טוב..

AnGi14

New member
הלוואי ולי היו קוראים ככה.. ../images/Emo109.gif

זה שם כל כך יפה!!
וגם אנג'י [או בשמה המלא אנג'ל] כל כך מושלמת והיא בשוט אנג'ל קטן [או גדול חח] כך שהשם מתאים לה חח.. וככה מכריחים אותה להצטלם
--------->

חחחח../images/Emo13.gif

מה השם שלך? או מיי גאד! איזה סוסה יפה היא, אחת הסוסות היפות שראיתי, למרות שאת רוב הסוסים ראיתי בסרטי ברבי כשעשיתי בייביסיטר=.=" לא מאמינה שאהבתי פעם את השיט הזה|:

ilove FOB

New member
אני פה אולי 3 ימים.

את מוכנה להסביר לי מה זה נצל"ש לפני שאת מחלקת פה הערות? :-\

Fall Out Liel

New member
ככה:../images/Emo168.gif

נצל"ש- ניצול שרשור. ז'תומרת שבמקום לפתוח הודעה חדשה שלא קשורה כ"כ לפוב או שקשורה אבל לא חשובה יותר מדי [למשל מה שכתבת שזה נחמד והכל אבל זה לא מצריך פתיחת הודעה חדשה. אלא אם כן יש לך חדשות עליהם או משהו בסגנון..]. אז את משרשרת את זה לשרשור קיים כמו לOFF או שאת כותבת
בכותרת בשרשור אחר. את יכולה לנצלש על OFFים ועל הודעות של תפוז.

chocolate chips

New member
לולה מאוד נחמדה!!

ואם את לא רוצה שאני וטל נבוא לסקול אותך באבנים להירגע!!

Fall Out Liel

New member
אל תתעצבנו עליה../images/Emo168.gif

היא חדשה והיא לא ידעה את החוקים. עד כמה שאני אוהבת את ליאור [
] היא לא בדיוק כתבה לה תגובה בנחמדות, זה היה יותר עוקצני [או שאני טועה?]. עכשיו היא מבינה את החוקים ויודעת מזה לנצלש [נכון?] אז היא לא תחזור על זה שוב. אל תריבו- זה לא יפה. ~חשה פרסומת לנגד אלימות~

AnGi14

New member
יא ליאלוש אוהבת אותי!!../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

גמאני אוהבת אותך!!
ובאמת שלא התכוונתי לפגוע.... ואני מצטערת אם פגעתי בך זה ממש לא היה בכוונה.. אז נפתח דף חדש??
חח פרסומת נגד אלימות XDDDDD

AnGi14

New member
חח תתעלמי מסאמוש ../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

היא לא עד כדי כך מסוכנת בת'כלס היא ממש חמודה ואפילו אפשר ללטף אותה XDDD
אז איך קוראים לך?? ואם יש לך מסן או אייסיקיו [אני משערת שיש לך XD] אז תני לי אותו [: אם באלך...XDD

ilove FOB

New member
->

קוראים לה סאם? אם כן זה שם יפה
אה.. כן, יש לי (-: המסן שלי לא עובד אז הICQ: 244177683

AnGi14

New member
לא חח..../images/Emo109.gif

קוראים לה טל אנחנו פשוט קואות אחת לשנייה סאם ובלינקי XDD ותאשרי אותי

Fall Out Liel

New member
לא שזה יעניין מישהו אבל..../images/Emo168.gif

קניתי כרטיס להופעה של טוקיו!!!!!!@#$%$^%
אני יודעת שיש עוד בנות מפה שהולכות. מי הן? היחשפו מיד!
XDD איזו מוכרת סתומה >< הבאתי לה מאתיים ש"ח [זה המחיר של הכרטיס] והיא החזירה לי עודף כאילו הכרטיס עולה 119! אז זה המחיר שעלה לי הכרטיס! יצאתי החוצה שניסיתי לחשוב אם אולי הבאתי לה 300 ובגלל זה אבל ספרתי את הכסף שלי והיה לי בדיוק. אז חזרתי פנימה ורציתי להחזיר לה [וחברות שלי כזה "אל תחזירי" "בואי נלך" חח] אבל היא לא הייתה והיה שם איש אחד שדיבר עם מישהי וחיכיתי עשר דקות ובסוף נמאס לי. אז את העודף אני תורמת. וזה הדבר השני שקניתי אחרי שקיבלתי את המשכורת שלי [הראשון היה חופשי יומי לאוטובוס XD]

falloutgirl XD

New member
תתחדשי ../images/Emo23.gif

ואני הולכת להופעה שלהם
חברה שלי זכתה ב-2 כרטיסים חינם להופעה שלהם מראש1 והיא שאלה אותי אם אני רוצה לבוא ואמרתי לה שכן אז אני אפגוש אותך שם D:

Fall Out Liel

New member
אני אראה אותך!!@#@$$#@$../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אבל אני לא יודעת איך את נראית אז תצטרכי לבוא למפגש
אני דורשת לראות אותך!

למעלה