אפחד לא יקרא, אבל משעמם תחת
אני לא כותב פה יותר מידי אבל מה לעשות שאני חולה, אז אני תקוע בבית ומשעמם לי... שם מלא: אדם זה מספיק מלא בשבילכם תאריך לידה: ימי הולדת זה אומו מין: זכר בית: איפה שנוח לישון? איפה עוד גרת? במקומות שלא נוח לישון בהם מזל: אריה מידת נעליים: 43 אני חושב גובה: לוידע, ממוצע כזה, אולי קצת יותר נמוך מוצא: בריטי חיות מחמד: יש חתולה בבית אחים: שניים צבע שיער: חום אורך שיער: נערף... ארוך יחסית צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : כחול כיתה: י"ב, עוד מאט מסיים תודה לאל תחביבים: לשמוע מוזיקה, לקרוא, לצייר פה ושם, לצאת אם חברים, לא משו מיוחד מוזיקה: סוגים כאלה ואחרים של מטאל ואלקטרוני להקה: או אה... טוב אם רק אחת אז אני מניח שnargaroth איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית אוהב ספורט? אני אוהב לראות כדורסל ולשחק בפרו אבולושין פה ושם כשהפלייסטיישן של חבר שלי עובד איפה נולדת? ישראל... אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? חושילינג מאמין באלוהים? וואו, מסובך... אבל ברמה הבסיסית, כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש מה הם? =] יש לך גשר? היה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע? ראייה 6/6 מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הזה שמתעסק במכונות של ספינות איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אני לא יחלוק את זה באינטרנט מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נערף איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ראה סעיף קודם מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי? יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? לאבד את היקרים לי מאמינה באהבה וירטואלית: לא כלכך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במקום בטוח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני חרא, אני אינסומני, אני גם ככה לא מצליח להרדם למה אתה הכי מתנגד? הלכה המזדיינת שתקועה לי בגרון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישו שמתעסק אם סספינשין פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חורף, חברים שלי, אלכוהול, כשאני מצליח להרדם מהר... כשיש לך אהבה את נאמנה? בדרך כלל את אוהבת ילדים? ממש ממש לא, עשיתי פעם בייביסיטר וגרמתי לאחד הילדים לבכות את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? נראה לכם שיש לי כח? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אע? החיים טובים לדעתך? אם יודעים איך לחיות, בהחלט היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: כרגע? ג'ינס, חגורה, גרביים ישנות, חולצה של darkthrone ובוקסר איפור: לא תודה דברים אהובים מאכל: סושי שתיה: בירה המקום האהוב לחופשה: לא יצאתי לכאלה הרבה חופשות טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוז ממתק: כל דבר שקשור לשוקולד מכונית: לא מת על מכוניות שיעור: ספרות חג: ל"ג בעומר היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: אפור מגזין: לא... שם לבת: לי שם לבן:פאשה קבוצת ספורט אהובה: : P חודש אהוב: לא זוכר באיזה חודש, אבל בהוא שהחורף הכי קיצוני ספורטאי/ת אהוב: -_- שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אני רואה רק csi אתר אהוב: בטח מטאל ארקייבס חיה אהובה: ינשוף חבר לאימייל: אע? בדיחה: אני לא במצב רוח הומוריסטי אומר הרבה: מכוער מילה אהובה: צנים נעליים: katerpilar תחנת רדיו: מי מקשיב לרדיו? חדר בבית: החדר שלי? ההופעה הכי טובה שראית: ההופעה של סיילם אם אטילה/ eternal grey במטאליסט האחרון דיסק אהוב: כרגע זה sterbend - dwelling lifeless נשיא: פחחח סלט: רגיל בשר: סטיק 300 גרם אם רוטב חריך וירקות.. כוסומו אני רעב עכשיו תוספת לפיצה: תירס ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: החור הנידח ההוא לייד הבית שלי שנמצא על גבעה ומוקף