טוב, שירשור טוב...

../images/Emo68.gif תפוז Live רואים נשים ממטר

היום השני לשבוע הנשים הבינלאומי, ואנחנו מאחרים את רונית לב ארי- מנהלת הרשות לקידום מעמד האשה. רונית תענה על שאלות בכל הנוגע למעמדן של נשים בחברה הישראלית ובעולם בכלל, היום ב 11:00 בפורום פמיניזם.
ובשעה 18:00 היום, תגיע שלישיית "לא רואים ממטר" שמעלה מופע אימפרוביזציה, שיפיל אתכם מהכיסא, כדי לעשות קצת שמח גם בפורום סטנד אפ
לאירועים נוספים בתפוז אנשים

Rוית

New member
../images/Emo32.gif טוב, שירשור טוב...

אז איך עליכם עבר היום? אתם מאוד שקטים כבר כמעט שבוע, אני מקווה שזה כי אתם מכינים את עצמכם נפשית למפגש פורום!

GEL

New member
סקר פורום מדונה

אנחנו בפורום מדונה ניסנו בחודשים האחרונים להרכיב רשימה של עשרת השירים הטובים ביותר של מדונה , עברנו על כל האלבומים ועל כל השירים שיצאו לה ( וזאת היתה משימה ממש לא פשוטה....) ובאמצעות סקרים שנעשו בפורום נבחרו עשרת השירים הטובים שלה ( על פי דעתם של רוב חברי הפורום ) השבוע עלה הסקר הסופי ואני רוצה להזמין אותכם להשתתף ולבחור על פי טעמכם האישי. אתם מוזמנים להיכנס לקישור ולהצביע

יופי שפתחת שרשור שכזה...

כי עלי הולך לעבור שבוע פשוט עמוס וקשה!! זה התחיל עם זה שהיה לי היום מבחן ומחר אני בטיול וביום רביעי יש לי מבחן ענק במתמטיקה (אחרון נראה לי לפני המגן) ואז ביום חמישי יש לי עוד מבחן ענק והפעם בתקשורת ואני מדבר איתכם על חומר של כול השנה (וזה הרבה מאווד) לא לשכוח שבכול זה אני נוסע ביום חמישי לצפון (ומפסיד את מפגש הפורום) אני גם חוזר ביום חמישי ויש צריך ללכת לידידה שלי להכין את התחפושת שלנו כי אין לי זמן אחר בגלל כול המבחנים!!!!! זהו! מקווה שהבנתם למרות שנראה לי שלא... (ואי איזה כיף זה לשפוך ככה את כול הצרות, אולי נעשה את זה לעיתים יותר קרובות) יוווווו כמה אני מדבר!! טוב עכשיו אני זז להמשיך ללמוד למבחן הענק במתמטיקה שיהיה לכם שבוע מקסים (לא כמו שלי) וספרו לנו למה אתם מתחפשים בייי

symptoms

New member
טוב תראה

התחלת לדבר על השבוע שלך אז אתה באמת רוצה שאני אדבר על שלי ונשווה? כי אני מנצחת בלי להתאמץ אפילו.... קודם כל טיול זה כיף אז מה אתה מתלונן? דבר שני אתה עושה בגרות במתמטיקה בי'? ועכשיו למה שעובר עלי- אז לי יש מבחן ע-נ-ק באזרחות ביום שישי (למה דווקא ביום שישי למה?
) על 110 עמודים, והפסד של מפגש הפורום בגלל זה. חוץ מזה יש לי עבןדה במתמטיקה כי המורה שלי נסעה והחליטה שאי אפשר בלי לתת לנו עבודה במקום השיעורים שאנחנו מפסידים. ואני גם צריכה לסיים אתר על נושא משעמם שקשור לארץ ישראל (ולא לאלאניס כי משרד החינוך המפגר החליט שאסור) עד סוף החודש. אני גם צריכה לכתוב חיבור על ערכים של 3 עמודים (איך לעזאזל כותבים חיבור על ערכים?) בקשר לתחפושת רק היום גיליתי שפורים זה ביום ראשון הזה ולי אין תחפושת
אני לא מאמינה. בכל מקרה בהצלחה לך במבחנים ובכלל בהצלחה לכולם LOVE U ולרוית כן אני מתכוננת נפשית למפגש -אני כבר הכנתי את כל החברות שלי ואם יהיה מפגש בפסח אני מביאה איזה 10 אנשים אז תכוננו.... ולמפגש הזה אני משתדלת לא לחשוב עליו כי אני ממש עצובה שאני לא אהיה, אבל אני אחיה ואנחנו לא שקטים אנחנו פשוט ישנים שנת חורף- עוד מעט יגיע הקיץ ואז נתעורר

Rוית

New member
לי דווקא שבוע רגוע (כל היומיים..)

