טוב הכל טוב

LucidMind

New member
שאלה קצת מוזרה. אנא, ענו.

הבנתי שקיימת סוג של מערכת אשר ניתן לקנות וכוללת אפוד ורובה לייזר. המערכת הזו דומה למה שניתן לראות באולמי לחימה וירטואלים. באמצעותה אפשר להתאמן על "רטוב" בשטח. יש לכם אולי מושג היכן ניתן לרכוש מערכת כזו או לקבל יותר פרטים? תודה מראש

המין החזק והיפה ../images/Emo68.gif

ציפי אובזילר, הטניסאית הישראלית השניה בדירוג העולמי (מקום 135) תענה לשאלותיכם הערב ב-20:00 בפורום טניס. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בלעדי לגולשי תפוז אנשים בישראל בפרט ובכל המזרח התיכון! הצצה בלעדית אל מאחורי הקלעים של הקליפ החדש של קיילי מינוג Red Blooded Woman וגם אפשרות לזכות בלוח השנה של קיילי בערוץ מיוחד!
במצעד הרשמי של גולשי תפוז אנשים, "הקופסא", בריטני מורידה את קיילי מראש המצעד. מה יהיה בשבוע הבא בקרב הדיוות? אתם קובעים.

Wild elf

New member
זה לא כ"כ קשור לפורום

(למרות שזה גם סוג של מ"ת). אני יודע על מה אתה מדבר, אני לא זוכר איך זה נקרא, ולא יודע איפה לקנות את זה. אבל עדיין, ברוך הבא.

משחק ילדים ?

הדבר היחיד שאני מכיר שדומה לזה זה משחק שהיה לי כשהייתי יותר קטן.. מערכת של אקדח אור (או משהו דומה) וקולטן שמתלבש על הגוף.. אבל זה מותאם לגוף קטן של ילד.. אני לא יודע לגבי גירסאות מוגדלות (ויותר מקצועיות מהזוועה ההיא שהפסיקה לעבוד אחרי שבוע) של זה.. toys r us יהיה נקודת הביקור הראשונה שלי אם הייתי מחפש את זה.

DDN

New member
../images/Emo32.gif טוב הכל טוב

אנשים, נא שרשרו לפה כל הודעות אוף=טופיק שיש.

רעיון שהיה לי ואני לא יודע לאן לפתח

אותו.. הוא לא ממש קשור למשחקי תפקידים עדיין אבל אולי בעתיד כשהוא יפותח יותר. (הרעיון הבא נכתב כרסיסי מחשבה אז אני מתנצל מראש אם הוא לא הכי קריא) כדור הארץ. אי שם בעתיד. הטכנולוגיה מפותחת מאד.. רובוטים דואגים לכל מחסורם של בני האדם.. שגשוג ופריחה בעולם.. כמובן מלווים בתככים מאחורי הקלעים. אבל לא בכך עסקינו היום. לאחר מחקר ארוך שנים וגוזל משאבים הצליחו בני האדם להחזיר אנרגיה למצבה החומרי (התהליך ההפוך של שריפה) ובכך פתחו את האפשרות של תנועה במהירות האור.. החומר נשרף ע"י לייזר מדויק ורב עוצמה והאנרגיה הנוצרת ממנו מוזרמת אל המיכשור שהופך אותה חזרה לחומרית במיקום שונה. כמה עשרות שנים מאוחר יותר שוכללה השיטה ונהפכה לבטוחה וכעת היא נמצאת בשימוש בכל בית בעולם. ירקות משוגרים היישר מהשדה אל המקרר הביתי. חומרים אקזוטיים משוגרים אל מקומות שבהם הם נדרשים. ואפילו התחילו להעביר יצורים חיים בשיטה הזאת באמצעות טכנולוגיית שערי האנרגיה (energy portals) או e-portals בקיצור. היצורים הראשונים ששוגרו באי-פורטל הגיעו שלמים אך מתים. תהליך ההפיכה לאנרגיה והתהליך ההופכי, תהליך השיחזור, הסתברו ככואבים למדי (עובדה זאת הסתברה לאיכר חסר מזל מטקסס שבטעות שיגר את כף ידו ביחד עם תוצרתו). כאב כה גדול עד שהיצור החי מת במוחו ברגע תחילת התהליך. עובדה זו הולידה את שיטת ההעברה הרדומה. הסובייקט מורדם לפני תחילת ההעברה ע"י אמצעים כימיים כך שמוחו לא יהיה מודע לתהליך. והוא מוער ברגע הגעתו ליעדו. שיטה זו התגלתה כיעילה למדי ועתה, לאחר תקופת הסתגלות מסוימת, היא בשימוש ככלי התחבורה האנושי העיקרי. זאת הפעם הראשונה שארוין סמית (ervin smith) עומד בתור לאי פורטל. לא מזמן מלאו לו 21 שנים וחבריו החליטו לקחת אותו לטיול ברחבי העולם. כבר שלוש שנים שהוא עובד בחברת האי פורטלס המתקדמת ביותר בעולם ובאמת הגיע הזמן לנסות אחד על בשרו. "שכב לך כאן בנוח ואל תדאג לכלום" אמר המרדים התורן "עוד מעט תגיע ליעדך.. בלי כאבים" "ספר את זה לאיכר מטקסס" חשב לעצמו ארוין, שלמד את ההיסטוריה של האי פורטלס עוד בבית הספר היסודי, בעודו שוקע אל עבר השינה. תנועה באויר.. תזוזה.. קול ? הבזק אור.. לא מסנוור ? מוכר.. לבן ? לא.. לא.. צהוב.. אולי כתום.. מה ? רוח ? רוח אדירה ! ואין תנועה ? ואיפה ? רצפה ? רגליים ? איפה הרגליים שלי ?!? ואיפה אני ? ומה... מה אני ? כאב החל לפלח את גופו של ארוין.. הכאב הכי נורא שהוא ידע כל ימיו.. באותו רגע הוא הבין הכל. באותו שבריר שניה של מודעות. הוא ער.. מודע.. אך קיומו עדיין אנרגטי. הוא.. אנרגיה.. אוסף של אנרגיות למען האמת.. אך מציאות קיומו החדש החווירה לעומת הכאב שחש.. הוא הבין כי ברגעים אלה ממש הוא מורכב חזרה.. בזוכרו את סיפורי הניסויים הראשונים בהעברת יצורים חיים ידע ארוין שכאב זה.. אם ימשך.. יביא את מותו.. היה זה אותו שבריר שניה של הבנה שחתם חייו לנצח.. בצורה מודעת אך כמעט אינסטיקטיבית הוא שלף את מהותו החדשה מן המיכשור.. והשתחרר מתהליך השיחזור.. כך החל קיומו כיישות האנרגטית המודעת הראשונה. למישהו יש רעיון איך או לאן לפתח את זה ? (או סתם ביקורת
)

