טוב הכל טוב...

אינדיאנה ג'ונס

חבר שלי, יתרוג הרוסי (הוא גם חנון כמוכם), אמר לי שאמור לצאת סרט חדש של אינדיאנה ג'ונס בקרוב. האמנם? או שהחבר שלי הוא היפופוטם רוסי מטומטם?

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

TazMan

New member
מבוקשים כותבים ל - ISF

שלום לכולם שמי חיליק חימוביץ ואני עורך המשנה של ISF , מגזין המדע הבדיוני והפנטסיה הגדול ברשת העברית. בימים אלו ISF מחפש כותבים ועורכים חדשים לתחומים שונים. אם אתה צעיר (ברוחך או בגופך – לא תתבצע כל אפליה) דינאמי ונמרץ, בקיא במתרחש במדע הבדיוני בעולם בכלל ובארץ בפרט, ISF הוא המקום בשבילך. האתר מכיל מדורים בתחומים הבאים : קולנוע, טלויזייה, ספרים, קומיקס, מסע בין כוכבים, אנימה, אימה ומשחקי תפקידים, כאשר במידת הצורך והעניין יפתחו מדורים חדשים בהתאם. חדשות סרטים, ביקורות קומיקס, סקירות ספרים, היסטוריה של סדרות טלויזייה, מאמרי דעה אישית ובכלל – כל העולה על רוחכם הקשור בצורה זו או אחרת למדע בדיוני ופנטזייה יתקבלו בברכה. כתיבה ב – ISF דורשת המון רצון ונכונות להשקיע זמן ומאמץ בתחביב כפוי טובה כשהשכר היחידי שנוכל להציע לכם הינה טפיחה על השכם מעורכי האתר ותגובות הגולשים באשר הם. כל המעונין או המעונינת (בני שני המינים יתקבלו בברכה) נא לפנות אל [email protected] ומשם נמשיך הלאה. תודה מראש למנהלי הפורום שאפשרו פרסום זה בפורום.

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

elcool

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכולם (היי אנג'ה!
) אני קורא את הפורום כבר כמה זמן לא ברציפות, אז הנה אני "מעז" לשאול שאלה שמציקה לי: האם זה יהיה הכרחי לצפות לפחות בחלק מהסדרה בקרטון נטוורק כדי להבין את מה שילך בסרט החדש? אין לי את הערוץ ושמעתי שהאנימציה מצויינת וגם העלילה עצמה, אבל האם יזכירו שם דברים שבלי לראות אותם בעצמי אני לא אבין? תודה מראש!

Obi Dan Kenobi

New member
סקעת תעשה לי ילד! ../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif

או שלא
(נמאס לי מכל הבנות שרוצות ילד מסקעת..
)

MaceWindu

New member
ממש ממש לא!

כל מה שקורה בסידה זה סתם כדי לחבר בין הסרטים ולשכנע אנשים לראות את סרט שלוש אבל רוב מה שקורה בה יהיה בסרט.. לפחות החלקים החשובים.

the Sithari

New member
הסדרה מכוונת יותר לקהל הצעיר

אבל בכל זאת היא נפלאה ומלאה אקשן. אם אתה רוצה להעשיר את הידע שלך במלחמת הכוכבים כדאי לך לראות את זה, וגם אם אתה מחפש בידור טוב.

Obi Dan Kenobi

New member
לדעתי, לא ממש ../images/Emo118.gif

אבל אני מניח שיזכירו קטעים ממנה, בסרט השלישי. אחרי הכל, הסרט מתחיל בסיום מלחמת המשובטים, עליה הסדרה מתבססת. ייתכן ויזכירו בדיבור בין דמויות כמה מאורעות, או פלשבאקים (זה יהיה נחמד, לראות את מה שראינו במצויר באנשים אמיתיים), אבל אם לא תבין- קפוץ לכאן, ונעזור

AceMagician

New member
אגב

אם הבנתי נכון - לקראת מרץ תצא העונה השלישית של מלחמות המשובטים.

elcool

New member
תודה לכולם

כנראה רק צריך לחכות שהוא יצ עוד חצי שנה.. אולי עד אז "אשיג" כמה פרקים

MajorWinters

New member
שניהם נכונים../images/Emo19.gif

עומד לצאת סרט זה נכון חבר שלך היפו רוסי מטומטם גם נכון. עדיף תאכל ברגר קינג הסרט ייצא ב2006 אין תאריך מדויק. נבו, האריסון פורד משחק ולוקאס מביים את סרטי אינדי...

MaceWindu

New member
אני יודע.. אבל יש לך טעות..

לוקאס עזר בכתיבה וספילברג מביים

למעלה