חשבתי שמגיע לזה OFF מיוחד

VeNoM777

New member
שכחתי תמונה

תמונה מלפני שנתיים בערך + הדבר הכי מצחיק בעולם. אזהרה: לא לבעלי לב חלש, נשים בהריון מומלץ לאנשים שנמצאים עכשיו בבאסה ורוצים לשפר את המצב רוח שלהם
חג שמח לכולם!

כשממש ממש משעמם..

עונים על שאלון ^^ שם מלא: אנה תאריך לידה: 17.7.92 מין: בת בית: דירה[?] איפה עוד גרת? רוסיה.. מזל: סרטןן מידת נעליים: 36 גובה: 154 מוצא: רוסיה אשכנזייה :] חיות מחמד: חמש חתולים! 4 מהם פרסים.. אחד הבאנו מהרחוב עוד מעט נוציא הוא היה חולה אז הבאנו וטרינר וזה.. :) אחים: 3 צבע שיער: חום חזק אורך שיער: הממ די ארוך נראה לי צבעת פעם את השיער? כע.. באיזה צבע? : פסים אדומים :] כיתה: ט תחביבים: לישון.. והרבה מוזיקה: רוק , פאנק-פופ ובכללי אני שומעת הכל חוץ מקלאסיקה וכאלה חח להקה: my chemical romance אין עליהם פשוט.. איזה שפות אתה מדבר? הממ עברית.. רוסית , אנגלית אוהב ספורט? כןן :) איפה נולדת? רוסיה.. בירבידז'ן אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה.. רגיש לדגדוגים? בטחחח חח מאמין באלוהים? כן.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? הממ יש huliganka וסתם - anutka מה הם? ^ יש לך גשר? לאא בעע יש לך משקפיים/עדשות מגע? כנ''ל מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאת ילדים :] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ.. יהיה כשנחזור לבצפר אחרי החופש מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת בנתיים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הנשיקה הראשונהה עם החברר הנוכחי D: מה הדבר הכי חשוב לך? החבר, אמא, אחותי, החתולים שלי.. יש חבר/חברה/קראש? חברר :] ממה אתה הכי פוחד? לאבד אאותו.. מאמינה באהבה וירטואלית: לעעע אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חח איזה שאלה.. הממ בגב?! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מאמי שלי למה אתה הכי מתנגד? מלחמות.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא הייתי רוצה להיות אפחד אחר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? המ לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן.. :] מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות אותו כשיש לך אהבה את נאמנה? כן.. רק אהבה אמיתית :] את אוהבת ילדים? ברורר :p את ותרנית או עקשנית? חח באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מכפת לי ממך חחח ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? מייבי החיים טובים לדעתך? כן למה לא היחסים עם ההורים טובים? אפשר להגיד.. לבוש: צמוד איפור: לא אוהבת ממש.. ם כבר אז קצת שחור ומסקרה דברים אהובים מאכל: שווארמה שתיה: תפוזים המקום האהוב לחופשה: הממ לא היתי בהרבה.. אילת?! טעם גלידה אהוב: שוקולדד P:: פרי אהוב: תותת ממתק: מסטיק , שטיחים מכונית: מזדה שיעור: צרפתית.. :] חג: פסח חחח חופש היום הכי אהוב בשבוע: שישי.. צבע: כחול וכל הגוונים מגזין: מעריב לנוער שם לבת: הממ נטלי זה שם יפה.. אבל זה נפוץץ רצח שם לבן: אלכסיי.. אלושקה :] קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יולי.. ספורטאי/ת אהוב: טניה סימן טובב :]] שחקנית אהובה: ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דאפ חח תוכנית אהובה בטלוויזיה: אפקט החד אתר אהוב: אנינמצאת הרבה בBME חיה אהובה: חתוללל כמובן:] חבר לאימייל: חחח אין בדיחה: חחח קראתי אתמול..: בחור אחד ממהר בבית מלון והוא נתקל עם המרפק בשדיים של הבחורה. הבחור אומר לה: אם ליבך רך כמו שדייך אני בטוח שתסלחי לי.. ואז הבחורה עונה: אם הזין שלך קשה כמו המרפק שלך אני בחדר 375 חחחח :D אומר הרבה: מבט מילה אהובה: הממ לא דעת.. נעליים: ספורטיביות תחנת רדיו: מי שומע.. חדר בבית: שירותים חחח סתם שלי.. ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי הרבה.. דיסק אהוב: לא קונה דיסקים חח אבלל אהבתי את הדיסק השני של מיי כמיקל וגם הTBP יפה נשיא: אהמ... סלט: עגבניה, גמבה, בצל, שמן, ומלפפון חחח בשר: הודוו :] תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ארה'ב עיר: ת'א מקום אהוב: ים ריח: של גשם רעש: מוסיקה טעם: שוקולד רגש: אהבה מספר: 7 ספר: הארי פוטר סבתא: אין לי אחת שאוהבת אותי דגנים: לא אוכלת דברים פחות אהובים אוטו: לא מתמחה במכוניות.. צבע: צהוב בע מורה: לספורט .. שונאת אותה שיעור: אזרחות יום בשבוע: רביעי חג:... עונה: חורף.. =[ חודש: ינואר ספורט: שחמט חחח קבוצת ספורט: -- סרט: אמריקן פאי 5.. לא אהבתי בכלל שחקנ/ית: פמלה אנדרסון בע תוכנית: לא יודעת אתר: אתרי סקס חחח אוכל: גבינה איכססס שתיה: סודה.. בע להקה: המ לא יודעת מה שלא אוהבת לא שומעת חח זמר: מייקל ג'קסון חחח זמרת: מירי מסיקה הזתי איכס חיה: ג'וק חנות: אממ... מילה: ..... הופעה שהיית בה:.... דיסק: ... סלט: עם יותר מדי בצל. ארץ: ישראלל עיר: באר שבעע!!! :/ מקום להיות בו: בשכונה שלי ריח: חרא חחח רעש: זבובים רגש: קנאה , חרטה. תאריך: 13 יום שישי.. ספר: ... דגנים: ... ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא.. חיבקת מישהו: הממ לאא :(:(:(:( בכית: כןןן... צחקת: כןן D: גרמת למישהו לצחוק: כןןן כןן חחח קנית משהו: הממ לא.. הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן:] התגעגעת למישהו: כןן ומאודדד האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חח אולי חצי נזרקת על ידי מישהו? כע.. =/ מישהו בגד בך? לא שידוע לי :S נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כןןן ראית את הבית הלבן? בטיוי עישנת? לא! שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? חח כן ראית טיטאניק? כןן :( נישקת מישהו? כןןן :) התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? חח לא ביקרת בארץ אחרת? הממ לא.. חוץ מהארץ שעליתי צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כען טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא חחח הכנת אתר אינטרנט? כן..כיתה ו' חחח שיחקת בברביות? חח כןן נשארת ער כל הלילה? פיי מלא.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא חח אני לא אחת מאלה דיברת בשיעור? חח כן מי לא פחדת מהחושך? חח מלא.. היית בבית חולים (לא לביקור)? לא.. עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לע.. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אמ כן.. :/ שיקרת? כן.. נרדמת בשיעור? כמעט חחח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יענו רומזים שדחפתי מלפפון?:O פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? חח מאיפה לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןןן..... :// שנאת את עצמך? כן .. נשבר לך הלב? כןןן... שברת למישהו את הלב? חחח כן כמה פעמים רצית להרוג מישהו? ועדין רוצה נפלת מכסא? כן חחח נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן.. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? חתוללל אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץץ P: מה או מי היית רוצה...? להרוג: את הבת זונה הזאתייי.. לשמוע: לושקה שלי להיות כמו: דניאלה פרייטס הכוסיתת :) הדבר האחרון ש: קניתי: המ.. נעליים קראתי: הארי פוטר 4.. עשיתי: הסתובבתי לאחור חח סרט אחרון שראיתי? היום.. משו על בובות שרוצחות קומדית אימה לא זוכרת ת'שם.. מספר אחרון שחייגתי: מאמי שלי.. דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: יוגורט פעם אחרונה שבכיתי: אתמול בלילה פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעתיים הבנאדם האחרון שנישקתי: מאמי שליי.. הבחור האחרון שדיברת איתו: חח כנ'ל איזה שאלון חופר

kobadif

New member
אז גם אני :]]

