אה אוקיי
E Elicoz17 New member 2/3/03 #9 בוסקו באייסיקיו אתה יכול למצוא שוטרים שמשרתים ב-NYPD, זה נורא קל. יש גם קהילות לשוטרי NYPD שאפשר למצוא ותוכל להכיר שוטרים משם, אולי יוכלו לשלוח לך דברים.
בוסקו באייסיקיו אתה יכול למצוא שוטרים שמשרתים ב-NYPD, זה נורא קל. יש גם קהילות לשוטרי NYPD שאפשר למצוא ותוכל להכיר שוטרים משם, אולי יוכלו לשלוח לך דברים.
S Squad 55 Taylor New member 2/3/03 #10 אלי... חיפשתי באיסקיו.... כל מי שמצאתי מנותק ומי שלא אז הוא איזה ילד מהונג קונג... אני בנתיים מנסה לחפש כמו שאמרת קהילות כלשהן... אם יש לך לינק או משהו תרגיש חופשי לשלוח
אלי... חיפשתי באיסקיו.... כל מי שמצאתי מנותק ומי שלא אז הוא איזה ילד מהונג קונג... אני בנתיים מנסה לחפש כמו שאמרת קהילות כלשהן... אם יש לך לינק או משהו תרגיש חופשי לשלוח
Q QsomeoneQ New member 4/3/03 #25 ../images/Emo32.gif טוב תשמעו אני ממש מצטערת... חייבת לעשות שרשור אוף או שאני אשתגע מהמראה המבולגן של הפורום... אל תהרגו אותי... :-|
../images/Emo32.gif טוב תשמעו אני ממש מצטערת... חייבת לעשות שרשור אוף או שאני אשתגע מהמראה המבולגן של הפורום... אל תהרגו אותי... :-|