טוב לשבת[:

מכינת "עמי-חי"מכינה למנהיגות ציונית

אם כבר שאלתם מה זה מכינה, אז אני אסביר בקצרה. מכינה זה שנה לפני הצבא, דוחים את השירות הצבאי במטרה ללמוד במכינה. בשביל מה זה טוב? אם אתם עדיין לא מרגישים מוכנים לקראת הצבא, או שאתם לא ממש יודעים מה אתם רוצים לעשות, או שאתם מעוניינים להכיר עולם לפני הצבא אם אתם רוצים להתבגר עוד שנה לפני הקפיצה למשמעת הצבאית אז זה המקום בשבילכם. מכינת "עמי-חי" נמצאת במושב ארגמן שבבקעת הירדן. מכינה מעורבת של דתיים וחילונים, בנים ובנות, הבאים מכל חלקי הארץ וכל סוגי האוכלוסיה. יש הכנה לצבא המון טיולים ידיעת הארץ עשייה תורמת בקהילה וחיים בניהול משותף ועצמי. אם אתם רוצים לשמוע עוד, להתעניין, לברר או לבקר. אתם מוזמנים ליום פתוח ב5.2 בו תוכלו לראות, להתרשם ולהכיר את המכינה ואת האיזור הקסום בו אנו נמצאים. אם אתם רוצים להגיע סתם ככה לביקור שלא ביום פתוח, אתם מוזמנים גם כן ליצירת קשר והרשמה ליום הפתוח אתם מוזמנים להתקשר אלי טלי חניכה במחזור ו' של המכינה: 0542440160 או להתקשר ישירות למכינה: 9400161-02 בהצלחה בהחלטות לגבי שנה הבאה שנה הבאה היא השנה שלכם! נצלו אותה!

דרושים שחקנים

שלום לכולם, בתחילת ינואר (כנראה מתישהו בין ה-7 ל-13) אנחנו מצלמים סרט גמר בכיתה י"ב. אנחנו זקוקים לשחקנים, בנים ובנות, בגילאי 18-25 (או בגילאים אחרים שהמראה שלהם מתאים לטווח הגילאים הזה), שישחקו במהלך יום עד חמישה ימים. מדובר בדרמה תל-אביבית על צעירים. הפקה מתוקצבת, עצמאית ובטוח כיפית... :) נא לשלוח פרטים, רזומה (לא חייבים), תמונה (חובה, אפילו קובץ וידאו אם אפשר), מספרי טלפון ושאלות לאימייל [email protected]. הצילומים יהיו באזור המרכז, כמו כן יהיה צורך באודישנים וחזרות לפני כן. לפרטים נוספים דיויד 0544922440

טלי,את עושה תעמולה למכינה!../images/Emo54.gif

אבל את מתבלבלת מותק, אנשים כאן כבר סגרו דברים (ש"ל, צבא, ש"ש). לא כתבת בפורום הנכון טיפשונת!

DreamS_HunteR

New member
למה,../images/Emo121.gif

כי הוא אוהב את בנות גילמור?? מה זה האפליה הזאת? אה?

Drorrrrrr

New member
לא, כי הוא לומד

בתיכון שלמדתי, הוא השתתף בסרט הגמר שלי והוא שתי שכבות מתחתי?

גברת רד הוט קטנה ונודניקית

כתבתי בכל מיני פורומים אבל את הכרת לי את הפורום הזה אז תתמודדי.. תמיד יש אנשים שלא יודעים לאן הם הולכים ויכולים לפתוח את העיניים לעוד דברים
יום טוב

shiran™

New member
מישהו נכנס לראות מה המצב שם?

אני נכנסתי היום (כדי לבדוק אם המספר שנתתי פה אכן נכון) והפורום במצב גרוע. דמיינו אם היינו נולדים בשנת 89 ורק עכשיו היינו מגיעים לפורום שמיניסטים והיינו נמצאים עם כל המוזרים שיש שם עכשיו.. הפורום ממש מת.. פותחים שם שרשורים יומיים ב14.00 (וזאת המצאה שלנו כמובן!!!) ולא כותבים שם בכלל.. בזמננו היה לוקח לי מינימום שעתיים לעבור על הפורום וגם אז לא הייתי קוראת את כל ההודעות
בחיים לא הייתי מחליפה את השנה שבה נולדתי!

m i r u s h i

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif../images/Emo108.gif

22:30,ערוץ 24,"הדג נחש" בהופעה. עכשיו יש קליפים שלהם =) תהנו

הייתי בהופעה הזאת!

הייתי שורה ראשונה באמצע, זאת עם הראסטות בשחור. ראו אותי? אפחד שאני מכירה לא הקליט והצלם כל הזמן היה מולי אז תהיתי אם ראו אותי.. בקטע שאנשים הוציאו מציתים והיה קלוז- אפ על מצית אחת אני יודעת שזו אני כי הצלם פשוט תקע תמצלמה מול הפנים שלי. אני יודעת, יצאתי מתלהבת, אבל ממש בא לי לדעת אם ראו אותי הרבה בהופעה!

onix 88

New member
../images/Emo207.gif נוסף

תנו בבקשה המלצות לסרטים נחמדים שאפשר יהיה לקחת מספריית וידאו. זה לעכשיו, אז זה קצת דחוף. תודה!

m i r u s h i

New member
אתמול ראיתי 'משחקים נסתרים'../images/Emo108.gif

זה של רוברט דה נירו והילדה הזו,דקוטה משהו P: מותחן אימה כזה. נחמד+ וגרין מייל

SuperGirl711

New member
זה ספר "ילדים" של ניל גיימן

(כן, זה שחתם לי על התחתונים) שעובד לסרט אנימציה.

לפני כמה ימים

ראיתי את "מה נשים רוצות" זה ישןןןן אבל כן נזכרתי רק עכשיו
סרט חזקק אהבתי

למעלה