שם מלא: קובי תאריך לידה: 21.8.89 מין: זכר בית: ת"א ממ? איפה עוד גרת? בת-ים :[ מזל: אריה מידת נעליים: 46 גובה: 1.83 מוצא: מזרחי :p חיות מחמד: כלב :] שוקו אחים: אח גדול צבע שיער: שחור אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כה חימצנתי פעם וזה היה מזעזע באיזה צבע? : מזעזע כיתה: יב' תחביבים: כדוריד מוזיקה: הדבר הכי טוב שקרה לי להקה: פרל ג'אם איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ככה ככה אוהב ספורט? בטח איפה נולדת? פה אתה בן אדם של לילה או של יום? אני בנאדם 24 שעות רגיש לדגדוגים? בצורה מוגזמת מאמין באלוהים? כה יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם? כל מיני יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? להה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקן כדוריד :X איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מישהו קרוב נהרג מה הדבר הכי מביך שקרה לך? :[ נו דייייי זה מביך אותי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש כמה אבל כשחברים שלך עושים לך דברים משמחים מה הדבר הכי חשוב לך? חברים יש חבר/חברה/קראש? לא כלכך ממה אתה הכי פוחד? בני סלע :p חח מאמינה באהבה וירטואלית: אממ כה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בפיטמות על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אויייי אני עייף למה אתה הכי מתנגד? בנות שמשחקות כדורגל אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כמו ההוא איך קוראים לו ? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לה מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? בנות כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? אממ שניהם? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תמיד נותן צ'אנס לאנשים החיים טובים לדעתך? עליות וירידות דרסטיות היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: ג'ינס וחולצה מגניבה כלשהי איפור: חופשיי דברים אהובים מאכל: חומוס שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: בומבמלה ? טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: בננה ממתק: טעמי מכונית: מזה משנה העיקר שנוסעת שיעור: חופשי חג: שמח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: לא אוהב שם לבת: ליאן שם לבן: עומר קבוצת ספורט אהובה: מילאן , מכבי ת"א , אס"א ת"א חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: מישה לוין שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: אני לא ממש מבין בזה אבל ראיתי "שתולים" וג'ק ניקולסון אחלה :] תוכנית אהובה בטלוויזיה: מסודריםםם אתר אהוב: one.co.il חיה אהובה: כלבבב חבר לאימייל: אה? בדיחה: איש אחד עובר באדום ועוצר אותו שוטר אומר לו תשמע עברת באדום אז האיש אומר לו וואי לא שמתי לב שהיה אדום ואישתו אומרת אמרתי לו שהוא עובר באדום השוטר אומר לו תשמע לא רק שעברת באדום גם נסעת במהירות גבוהה מהמותר ואישתו אומרת אמרתי לו שהוא נוסע מהר! והשוטר אומר לו לא רק שנסעת מהר גם לא חגרת חגורה אז אישתו אומרת אמרתי לוו לחגור חגורה! אז האיש אומר לאישתו סתמי ת'פה יא מפגרת תסתמי! אז השוטר שואל את אישתו של האיש הוא תמיד מקלל ככה ? אז אישתו אומרת ..