או פה עם אח שלי... וזהו אני סיימתי עם התמונות(: עכשיו תורכן((:
י י ס מ י ן 19 New member 27/8/03 #20 אוווווווווווףףףףףףף....../images/Emo46.gif למה אף אחת לא שמה תמונות שלה כשהיא כבר יצאה מגיל החיתולים!??! בנווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!! קדימעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אוווווווווווףףףףףףף....../images/Emo46.gif למה אף אחת לא שמה תמונות שלה כשהיא כבר יצאה מגיל החיתולים!??! בנווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!! קדימעעעעעעעעעעעעעעעעעע
A ayaliar Well-known member 29/8/03 #32 אני רואה גוש פרווה על מיטה אני מניחה שהיא מקסימה אבל אני מנחשת כי לא ממש רואים
T tulchi New member 29/8/03 #33 ../images/Emo4.gif הנה היא שוב אני יכולה להסתכל עליה שעות P: אני מנסה לתפוס אותה עם הלשון בחוץ
J justagirl182 New member 29/8/03 #35 בהחלט../images/Emo70.gif מה את אומרת הרצל, איזה שידוך בינה לבין מאפי האימתני? או שהוא יאכל אותה?
T tulchi New member 29/8/03 #36 פחחח! התינוקת שלי היא השטן בהתגלמותו מאפי לא יחזיק מעמד ויזחל בחזרה למאורה שלו
N netaK New member 29/8/03 #39 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif רק מאפי שטן!
P PretTy LiTtle DittY New member 29/8/03 #41 והנה החתול שלי../images/Emo70.gif לא... אין לי חתול... למרות שהכלבה שלי הייתה נהנת אם היה (יאמי)... אני מתה לדעת מי הבעלים של החתול המסכן הזה
והנה החתול שלי../images/Emo70.gif לא... אין לי חתול... למרות שהכלבה שלי הייתה נהנת אם היה (יאמי)... אני מתה לדעת מי הבעלים של החתול המסכן הזה