הצלחתי להתרכז... אממ... אני לא יכולה לעשות מועד ב' כי לכל תלמיד יש 2 מועדי ב' מוקצבים ולי שניהם כבר תפוסים, חוץ מזה שבכלל אי אפשר לעשות אצלנו שיפור ציון למקצועות שהם לא בגרותיים...

noname202

New member
תגידי תודה...לנו אין מועדי ב' לציון

גרוע. [חוץ מבחינוך תעבורתי, כי המורה דביל.]

תמיר1991

New member
ואני קיבלתי 46 בתורת ההגה, בלשון../images/Emo5.gif

בהבעה אני מעולה, בשחבור אני טוב, בתחביר אני בסדר ובדיוקי הגייה אני מסתדר, אבל תורת ההגה גומרת אותי, בטח כשלא יכולתי ללמוד למבחן. אני בחיים לא אקלוט את החרא הזה, ואת הבגרות בלשון אני אתחיל מ- 92 ומי יודע איפה אסיים
זה כזה סאקס. תמיר.

למעלה