רק כשהוא שיכור :] אומר הרבה: כזה וזה .. מילה אהובה: פנאן נעליים: ואנס תחנת רדיו: לא משנה חדר בבית: החדר האינטימי שלי ההופעה הכי טובה שראית: היהודיםםם פעמיים דיסק אהוב: TEN של פרל ג'אם נשיא: ארקדי גאידמק סלט: פירות :] כי אני שונא ירקות בשר: וואלה בא לי בטוב עכשיו תוספת לפיצה: טונה ובולגרית ארץ: הולנד עיר: ת"א מקום אהוב: טאגור (מקום שיושבים בו הרבה) ריח: טוב רעש: תופים זה טוב טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 11 ספר:מעשה ב5 בלונים סבתא: כפרה עליה דגנים: פורסטד צ'יריוססס לאן זה נעלם? דברים פחות אהובים אוטו: בימבה צבע: סגול מורה: להיסטוריה שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שבת חג: שבועות :/ עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: הדיפת כדור ברזל קבוצת ספורט: הפועל =[ סרט: שמש נצחית בראש צלול שחקנ/ית: לאדע תוכנית: לונדון וקירשנבאום אתר: לאדע אוכל: גבינה עם עובש שתיה: וודקה להקה: סליפנוט זמר: לאדע זמרת: נינט חיה: נחש חנות: אודם החנות הקיצ'ית הזאת של בנות מילה: דאורדורנט הופעה שהיית בה: של חבר חח דיסק: לא יודע סלט: שונאא סלטים ארץ: רוסיה עיר: מוסקבה נגיד מקום להיות בו: שירותים ציבוריים ריח: ביוב רעש: אופנוע מעפן רגש: שנאה תאריך: 1.9 ספר: גשדג גדש דגנים: קורנפלקס, קלוגס .. פשוט חסרי מתיקות ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: כה הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו: כה האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חופשי נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? בטלויזיה עישנת? כה שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו? כה התנשקת צרפתית? כה הזדיינת: לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? לא עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? בערך.. על חבר שנראה כמו פיל הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? חח מי לא? פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)? לא ממש עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כה נרדמת בשיעור?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? כה =/ אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כה שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? לא יודע רצית להרוג מישהו? כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? שאלה טובה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: מי שמעצבן אותי ממש לשמוע: פרל ג'אם בהופעה חיה להיות כמו: כל בנאדם שאוהב את עצמו ואת החיים לאללה הדבר האחרון ש: קניתי: קולה קראתי: קראתי את הקראתי הזה עשיתי: ראיתי טלויזיה סרט אחרון שראיתי? שתולים מספר אחרון שחייגתי: לחבר (רוצים ת'מספר שלו ?) דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי : עוגייה כשרה לפסח פעם אחרונה שבכיתי: כששנאתי את עצמי על משו שעשיתי פעם אחרונה שצחקתי: היום כבר לא זוכר ממה הבנאדם האחרון שנישקתי: ילדה שאני לא בקשר איתה הבחור האחרון שדיברת איתו: חבר שלי :|

