חשוב מאוד

munge88

New member
../images/Emo32.gif חשוב מאוד

בשבוע שעבר השיקה חברת האופנה קסטרו את קולקצית החורף שלה ובה נעשה שימוש רב בפרוות ארנבים ושועלים. תעשיית הפרווה היא תעשיה שכולה סבל.
צייד הארנבים והשועלים מהטבע מתבצע באכזריות באמצעות מלכודות שנסגרות על גפיהם בחוזקה והם גוססים בתוכם מספר ימים, לעיתים הם מכרסמים את גפיהם על מנת להימלט. כמחצית מהחיות המנוצלות בתעשיית הפרוות בארצות-הברית ובקנדה מגיעות ממשקים חקלאיים. במשקים אלו מוחזקות בכלובי רשת צרים חיות בר כגון שועלים ומינקים. חיות אלו זקוקות למרחבים וסובלות קשות מעצם הכליאה. מדי שנה מומתים 31 מיליון בעלי-חיים במשקים של תעשיית הפרוות בעולם. הם מומתים בדרך שלא תפגע בשלמות פרוותם (ע"י תאי גז, חשמול או שבירת המפרקת), ללא כל התחשבות בסבלה של החיה. סרטון קשה לצפיה המראה את התעללות בפועל מאתר שב"י.
מה אתם יכלוים לעשות?
אנא הצטרפו לחרם הצרכנים על קסטרו, מאות אנשים כבר הצטרפו! אין לנו שום רצון לממן חברה שלוקחת יד בתעשיה האכזרית הזאת. חברות אופנה גדולות בחו"ל כבר עברו לשימוש בפרוות סינטטיות בעקבות מאבקים דומים, אין שום סיבה שבישראל זה יהיה אחרת! הודעות אימייל לקסטרו אתם יכולים לשלוח ל - [email protected] וניתן ליצור איתם קשר בטלפון 1800-266-066 הנכם מוזמנים לפורום זכויות בעלי חיים (360) להתעדכן בנושא. ואשמח לראותכם בהפגנה מול חנות קסטרו בדיזינגוף סנטר שתתקים ביום חמישי הקרוב בשעה חמש. בברכת יום נעים
munge88

Umang

New member
ועל זה נאמר,

עדיף להיות זנב לאריות ולא ראש לשועלים
יוזמה מבורכת, בהצלחה במאבק!

Umang

New member
האמת קניתי פעם חגורה

מזנב של אריה, אבל הקצה השעיר תמיד דגדג לי בבטן..אז השתמשתי בזה כדי לשעשע חתולים

Umang

New member
לפעמים זה מעצים את החוויה,

כמו אוכל לכלבים שעשוי מחיות בית אחרות

shiran4u

New member
../images/Emo10.gifסרטון מזעזע

אחרי כמה שניות לא יכולתי להמשיך להסתכל איך אנשים יכולים להיות כאלה חסרי לב.... פשוט עצוב

חןשסק

New member
אני לא רואה את הסרטון כי קשה לי

נורא רק המחשבה על זה..
אני תומכת ביותר. כל הכבוד על המאבק והיוזמה

shira245

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

אני לא לובשת קסטרו בכל מקרה,אבל עכשיו יש לי סיבה יותר טובה:)

Drorrrrrr

New member
חרם צרכנים על קסטרו

אני אעשה רק בשביל שיורידו את המחירים. יש להם בגדים יפים, למה מה קרה לעשות חרם?

munge88

New member
עצם הקנייה בקסטרו

מממנת את תעשית הפרוות, לא משנה שלא קנית פרווה אתה עדיין לוקח חלק בארגון שאחראי להריגת בעלי חיים בשביל אופנה, חרם הצרכנים יראה לחברה את חשיבות העניין בעיני הציבור בתקווה שהם יפסיקו את מכירת הפרוות האמיתיות! וכמו שנאמר בהפגנה ביום שישי "רק נבלה מוכרת נבלה".

Umang

New member
חחחחחחחחחחחחח

תגידו רק נבלה לובשת נבלה ונראה מי יעז ללבוש קאסטרו אחרי זה

Drorrrrrr

New member
זה כמו להחרים את תעשיית הבשר.

שני דברים שלא יפסקו לעולם.

light angel

New member
לאט לאט.

בתחילת המאה ה-20 אמרו גם שחבל על המאמץ של הפמיניסטיות, ולעולם לא יתנו זכות בחירה לנשים. עם קצת אמונה וקצת מאמץ, גם זה ייגמר. בינתיים, אם אין לך משהו טוב לומר, אתה מוזמן לא להוריד את רוחנו בעזרת משפטים חסרי תועלת. תודה.

למעלה