בעצים ריח: אף פעם לא חשבתי על זה רעש: כלי עבודה חשמליים טעם: חריף נחשב? רגש: שםםם שמחה? מספר:2 ספר: אדון החצר של טריסטיאן אגלוף סבתא: מה? דגנים: קונפלקס אולדסקול של קלוגס דברים פחות אהובים אוטו: אימאשלכם צבע: ירוק מורה: אולרי לוי שיעור: תנ"ך יום בשבוע: שישי חג: פורים עונה: קיץ חודש:אוגוסט ספורט: לא כזה בקטע של ספורט קבוצת ספורט: שוב סרט: טיטאניק שחקנ/ית: *מגרבץ* תוכנית: הרצועה אתר: *שוב* אוכל: כל דבר אם מיונז שתיה: גרפה להקה: כל להקת פאוור מטאל זמר: לא תודה זמרת: אולי קצת חיה: כלבים >_< חנות: תומר בדיזינגוף סנטר מילה: שיויון, יותר מידיי ו'ים ון'ים הופעה שהיית בה: קרוספייר דיסק: את הרשימה המלאה של דיסקים שאני לא אוהב?? סלט: כרוב ארץ: ספרד עיר: לא זוכר מקום להיות בו: ההווה ריח: של כוסות אחרי שמוציאים אותם מהמדיח רעש: של ילדים קטנים שמתקרצצים רגש: דיכאון? תאריך: 22.8.89 ספר: 1984 דגנים: החרא קורנפלייקס של תלמה ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: נכון חיבקת מישהו: נו ו? בכית: לא צחקת: מין הסתם גרמת למישהו לצחוק: כהרגלי קנית משהו: סיגריות, בקבוק קולה, מנה חמה, עט פיילוט, בקובוק יין לבן, האמבורגר, סקס אם אמא שלך הסתפרת: כבר כמעט שנה שלא עשיתי את זה הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא לפורומים באינטרנט אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בוודאי נזרקת על ידי מישהו? מישהי כוסומו! למה הכל ממן נקבה? מישהו בגד בך? יש מצב נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אני גר בירושליים, שישי הכל מת, אני יוצא בימי חמישי היית מאוהב? לא חושב ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? אני? מה פתאום! חס וחלילה! אני לא שותה אלכוהול! מה אני נראה לכם פושטק!? עישנת מריחואנה? קקי חנונה שיחקת מונופול? לצערי ראית טיטאניק?לצערי נישקת מישהו? לא! אבל כן, נישקתי מישהיא התנשקת צרפתית? כן... הזדיינת: אם אמא שלך נו, כתוב למעלה ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? חחח כן עשית אמבטיית קצף? בטח כשהייתי קטן טסת? כן שטת? בערך נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא נראה לי הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? זה קורא לי הרבה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? המיטה שלי צמודה לרצפה, אולי זאת הסיבה למה החדר שלי כזה מבולגן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כשהייתי בן איזה 2? היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? מישהיא, כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כל הזמן נרדמת בשיעור? כל הזמן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? דליק נחשב? עברת על החוק? אני מניח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? רק בצחוק הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? זין שאני יחליט את זה, קשה מידי שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ?חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: את גנדי לשמוע: לוידע לא מצליח לחשוב על משו מקורי להיות כמו: רוני סופרסטאר כאילו הדבר האחרון ש: קניתי: מארלבורו אדום סופט קראתי: כה אמר זרטוסטרא (ניטשה) עשיתי: התקלחתי סרט אחרון שראיתי? אני חושב שזה היה pi מספר אחרון שחייגתי: לידידה שלי דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי: פיתה אם חומוס וסחוג פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר, כנראה שבילדות, למרות שהייתי קרוב לבכי כמה פעמים מאז פעם אחרונה שצחקתי: לפני בערך חצי שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: את זאת שאולי יפתח איתה מערכת יחסים הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי זה לא הפיג את השיעמום עד כדיי כך אתם יודעים? ועדיין יש לי גוש גדול של לכה בגרון ואני עדייך מרגיש כאילו המוח שלי גדול מידי כדיי להכנס לגולגולת שלי