driftwood89

New member
אפחד לא יקרא, אבל משעמם תחת

אני לא כותב פה יותר מידי אבל מה לעשות שאני חולה, אז אני תקוע בבית ומשעמם לי... שם מלא: אדם זה מספיק מלא בשבילכם תאריך לידה: ימי הולדת זה אומו מין: זכר בית: איפה שנוח לישון? איפה עוד גרת? במקומות שלא נוח לישון בהם מזל: אריה מידת נעליים: 43 אני חושב גובה: לוידע, ממוצע כזה, אולי קצת יותר נמוך מוצא: בריטי חיות מחמד: יש חתולה בבית אחים: שניים צבע שיער: חום אורך שיער: נערף... ארוך יחסית צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : כחול כיתה: י"ב, עוד מאט מסיים תודה לאל תחביבים: לשמוע מוזיקה, לקרוא, לצייר פה ושם, לצאת אם חברים, לא משו מיוחד מוזיקה: סוגים כאלה ואחרים של מטאל ואלקטרוני להקה: או אה... טוב אם רק אחת אז אני מניח שnargaroth איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית אוהב ספורט? אני אוהב לראות כדורסל ולשחק בפרו אבולושין פה ושם כשהפלייסטיישן של חבר שלי עובד איפה נולדת? ישראל... אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? חושילינג מאמין באלוהים? וואו, מסובך... אבל ברמה הבסיסית, כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש מה הם? =] יש לך גשר? היה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע? ראייה 6/6 מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הזה שמתעסק במכונות של ספינות איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אני לא יחלוק את זה באינטרנט מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נערף איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ראה סעיף קודם מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי? יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? לאבד את היקרים לי מאמינה באהבה וירטואלית: לא כלכך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במקום בטוח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני חרא, אני אינסומני, אני גם ככה לא מצליח להרדם למה אתה הכי מתנגד? הלכה המזדיינת שתקועה לי בגרון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישו שמתעסק אם סספינשין פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חורף, חברים שלי, אלכוהול, כשאני מצליח להרדם מהר... כשיש לך אהבה את נאמנה? בדרך כלל את אוהבת ילדים? ממש ממש לא, עשיתי פעם בייביסיטר וגרמתי לאחד הילדים לבכות את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? נראה לכם שיש לי כח? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אע? החיים טובים לדעתך? אם יודעים איך לחיות, בהחלט היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: כרגע? ג'ינס, חגורה, גרביים ישנות, חולצה של darkthrone ובוקסר איפור: לא תודה דברים אהובים מאכל: סושי שתיה: בירה המקום האהוב לחופשה: לא יצאתי לכאלה הרבה חופשות טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוז ממתק: כל דבר שקשור לשוקולד מכונית: לא מת על מכוניות שיעור: ספרות חג: ל"ג בעומר היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: אפור מגזין: לא... שם לבת: לי שם לבן:פאשה קבוצת ספורט אהובה: : P חודש אהוב: לא זוכר באיזה חודש, אבל בהוא שהחורף הכי קיצוני ספורטאי/ת אהוב: -_- שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אני רואה רק csi אתר אהוב: בטח מטאל ארקייבס חיה אהובה: ינשוף חבר לאימייל: אע? בדיחה: אני לא במצב רוח הומוריסטי אומר הרבה: מכוער מילה אהובה: צנים נעליים: katerpilar תחנת רדיו: מי מקשיב לרדיו? חדר בבית: החדר שלי? ההופעה הכי טובה שראית: ההופעה של סיילם אם אטילה/ eternal grey במטאליסט האחרון דיסק אהוב: כרגע זה sterbend - dwelling lifeless נשיא: פחחח סלט: רגיל בשר: סטיק 300 גרם אם רוטב חריך וירקות.. כוסומו אני רעב עכשיו תוספת לפיצה: תירס ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: החור הנידח ההוא לייד הבית שלי שנמצא