גאד, כל הפורום הזה מבולגם באופן זוועתי.. כל יום נפתחות איזה אלפיים הודעות לא במקום.. חייבים קצת לסדר את הפורום.. שיהיו פינות קבועות, שירשורים נכונים ופאקינג שלא כל אחד יפתח הודעה חדשה בזמנו הפנוי!
חברה שלי אמרה לי שיש מצב יסדרו לנו שביט יבואו אלינו למסיבה של סיום החטיבה להופיע.... מאגניב לאללה....נקווה שזה ייצא.....צריך משו שיעיר קצת את השכבה שלנו.....
רע לי וחרא לי ונטשתי ואנטוש. פשוט. אני יודעת שאם אשאר פה יותר מדי אז אצא על אנשים. ומספיק היום(כבר אתמול)רבתי עם בנאדם חשוב לי.. אני אמשיך לכתוב.. אבל אעלם מדי פעם.. למה? לא יודעת.. סתם יורד לי לאט לאט החשק מפורומים../= אולי כי קרה משהו בפורום גם.. וכן קרה. ואני מאמינה שכולם שמו לב לזה.. ואולי לא חושבים על זה. הצטרפו אנשים הצורפו נאצה לא שזה מזיז.. אבל לא יודעת.. אנשים פותחים שרשורים לסתם אנשים לא שמים על החוקים(אם יש בכלל) והפורום במצב גרוע מהרגיל(זתומרת שלא מבינים בקושי דברים) תחשבו על זה
האמת לא הבנתי כל כך על מה את מדברת. אבל באמת הצטרפו טונה אנשים לפורום והוא מבולגן. אבל- הוא חדש. בקורב יהיו חוקים, ניקח את עצמנו בידיים ונעמיד פורום לתפארת מדינת ישראךD: אל תלכי