טוב, הכול טוב.

l i s H A

New member
"הוא לא סיני"

"איזה מסעדה יש לו?" "סינית" "נו..." "זה לא אומר שהוא סיני..אם למישהו יש שווארמה זה אומר שהוא שווארמיני?!" חחחחחח אחח המושפעות ממועדון לילה=]

l i s H A

New member
הלך לעולמו.

כי אנשים במקום להשתמש בו ולהקפיץ אותו תמיד חזרה למעלה פותחים עוד ועוד שרשורים חדשים ואז הוא נדחק אחורה...

MaStuLa76

New member
זהו ,

שבשרשור אוף אפשר לכתוב מה שרוצים !! וצריך לפתוח כל כמה ימים , תתנדבי לעשות זאת ? :) גם לי אין בעיה לפתוח ברגע שהוא יירד . :)

שרון710

New member
צודקת כל כך!!

גאד, כל הפורום הזה מבולגם באופן זוועתי.. כל יום נפתחות איזה אלפיים הודעות לא במקום.. חייבים קצת לסדר את הפורום.. שיהיו פינות קבועות, שירשורים נכונים ופאקינג שלא כל אחד יפתח הודעה חדשה בזמנו הפנוי!

Rock This World

New member
איזה מאגניב....../images/Emo9.gif

חברה שלי אמרה לי שיש מצב יסדרו לנו שביט יבואו אלינו למסיבה של סיום החטיבה להופיע.... מאגניב לאללה....נקווה שזה ייצא.....צריך משו שיעיר קצת את השכבה שלנו.....

../images/Emo220.gifאנשים..

רע לי וחרא לי ונטשתי ואנטוש. פשוט. אני יודעת שאם אשאר פה יותר מדי אז אצא על אנשים. ומספיק היום(כבר אתמול)רבתי עם בנאדם חשוב לי.. אני אמשיך לכתוב.. אבל אעלם מדי פעם.. למה? לא יודעת.. סתם יורד לי לאט לאט החשק מפורומים../= אולי כי קרה משהו בפורום גם.. וכן קרה. ואני מאמינה שכולם שמו לב לזה.. ואולי לא חושבים על זה. הצטרפו אנשים הצורפו נאצה לא שזה מזיז.. אבל לא יודעת.. אנשים פותחים שרשורים לסתם אנשים לא שמים על החוקים(אם יש בכלל) והפורום במצב גרוע מהרגיל(זתומרת שלא מבינים בקושי דברים) תחשבו על זה

שרון710

New member
אממ

האמת לא הבנתי כל כך על מה את מדברת. אבל באמת הצטרפו טונה אנשים לפורום והוא מבולגן. אבל- הוא חדש. בקורב יהיו חוקים, ניקח את עצמנו בידיים ונעמיד פורום לתפארת מדינת ישראךD: אל תלכי:(

PaperShoes

New member
הא!

אמרו את האלבום אתמול באלבומים ישראלים חדשים בגלגל"צ, זה היה מרגש >>

l i s H A

New member
ושוב...האוף קרוב להעלם..

שרשרו לפה שטויות!!!!!!!!! בלאט..!

ROTEM789

New member
אני מקווה שלא טעיתי בשרשור...

פשוט קצת מבולגן כאן אז אני לא יודעת איפה מה חח.. אז רק רציתי לשאול: מי זה הכוסע הזה שמנגן על התופים?איך קוראים לו? :p

למעלה