על גבעה ומוקף בעצים ריח: אף פעם לא חשבתי על זה רעש: כלי עבודה חשמליים טעם: חריף נחשב? רגש: שםםם שמחה? מספר:2 ספר: אדון החצר של טריסטיאן אגלוף סבתא: מה? דגנים: קונפלקס אולדסקול של קלוגס דברים פחות אהובים אוטו: אימאשלכם צבע: ירוק מורה: אולרי לוי שיעור: תנ"ך יום בשבוע: שישי חג: פורים עונה: קיץ חודש:אוגוסט ספורט: לא כזה בקטע של ספורט קבוצת ספורט: שוב סרט: טיטאניק שחקנ/ית: *מגרבץ* תוכנית: הרצועה אתר: *שוב* אוכל: כל דבר אם מיונז שתיה: גרפה להקה: כל להקת פאוור מטאל זמר: לא תודה זמרת: אולי קצת חיה: כלבים >_< חנות: תומר בדיזינגוף סנטר מילה: שיויון, יותר מידיי ו'ים ון'ים הופעה שהיית בה: קרוספייר דיסק: את הרשימה המלאה של דיסקים שאני לא אוהב?? סלט: כרוב ארץ: ספרד עיר: לא זוכר מקום להיות בו: ההווה ריח: של כוסות אחרי שמוציאים אותם מהמדיח רעש: של ילדים קטנים שמתקרצצים רגש: דיכאון? תאריך: 22.8.89 ספר: 1984 דגנים: החרא קורנפלייקס של תלמה ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: נכון חיבקת מישהו: נו ו? בכית: לא צחקת: מין הסתם גרמת למישהו לצחוק: כהרגלי קנית משהו: סיגריות, בקבוק קולה, מנה חמה, עט פיילוט, בקובוק יין לבן, האמבורגר, סקס אם אמא שלך הסתפרת: כבר כמעט שנה שלא עשיתי את זה הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא לפורומים באינטרנט אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בוודאי נזרקת על ידי מישהו? מישהי כוסומו! למה הכל ממן נקבה? מישהו בגד בך? יש מצב נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אני גר בירושליים, שישי הכל מת, אני יוצא בימי חמישי היית מאוהב? לא חושב ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? אני? מה פתאום! חס וחלילה! אני לא שותה אלכוהול! מה אני נראה לכם פושטק!? עישנת מריחואנה? קקי חנונה שיחקת מונופול? לצערי ראית טיטאניק?לצערי נישקת מישהו? לא! אבל כן, נישקתי מישהיא התנשקת צרפתית? כן... הזדיינת: אם אמא שלך נו, כתוב למעלה ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? חחח כן עשית אמבטיית קצף? בטח כשהייתי קטן טסת? כן שטת? בערך נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא נראה לי הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? זה קורא לי הרבה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? המיטה שלי צמודה לרצפה, אולי זאת הסיבה למה החדר שלי כזה מבולגן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כשהייתי בן איזה 2? היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? מישהיא, כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כל הזמן נרדמת בשיעור? כל הזמן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? דליק נחשב? עברת על החוק? אני מניח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? רק בצחוק הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? זין שאני יחליט את זה, קשה מידי שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ?חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: את גנדי לשמוע: לוידע לא מצליח לחשוב על משו מקורי להיות כמו: רוני סופרסטאר כאילו הדבר האחרון ש: קניתי: מארלבורו אדום סופט קראתי: כה אמר זרטוסטרא (ניטשה) עשיתי: התקלחתי סרט אחרון שראיתי? אני חושב שזה היה pi מספר אחרון שחייגתי: לידידה שלי דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי: פיתה אם חומוס וסחוג פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר, כנראה שבילדות, למרות שהייתי קרוב לבכי כמה פעמים מאז פעם אחרונה שצחקתי: לפני בערך חצי שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: את זאת שאולי יפתח איתה מערכת יחסים הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי זה לא הפיג את השיעמום עד כדיי כך אתם יודעים? ועדיין יש לי גוש גדול של לכה בגרון ואני עדייך מרגיש כאילו המוח שלי גדול מידי כדיי להכנס לגולגולת שלי

