חשוב מאוד

munge88

New member
שטויות

השימוש בפרוות הוא שימוש מיותר לחלוטין שעל הציבור לפעול נגדו ולהביא לסיומו. בעיניי ובעיני רבים צמחוניים וטבעוניים גם הרג בעלי חיים לבשר לא בא בחשבון ואנו פועלים לשינוי המצב, מאבקים רבים שבתחילת דרכם נראו חסרי ערך בסוף עשו מהפכה גם אם זה לקח כמה עשרות טובות של שנים. לדוגמא המאבק על זכויות הנשים והמאבק על זכויות השחורים.

Umang

New member
כצמחוני, ואולי זה ישמע תמוה,

ואולי תטענו שאני לא צמחוני אמיתי ושאר ירקות
, אני מסכים עם מה שאמרת בהודעה, אבל לדעתי ניסויים בבעלי חיים זה סיפור אחר לגמרי. כי אם לפרוות,ובשר יש תחליף, ובעצם בני האדם יכולים להסתדר בלי דברים אלה, הרי שלניסויים בבעלי חיים אין תחליף ריאלי. האלטרנטיבה זה ניסויים בבני אדם, שזה אני מניח יותר חמור בעיניכם (אולי בעצם כדאי על חמאסניקים). תחשבו איפה הרפואה שלנו הייתה בלי ניסויים של תרופות? באמת אתם יכולים להסתכל לי בעיניים ולהגיד שהייתם חיים 20 שנה פחות תמורת אי שימוש בבעלי חיים? אני חושב שניסויים של שמפו וסבון וכל מיני כאלה לא צריך לבצע, אבל דברים כמו תרופות זה הכרחי. ובאמת, עם כל הצער והכאב. זה לא סותר את זה שאפשר להתעלל בהם פחות (בתנאי החזקה למשל). אגב, היה דיון כזה לפני כמה שבועות באיזה תוכנית, וניסויים בבעלי חיים מהווים פחות מאחוז מהריגת בעלי החיים בשנה(השאר, מן הסתם, זה בעיקר למאכל ולבוש). בקיצור, אני מחכה לטבח המוני, אל תחסכו בנאצות

אין מילים...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא הפסקתי לבכות דרך כל הסרט. איך מישהו יכול לעשות דבר כזה לחיה תמימה שלא עשתה לו שום דבר בחיים!!!! איך הוא יכול להסתכל עת עצמו במראה??? איך??? אלא לא בני אדם , והם לא חיות כי אפילו חיות לא הורגות אחת את השנייה בצורה הזו...... אני רק חושבת שאם מישהו היה עושה ככה לכלב שלי הייתי הורגת אותו באותה צורה שהוא הורג. שירגיש איך זה. כל הכבוד על המאבק.....בהצלחה.

אמ

מצד אחד ברור לי שזה נושא כאוב והכל וגמלי קשה לראות דברים כאלה. מצד שני יש כל כך הרבה שימוש בבעלי חיים ודווקא לחברה כל כך מצליחה נדבקתם?|: מה עם כל החברות בשר?|: זה הכל רצח ואת האמת ככה החיים |:. לאדעת כאילו שאני קונה שם

munge88

New member
כרגע זה המאבק העיקרי

בכל העולם המערבי שימוש בפרוות הולך ופוחת אנשים מבינים שזה לא מוסקרי ואין בכך שום צורך ואין שום סיבה שבישראל זה יהיה אחרת, אם לא נאבק לא נשנה כלום ובעצם ניתן יד חופשית להמשך הדברים. המאבק כרגע יכול לעצור את זה מהיסוד (לפחות בארץ). את צמחונית? טבעונית? את נאבקת בחברות הבשר? המטרה העיקרית של פעילי זכויות בעלי חיים היא להביא לאנשים את המודעות שלא צריכים לאכול בשר, זה לא מוסרי וזה ממש לא הכרחי, זהו מאבק ארוך שיקח גם עוד עשרות ואולי מאות שנים אבל עובדים עליו, מוזמנת להצטרף.

למעלה