יש לי מחר מבחן בספרות יחסית גדול (אחרון לפני המתכונת) על סיפור גדול (אבא גוריו) ו4 שירים של שירת ימי הביניים
וזהו למעשה עד אחרי פורים אין לי עוד משהו מיוחד.. אבל אל תחשבו שזה כזה כיף כי באותה נשימה אחרי פורים יתחילו לבקש מאיתנו לבוא אחרי הצהריים ויתחילו להיות מתכונות ועוד כל מיני דברים מציקים שכאלו... חוץ מזה רק שתדעו שאני מתה כבר שיגיע יום שישי (ותנחשו למה זה גורם-נכון, לשבוע לעבור ה-ר-ב-ה י-ו-ת-ר ל-א-ט) ולראות את מי שיבוא.. דן ורעות מסכנים שלי, באמת עמוס לכם שם אבל אל תדאגו בסופו של דבר זה יעבור... קבלו
להמשך הדרך!

symptoms

New member
כל היומיים? ../images/Emo8.gif

בהצלחה גם לך. חוץ מזה אין לי זכות להתלונן תיסכלי מה אני עושה במקום ללמוד
אני גם רוצה לראות את כולם! אנחנו חייבים לארגן עוד מפגש אז שוב ברכות לכולם ושהמלחמה לא תבוא (לפחות לא עד יום שבת..
)

טיול זה סבבה

אבל הקטע שהוא ממש תקוע ואני תיכננתי שמחר אני אשב ואלמד למבחן ואני לא יכול כי אני בטיול!!! וכן אני עושה בגרות במתמטיקה השנה, בכיתה י (יחידה אחת)

symptoms

New member
ועוד משהו חשוב

רן (BABALIVE) מוסר ד"ש לכולם ואת אהבתו הוא פשוט לא יכול להיכנס לפורום כי אין לו עכבר אז עד שיהיה לו עכבר או מחשב חדש הוא לא יוכל להיות כאן

../images/Emo20.gif היום בתפוז Live

עילית שמואלי, ממובילי שביתת הנכים המתוקשרת מול משרד רה"מ תתארח היום ב- 21:00 בפורום שיתוק מוחין CP. אתם מוזמנים להפנות אליה שאלות ולהשתתף בדיון בפורום!
הודעה חשובה:
האירוח שהיה אמור להתקיים היום עם טל מוסרי וסופי צדקה בפורום התנדבות לקראת המבצע של ארגון "לתת" במהלך חג הפורים בוטל לצערנו עקב אילוצים של הרגע האחרון. למרות הביטול חשוב להזכיר שיש הרבה ילדים נזקקים שלא יקבלו משלוח מנות בפורים הזה. זו ההזדמנות של כולנו לתת יד ולקחת חלק במבצע לתת משלוח מנות

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז...

רק רציתי להגיד שאני נוטש אותכם עד ליום ראשון, אני נוסע לצפון לחופשה עם המשפחה !!! אז תמשיכי לכתוב ואל תהיו שקטים לעולם (שונא אנשים שקטים) ואל תשכחו להגיע למפגש (למרות שאני לא יהיה שם) ואל תשכחו להביא מצלמות (חסר לכם אם אתם שוכחים) טוב אז סוף שבוע נעים שיהיה לכם וזהו! ביייייייייייי

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז...

רק רציתי להגיד שאני נוטש אותכם עד ליום ראשון, אני נוסע לצפון לחופשה עם המשפחה !!! אז תמשיכי לכתוב ואל תהיו שקטים לעולם (שונא אנשים שקטים) ואל תשכחו להגיע למפגש (למרות שאני לא יהיה שם) ואל תשכחו להביא מצלמות (חסר לכם אם אתם שוכחים) טוב אז סוף שבוע נעים שיהיה לכם וזהו! ביייייייייייי

../images/Emo124.gifברי סחרוף בתפוז אנשים../images/Emo43.gif

בשעה טובה גם לאחד והיחיד,
מלך הרוק הישראלי והמלך הבלתי מעורער של המוזיקה הישראלית
נפתח פורום בתפוז אנשים כל המעריצים למיניהם מוזמנים ל[URL='http://forums.tapuz.co.il/BERRY']פורום ברי סחרוף #729 [/URL] המוקדש כולו לאמן הדגול הזה. בפורום יעולו דיונים הקשורים בברי, תבנה גלרית תמונות, ירוכזו קישורים, מאמרים, כתבות וראיונות. ביקורות על אלבומים ושירים, סקרים שונים, הנחות ומכירות של אלבומים, הנחות למופעים וסיקוריהם ובע"ה גם אירוחים של ברי בכבודו ובעצמו.
ככל שהקהילה תגדל כך נוכל להציע יותר
הצלחת הפורום החדש תלויה בשיתוף הפעולה שלכם
אז הצטרפו בהמוניכם לקהילה ההולכת וגדלה - קהילת ברי סחרוף בתפוז אנשים כתובתנו המקוצרת: http://forums.tapuz.co.il/BERRY מספר 729 מקווים לבואכם מנהל הפורום וקומץ הגולשים

IC4

New member
מה שלום אלאניס מוריסט ../images/Emo9.gif ?

(ויש מפגש פורומוריסט? thats cool כמו שאלאניס אומרת כל הקליפ של UNSENT)

למעלה