חשוב

Im The Sun

New member
לא ראיתי../images/Emo42.gif

אני לא אוהב כאלה סרטונים, זה סתם עושה רע. עם כל הרוע אני בעד החווה. כל עוד הקופים הולכים לניסויים בשביל תרופות וקידום הרפואה אז אני בהחלט בעד. אם 200 או 300 קופים צריכים למות או לסבול כדי שאדם יוכל לחיות אז אני בהחלט בעד.

Im The Sun

New member
טוב שלא הגזמנו../images/Emo42.gif

איך את חושבת שגילו עד היום כל כך הרבה תרופות והאנושות יכולה לטפל במחלות
מה את חושבת שיעשו מדענים עוד 20 או 30 שנה כשהם יגלו (בע"ה) את התרופה לסרטן
שיחכו
שינסו את התרופה על ישירות על אנשים
את כל כך רוצה ש"האנושות לא תדרדר" אז תציעי רעיון חלופי. אני מאמין שתזכי באיזה משהו. אני רוצה להדגיש שאני לא שונא בעלי חיים ואני לא בעד רצח חיות בשביל הפרווה או בשביל שנהב או בשביל שיניים וכיו' אבל כשמדובר בשימוש בחיות למטרות הצלת האנושות מפני מחלות אז אני בהחלט בעד

oh l0rd

New member
אני איתך!

עדיף קודם לנסות תרופות על בע"ח ולא ישירות על בני אדם אי אפשר לדעת מה יהיו התגובות והתוצאות...

The Lost Girl17

New member
בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה אתם מנסים להשמע חכמים כשאתם לא?? קופים זה קופים, בני אדם זה בני אדם..הדברים אצלינו לא דומים ב-100%.. לכן תופעות הלוואי של התרופות יפעלו שונה על כל אחד מהזנים כן אנחנו דומים לקופים בצורה מסויימת ויש כאלה שיטענו שאנחנו גם התפתחנו כתוצאה מהם.. אבל כמו שאמרתי..קופים הם לא בני אדם.. לכן התרופות שהתפתחו עד כה ממש לא התפתחו כתוצאה מניסויים ראשוניים על בע"ח.. שמת לב לשפת הדיבור שלך? " כשמדובר בשימוש למטרות הצלת האנושות מפני מחלות"..זהו שזה לא נכון, חלק מהניסויים באמת מועילים..אתה יודע כמה חיות הורגים ס-ת-ם בשביל מטרות מטופשות ולא יעילות לכלום?!?! 90% אם לא יותר ממה שרוצחים!!..דבר שני, זה לא מציל שום אנושות, צא מהסרט, אם זה היה מועיל במשהו אז במשך כל השנים האלה שעושים ניסויים היה קיים איזשהו שינוי.. אני נגד מוחלט..נגד בכל מה שפוגע

Im The Sun

New member
אוחחחחח הבורות../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

מה את זורקת מספרים לאוויר שאת לא מבינה כלום!! אני תלמיד ביולוגיה אז אני מבין קצת בנושא והוכח מדעית שלקופים (ועכברים) יש מבנה כרומוזומי דומה למבנה המרחבי של בני האדם (או משהו כזה אין לי כוח לבדוק במחברת). את כל כך תקועה בעמדה שלך "אני נגד מוחלט..נגד בכל מה שפוגע" אבל את לא מבינה שאף אחד לא פוגע כי הוא בעד לפגוע אלא כי הוא רוצה להפיק מהפגיעה הזאת את המיטב עבור האדם וגם לעיתים עבור מרפאות וטרינריות אבל בתחום הזה אני לא מבין הרבה אז אני לא רוצה להרחיב.

The Lost Girl17

New member
אתה יודע מה..

אני לא ייכנס איתך לוויכוחים ביולוגיים עכשיו וזה לא בגלל שאני חושבת שאתה צודק..זה בגלל שאין לי זין להתווכח עם אנשים שחושבים שאם הם במגמת ביולוגיה הם צודקים בכל חרא שהם אומרים..וואלה גמאני הייתי במגמה הזאתי שנתיים..אז וואלה ללמד אותי? רד מזה..גמאני לא רוצה לריב איתך ריב אישי כי אני חושבת שסה"כ אתה בנאדם חמוד לפי מה שהבנתי ואני לא יריב בגלל קופים.. וכן וואלה אני תקועה בעמדה שלי..בד"כ אני בנאדם הכי הפכפך לפעמים..ואני תמיד מקשיבה לכל הדעות וזה אפילו משכנע אותי, אבל בנושא הזה אני תמיד יהיה נגד

Im The Sun

New member
אם היית במגמת ביולוגיה אז בטח../images/Emo42.gif

היית צריכה לדעת את זה
קיצר, בואי נסכים לא להסכים

The Lost Girl17

New member
אתה קורא לי שקרנית?????

סתם..תכלס לא קבעתי עובדה אמרתי שאנחנו לא דומים להם ב-100%..ומה זה אומר? {אני יודעת שלא הלך לך טוב בבגרות
} קיצר זה אומר שאני אמרתי שאנחנו כן דומים להם אבל לא ב-100%..ואין מה לעשות באמת זה לא ישפיע תמיד כמו שזה משפיע על בני האדם.. בכל מקרה הסכמנו לא להסכים..חברים?

The Lost Girl17

New member
יופי..עכשיו אתה יכול לעזור לי במשו?

איך אני מקטינה תמונה? שתהיה לפחות 100kb..לא יותר!.. אני מתחרפנת מזה..

Im The Sun

New member
זה תלוי...../images/Emo42.gif

את יכולה בכמה דרכים. א. אם התמונה היא קובץ BMP הפכי אותה לJPG. איך
פשוט פתחי את התמונה עם הצייר ושמרי אותה מחדש כ-JPG. ב. את יכולה בדרך ההרסנית
פשוט לפתוח עם הצייר ולחתוך את כל מה שלא חשוב בתמונה וככה הגודל יקטן. ג. את יכולה לעלות אותה לאינטרנט עם אתרים כמו זה. ד. יש תוכנות שמקטינות את הקבצים, אין לי שם לתוכנה כזאת אבל יש בפורום תמיכה טכנית אם את רוצה. תהני ו
.

FathomTR

New member
אוי שתנוחי

דוגמא קיצונית: אם איזה בן משפחה שלך גוסס(חס וחלילה טפו טפו טפו לא עלינו) וכדי שיחיה צריך להרוג קוף,לא תהרגי את הקוף?

למעלה