טובי

טובי613

New member
שלום יקירי,

ובכן, קצת נעלמתי. הייתי באנגליה בשבועיים האחרונים!!! כן, כן. נסעתי למצוא עוד מרואיינים לעבודה שלי כי פה כולם שקשקנים... סתאאאם...זו היתה נסיעה מתוכננת מראש כבר לפני חצי שנה בערך עקב חתונה של בת דודתי שהיא כאחות לי (אימצתי אותה כי יש לי רק אחים...) ובגלל שהמשפחה שלי שם נורא נורא חרדית, אין שם לאיש מחשב שלא לדבר על אינטרנט חלילה וחס ישמרנו ה'. אז פשוט נסעתי עם ההורים שלי (שזה סרט בפני עצמו) ועם הבת שלי בת ה-12 למעין טיול בת מצוה וכייפתי איתה בכל המקומות האפשריים החל בלגו לנד (lego land) וכלה במאדם טוסו. ולפני הנסיעה עבדתי כמו מטורפת על עבודות שהייתי צריכה להגיש כך שלא היה לי זמן לנשום כל שכן להיכנס ולשוטט במקומות אפלים כמו הפורום דנן. זהו, היה כיף לא נורמאלי להתנתק מהכל ולא לזכור אפילו איזה יום היום, אבל בשניה שנחתתי - לא עברו אפילו מאה שניות של חסד ונשאבתי חזרה לכל החורים השחורים בחיי ואפילו בעוצמות גדולות יותר. אז אני שמחה לראות שמישהו חשב עלי כי אני בקושי חשבתי על משהו בתקופה האחרונה... ונחמד לראות שכתבת על עצמך שמה שאתה רוצה בחיים זה למות... בסוף זה יגיע, אל תדאג, אבל בינתיים אולי כדאי שתמלא את הזמן במשהו מועיל. יש לי כמה רעיונות :))

Inspector Finch

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif../images/Emo160.gif../images/Emo47.gif

לא קפאת מקור
אני מת מת מת לטוס לאיזה שבוע שבועיים לנקות קצת את הראש (ניקית אותו? מקווה שכן!
) אמן ואמן שיהיו לך עוד תירוצים שכאלה לעזוב את מחוזותינו
אבל ככה בלי להודיע
ס-ת-ם-
זה בסדר, הבנתי כבר שאנחנו במערכת יחסים לא מחייבת
(גם היא לא מבינה על מה אני מדבר, אל תהיו בשוק..) את יכולה לעשות מחקר על הקשר בין רביצה לחוש הומור. ולדעתי יש קשר ישיר בין חוסר מעש לחוש הומור ירוד. בקיצור, אני חופר לשווא וכולם יודעים שכל המרבה דברים מביא חטא..
אה, כן, יש לך רעיונות בשבילי?! למה את מחכה???

יא, איזה כיףףףף!!!!!

הלוואי שגם לי הייתה את האפשרות להצטרף לטיול שכזה!

DannyDinn

New member
ברוכה השבה

שמחים שחזרת ושנהנית! בהצלחה עם כל ההכנות לחג.... מקווה שחינכת טוב את הבעל והילדים לעזור...
ותזכרי שאין מצווה להכנס לחג הרוגים...

טובי613

New member
אל תדאג, כולם עובדים כמו חמורים!!!

בעלי ניקה היום את כל החלונות, והילדים את הספות והמגירות, ואני הסתובבתי כמו מנהל עבודה וחילקתי ציונים
אני מקווה שניכנס לחג רגועים ושמחים...

Nחמן

New member
במילים אחרות

אבק איננו חמץ וילדים אים קורבן פסח...

Nחמן

New member
ברוכה תהיי בשובך

לארצנו הקטנטונת וכולנו שמחים לראות אותך כאן.

נפש יפה

New member
טובי גיבורת החייל ...

בס``ד ... אור לו` ניסן התשסט` ... לסדר: ... ביום הששי נשיא לבני גד אליסף בן דעואל ... טובי גיבורת החייל מנשים באהל תבורכי... ברוכה הבאה לארץ הקדוש ... ברוכה הבאה לפורום ! מי יודע אם לא לעת כזאת היגעת לפורום לעודד לחזק לכווין להקשיב ... אולי לעת כזאת היגעת לפורום ? הקשיבי בתוך ליבך לקול אלוקייך, חיפשת לעשות-להגיש עבודה בנושא ... ומצאת עצמך מעודדת מחזקת מכוונת מעורה ומזדהה עם חיי הקהילה ... אז טובי ... ... הגיד לך אדם מה טוב ומה ה` מבקש מעימך ... אז בואי וכולנו כולנו נהיה כלים מחזיקי ברכה לעשות רצונו יתברך שמו לנצח ... ... ...

טובי613

New member
אמן כן יהי רצון!

הלוואי שחצי מתוך הדברים המתוקים שלך היו מתקיימים בי...

טובי613

New member
הלו? פסח בפתח? מכיר משהו כזה?

זה למה אני ערה, אבל אני בעצם כבר ישנה ורק ממשיכה לתפקד מכוח ההרגל או הרפלקסים כמו ג'וק שאתה הורג אותו אבל הוא עוד ממשיך לעשות ככה עם הרגליים... ולא הודעתי מראש על הנסיעה כי, אני לא יודעת למה בעצם... כנראה לא היה לי זמן. עד שעה לפני הטיסה עוד הקלדתי חומר ורק אז נזכרתי לגמור לארוז וכמובן לקחתי בגדים חמים כמו לסיביר ואיך שהגענו היה מזג אויר אביבי למדי ונאלצתי (??) לקנות לי משהו קליל יותר...

מה קורה פה? כולם מכייפים באירופה...

ואנחנו כאן תקועים בין המיטות לסירים במטבח, בין הארונות לספריות ולמכשירי החשמל הביתיים, הזקוקים לקרצוף והגעלה לקראת החג הממשמש ובא - והשמחה כמובן רבה. טובי, ברוך שובך לחממה - אנשים כאן בפורום התגעגעו אלייך ולאמרות השפר שלך, המתקרבות ברמתן לאמרי השפר של נפש יפה. פסח כשר ושמח לכל החברים והחברה...

למעלה