לצטט את הכותרת והפסקה הראשונה ?

"רעיון שהיה לי ואני לא יודע לאן לפתח אותו.. הוא לא ממש קשור למשחקי תפקידים עדיין אבל אולי בעתיד כשהוא יפותח יותר. (הרעיון הבא נכתב כרסיסי מחשבה אז אני מתנצל מראש אם הוא לא הכי קריא)" זה אמור להיות סיפור.. תיאור התרחשות ומציאות יותר נכון.. בין אם כסיפור רקע למשחק תפקידים כלשהו או יצור שכזה שיכול להיות משולב במשחק או סתם כרעיון שעלה לי. לא מוגדר עדיין.

טוב אז אתה יכול אולי

לעשות שהוא פוגש עוד אנשים כמוהו והוא ועוד כמה אנשים הולכים כדי לנסות להשיג חומר שיכול להפוך אותו חזרה לבן אדם ואז הוא מגלה שהוא בכלל בעתיד הרחוק (או העבר) ואז תהפוך את זה למשחק תפקידים (או שהחיפוש של החומר תהיה עלילה בפני עצמה או הקדמה)

BluePrint

New member
לא הכי מקורי בעולם

אבל אפשר להוציא מזה משחק בסגנון X-Files או Bureau 13, כשמיודענו הנמרץ משחק בתפקיד התעלומה או הסוכן.

DIDGIN

New member
מאוד מזכיר לי ../images/Emo58.gif

משהו מספרי "היפריון" (המדהימים!) של דן סימונס. זה הינע בין כוכבי שנקרא "הינע גידעון". הוא מעביר ספינת חלל מנקודה אחת לנקודה אחרת בכל מקום באופן מיידי, אבל האפקט הורס כל גוף אורגני עד היסוד. יותר מזה אני לא אחשוף. בלי ספוילרים!

בקשר לאי פורטל

הוא יאסוף עוד כמה וינסה להביא מהפך בעולם(הפלת ממשת, הורדת מחירי המסטיקים, כאילו הוא יכול להכנס לכל מקום אז הוא בעצם יכול לחבל במיכשורים של האי פורטל וככה לצרף עוד כמה אליו)

למי שיש מילים יפות אנא כתבו

מילים יפות כמו: כיתתו את רגליהם, נטרפה עליו דעתו, לסלף את דבריהם, טעמו כצפיחית בדבש וכו' אם יש לכם מילים כאלה יפות אנא שרשרו

למעלה