טוב תשמעו

QsomeoneQ

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo29.gif

אני מתה עליכם
שיהיו לכם חלומות משמרתיים
חח אתם לא מבינים.. פתאום נזכרתי שלקחתי סרט בבלוקבסטר ושכחתי להחזיר כבר שבוע... אני קופצת עכשיו להחזיר... לילה טוב

Squad 55 Taylor

New member
רעות!!! זה דחוף!!

זוכרת שאמרת על ההוא מה NYPD הישראלי? אני צריך ליצור איתו קשר דחוף!! יש לך אימייל שלו הוא משהו?! זה דחוף!! אגב הוא שלח לך?

reut - my cat

אנשים אני לא חדשה בפורום, ואני גם לא אכתוב פה הרבה (אני מפחדת לפרט למה כדי שלא יתנקשו בי) cat, so... rip sometimes in this web? lol... I wonder if she remembers the number... aw, mazal tov for being the queen (does somebody sccept "camp kids" know the word "superviser" (is that the way to write it?)) that's all, (umm... in couple of days i'm getting rid of the "sheep haIr" once again! hip hip (BA HIPOPOTAM VE ACHAL @ KULAM) and... the last thing - I didn''t catch Galpo, so I'll talk to her tomorow.... Galpo and galna - you are so coooool!! Galna - my supermodel

QsomeoneQ

New member
לילה טוב לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לילה טוב
טוב נו... אף אחד לא אמר שאני מוכשרת
לפחות לא היום

QsomeoneQ

New member
Shira - my sheeeeeeep../images/Emo70.gif

איזה מותק את
אני מתה עלייך
אני חושבת שRIP פה רק כדי לראות את התמונות....
... היא תהרוג אותי אם היא תגלה
superviser זה מילה ידועה לא
בעצם אני לא יודעת כי גם אני camp kid... תשדלי לתפוס את גל כי היא לא עונה לי באייסיקיו
מתה עלייך

מאהההה

יווו... ברגע שכתבתי את הנושא גלפו ענתה לי באיי סי קיו! חחח... רותם אם את נעלבת אז אני אוהבת אותך!!! (אפרופו אוהבת, דרוש מישהו חמוד שאני ארכל לדבר עליו עם רעות בלשון נקבה.... LOL) פרשתי מהמחרוזת... אין לך מושג איך אני מתפללת למלחמה כדי שלא תהיה המחרוזת והערב מגמה הכל כך לא נחוץ הזה (שמת לב שכל המגמות עושות ערב במאי - אבל דני הלא שפוי הזה אוהב להיות מעצבן ועושה במרץ?! כמה מטומטם אפשר להיות?!) ועל כן, כולם ביחד - אני שונאת את דני, והוא שונא אותי, וכשאני רואה אותו בא לי להקיא!

QsomeoneQ

New member
נכון../images/Emo70.gif ועוד אף אחד לא יכול במרץ!!

אבל כמובן שדני עושה דווקא... טוב, שירה אהובתי אני עושנה לך במסרים כדי לא להתקיף את הפורום, ואני לא מאמינה שפרשת מהמחרוזת
צפי למסר... וד"ש לדנה ומאיה

Squad 55 Taylor

New member
What wrong with u People?!

שירה זאת את שחיטטת בהודעות ששלחתי לרעות בפלאפון??? LOL אז יש לך ד"ש בחזרה!

תודה... זו אני...

וכדי לטהר את שמי הטוב... אני לא חיטטתי בפלאפון של רעות!!! אני רק משנה לה כותרות!!! (ובודקת שהיא לא מדברת עלי עם רותם חברתי הטובה... LOL) אגב, למה להיות שוטר ב-NYPD זה רק עד גיל 21? בן כמה בוסקו?!

QsomeoneQ

New member
זה לא... זאת הייתה טעות...

ולמה לפתוח הודעות חדשות
טוב נו, אני אסלח לך... שלא יקרה יותר
וחוץ מזה - לא חיטטת
אז מה עשית

Squad 55 Taylor

New member
מה הלך פה???

מה 16 או 17??? לא חיטטת?? טוב נו... עדיין יש לך ד"ש בחזרה חמודה! אמממ למה להיות שוטר? וזה מגיל 21 לא עד... כי זאת אחלה עבודה! ואיך בוס אומר... To kick some Nigga asses.... בוס... עוד מעט 33

למעלה