חשוב חשוב

../images/Emo32.gif חשוב חשוב

בואו פעם אחת בתור חברה ישראלית מאוחדת נפסיק להיות הפרייארים של כל מנהלי חברות הסלולר ונקיים מחאה אחת ענקית נגד המחירים העצומים שדורשים מאיתנו לשיחות בפלאפון.

בדיוק לפני שעה העלתי סטטוס בנושא בפייסבוק

וזו לשונו: חבר'ה, תבדקו לפעמים את חשבון הסלולרי! חבילה של 279 עלתה 705, חבילה של 250 עלתה 494. אורנג'. מזלם שאין שרות לקוחות בשבת, הם יקבלו אותי מחר קצת פחות עצבנית. אין, פשוט אין צדיקים בסדום הסלולרי ושל שירותי התקשורת לסוגיהם.

avivab10

New member
את יכולה להעזר גם בפורום צרכנות בתפוז

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=66 "ייתכן שהחיובים מוצדקים" בכל מקרה זמני המענה מאוד ארוכים חיובים מיותרים יכולים להיות 1. ספקי תוכן חיצוניים 2. חריגה מחבילת גלישה 3. רכישת תוכן 4. נסיעה לחו"ל ...

לפייסבוק יש הרבה כח

הם כבר פנו אלי (נציגת שירות בשם רינת) במייל של פייסבוק לבקש את הנייד שלי על מנת שיוכלו להתקשר אלי היום להסדיר את העניין. זו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בכוחו של הקיר.... פעם הוט סרבו שבועיים לשלוח לי טכנאי ויום אחרי שהעלתי סטטוס בפייסבוק קבלתי מהם טלפון לתיאום הטכנאי.

ארזS

New member
מממ.... [חושב ומנסה להבין...]

1. הקישור שנתת לא תקין. תמיד מומלץ לבדוק את הקישורם לפני שלוחצים "שלח" [יש "תצוגה מקדימה"]. 2. אם זה קישור לפייסבוק, מה יעשו אותם סרבני פייסבוק ? [כמוני למשל !].

למעלה