אני בעד הכל (:
ר ריהותם New member 22/9/11 #26 ../images/Emo97.gifלדעתי ההבדל העיקרי בין מפגש למינימפגש הוא כמות הבנות.אם ההיענות היא דלילה אין מה לערוך מפגש גדול,אפשר לערוך מיני מפגש,כשההיענות היא גדולה ניתן לערוך מפגש גדול במקום שמאפשר כינוס גדול של בנות.
../images/Emo97.gifלדעתי ההבדל העיקרי בין מפגש למינימפגש הוא כמות הבנות.אם ההיענות היא דלילה אין מה לערוך מפגש גדול,אפשר לערוך מיני מפגש,כשההיענות היא גדולה ניתן לערוך מפגש גדול במקום שמאפשר כינוס גדול של בנות.
S Serena16 New member 18/9/11 #16 ../images/Emo32.gif טוב! ../images/Emo259.gif כי צריך שרשור אוף כבר כמה ימים שאני חופרת על השיר הזה, דני פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש http://www.youtube.com/watch?v=bOtGSBngV74&feature=related אני לא בטוחה אם פרסמו את זה פה כבר, אבל אם כן אז לא נורא
../images/Emo32.gif טוב! ../images/Emo259.gif כי צריך שרשור אוף כבר כמה ימים שאני חופרת על השיר הזה, דני פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש http://www.youtube.com/watch?v=bOtGSBngV74&feature=related אני לא בטוחה אם פרסמו את זה פה כבר, אבל אם כן אז לא נורא
R Ruth Fletcher New member 18/9/11 #17 ../images/Emo210.gifיש גם את הונסטי שהוא מדהים ../images/Emo9.gif
ר ריהותם New member 18/9/11 #18 ../images/Emo97.gifכבר יש שרשור שנהיה שרשור אוף אבל אני מעריכה מאוד את החשיבה! .אני אשרשר את השרשור השני להודעה הזו,שיהיה מסודר.
../images/Emo97.gifכבר יש שרשור שנהיה שרשור אוף אבל אני מעריכה מאוד את החשיבה! .אני אשרשר את השרשור השני להודעה הזו,שיהיה מסודר.
A Adimenzer1 New member 20/9/11 #21 ../images/Emo207.gifאוי! אני כאן כבר שנה ../images/Emo6.gif למען האמת הייתי בטוחה שזה יהיה ביום חמישי, ואז גיליתי שאת ההודעה של "חדשה בפורום" כתבתי אתמול לפני שנה ולקחו לי כמה ימים טובים להגיב למשהו אחר מוזר לי שאני כאן רק שנה... נראלי בחודש השלישי כבר הייתי מקום שני מבחינת כמות הודעות ואחר כך תמיד ראשון
../images/Emo207.gifאוי! אני כאן כבר שנה ../images/Emo6.gif למען האמת הייתי בטוחה שזה יהיה ביום חמישי, ואז גיליתי שאת ההודעה של "חדשה בפורום" כתבתי אתמול לפני שנה ולקחו לי כמה ימים טובים להגיב למשהו אחר מוזר לי שאני כאן רק שנה... נראלי בחודש השלישי כבר הייתי מקום שני מבחינת כמות הודעות ואחר כך תמיד ראשון