טוב, הכל טוב.

זיו25

New member
../images/Emo32.gif טוב, הכל טוב.

שלום לכולם. יסלח לי האל, ואם הוא לא אז לפחות אפי על פתיחת ההודעה הזו, אבל יש כאן קהל נכבד של אנשים טובים שאני נורא אשמח אם הם יבואו להשתתף בתחרות שמתחוללת אצלי בפורום. התחרות היא בנושא סרטים ובעלי חיים, וכבר כעת מצטברים להם סרטים משעשעים בפורום. כולכם מוזמנים להכנס ולצפות. ואם לא ציינתי, אז כמובן שכמו בכל תחרות, יהיו פרסים לזוכים, ואפי תקבל פאקט על זה שהיא לא נזפה בי על ההודעה הזו. כמו כן, יש גם סרט שמראה את טולי - כלבתי האהובה - אשר מצאה לנכון איך צריך לנהוג במלחמה המתקרבת אל דלתותינו. בברכה, זיו.

מיטללל

New member
אז אם כבר כנסו וברכו

את הזוכים בתחרות שוקולד באגדות. שנים מהזוכים (למרבה הפלא) הם גם כותבים בפורם הזה.. דןצ ו merb המוכשרים בהחלט. אף אחד לא מברך אותם.
תקנו את העוול

אוי זיו, טעות מרה מרה

שהרי כל חבר פורום יודע שכינוי אחר ליושב במרומים הוא אפי, ולכן "יסלח לי האל" "ותסלח לי האפי" זה אותו דבר. תתבייש!

זיו25

New member
רק שאני אבין,

האפי פרושו ה- אפי או שמה פרושו Happy ? או אולי בכלל מדובר כאן בסבון כלים HEPY ? אני אשמח לדעת, אני מבולבל לגמרי! בברכה, זיו.

זיו,

לא מספיק שאתה לא משרשר, לא מספיק שאתה משחיל את פורומך ללא ניד עפעף, אתה עוד מעיז לשאת את שם בורא העולם לשוא? ואם לא אכפת לך, hepi הוא נוזל לשטיפת רצפה, בניחוח רקפות עדין, עם מרקם קליל ויכולת בלתי נדלית להעביר את הלכלוך מצד זה של הבית לצד השני. שוקלת את תגובתי ובינתיים מחפשת את המצית שנפלה לי אתמול מאחורי המחשב.

זיו25

New member
אומנם אני עוזר לאישתי בנקיון הבית,

אבל עדיין לא הגעתי לרמת סמרטוט (שזו היא הרי הרמה הגבוהה ביותר, קודמות לה רמת מטלית והרמה למתחילים - רמת אבק.) ובאמת אינני מודע לניחוחות המדהימים שמפיק הנוזל הקסום לשטיפת הרצפה. אני מבטיח להמתקצע ולהשתפר בתחום, ובדיוק כמו שטאז מגיע לבשל, אני אגיע לנקות (אבל לא בהכרח אחריו!) . ואם לא, שיבושם לך. (הרי לא קנית את ה HEPI לחינם, DID U?) בברכה, זיו.

למעלה