en li shem 7

New member
ממתי הכל מת בשישי בירושלים?../images/Emo12.gif

ניראלי אתה לא במקומות הנכונים

driftwood89

New member
תקשיבי

אין אוטובוסים, המקומות לקנות בהם אוכל זול (האמבורגר מכוער/מנה חמה) ניהיים מועטים יותר (הפינה החמה לא פתוחה קיצור). אם אני רוצה לעשות משו בשישי אני צריך להגיע ברגל או לסנג'ר מישו שיסיע אותי...

עונה..

שם מלא: יערה מ תאריך לידה: 7.11.1992 מין: נקבה.. בית: רמה"ש איפה עוד גרת? רק ברמה"ש מזל: עקרב מידת נעליים: 39 גובה: 1.64 מוצא: חצי בולגריה חצי אפגנית (מאפגניסטן) חיות מחמד: כלבה אחים: 1 גדול צבע שיער: חום אורך שיער: עד המותן צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : .. כיתה: ט' תחביבים: שפות ומוזיקה מוזיקה: רוק עד מטאל + ישראלי להקה: נירוונה והיהודים איזה שפות אתה מדבר? סינית,צרפתית, אנגלית, עברית, ובולגרית.. בינתיים אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בביה"ח אסף הרופא אתה בן אדם של לילה או של יום? יום.. יותר שעות הבוקר מקודמות.. 4,5 רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? תלוי מתי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? לא יש לך גשר? היה.. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שגרירה/מתרגמת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שדוד שלי נפטר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחחחחחחחח קרו לי יותר מידי כבר.. לא משהו שאני זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ההרשמה לתיכון :) והיומולדת מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מסוגלת להמשיך ללמוד שפות.. יש חבר/חברה/קראש? קראש. ממה אתה הכי פוחד? חרקים.. מנמלים עד פרפרים וג'וקים. ה-כ-ל. אני היסטרית . מאמינה באהבה וירטואלית: לאא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כמה מעצבן זה לקום מחר בבוקר למה אתה הכי מתנגד? להומופובים.. שונאת כאלה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אנג'לינה ג'ולי חחחחחח פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כןן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שיעורי סינית כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לאא חחחח שונאת את ותרנית או עקשנית? בעיקר ותרנית.. אבל שאני צריכה אני ממש עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת.. תלוי החיים טובים לדעתך? לא חחחח היחסים עם ההורים טובים? אממ.. די בסדר =] לבוש: מהסתומרת? מה אני לובשת עכשיו? גופייה שחורה וג'ינס איפור: לא מתאפרת.. חוץ מעיפרון חום לעיניים חחח דברים אהובים מאכל: שוקולדדדד וקוסקוס שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: פריז טעם גלידה אהוב: מסטיק פרי אהוב: הכל ממתק: שוקולד. מכונית: מרצדס חחחח שיעור: בבצפר? צרפתית ואנגלית חג: פסח חחח היום הכי אהוב בשבוע: רביעי! צבע: ירוק מגזין: ראש 1 שם לבת: יערה חחח או גאיה! שם לבן: דקל קבוצת ספורט אהובה: לא מבינה בזה חחח חודש אהוב: נובמבר ספורטאי/ת אהוב: אנדי רודיק חחחח שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי וקתרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב: גאל גרסייה ברנאל.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה של גריי אתר אהוב: לא יודעת חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אממ אני לא משתמשת באימייל כ"כ בדיחה: חחחחחחח שמעתי כמה מצחיקות אבל שכחתי אומר הרבה: אממ חחחח לאדעת. :$ מילה אהובה: אממ לא עולה לי כרגע נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 102FM.. רדיו ת"א חדר בבית: החדר שלי.. והמטבח ההופעה הכי טובה שראית: שייגעצ! דיסק אהוב: אממ.. דה בלאק אלבום של מטאליקה נשיא: ביל קלינטון חחחח סלט: סלט ירקות של אימא בשר: שניצל תוספת לפיצה: זיתים ארץ: סין/צרפת עיר: ת"א.. מקום אהוב: ת"א ריח: של מרק עוף רעש: מוזיקה חחח טעם: מתוק.. רגש: אהבה מספר:11 ספר: לא קוראת סבתא: אין דגנים: האני נאט צ'יריוס דברים פחות אהובים אוטו: .. צבע: אדום וכתום מורה: אורין ואליזה. הן תמיד מכשילות אותי שיעור: מתמטיקה ושל"ח יום בשבוע: שישי חג: ראש השנה עונה: קיץ חודש: מאי ספורט: הכל חחח קבוצת ספורט: אין סרט: אממ.. סרט שלא אהבתי.. צופן דה וינצ'י.. חחח ארוך מידי שחקנ/ית: מלאני גריפית'.. היא מעצבנת אותי חחח תוכנית: .. אתר: .. אוכל: נענע שתיה: פאנטה להקה: סינרגיה.. לא מתה עליהם זמר: זמרת: חיה: חנות: מילה: "נאמי" הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן מתנה לידיד שלי הסתפרת: לא הרגשת טיפש: חחחח תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן חחחח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כןן היית מאוהב? כןן ברור ראית את הבית הלבן? כן עישנת? חחח לא אני אלרגית חחח שתית אלכוהול? כן ברור עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? ברוררר ראית טיטאניק? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 59023 פעמים נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת?: לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא עוד לא יצא לי הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןן חחח נשארת ער כל הלילה? ברור דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כל יום אניעושה את זה חחחח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לאלאאלא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן באמצע מבחן בתנ"ך. :$ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מהסתומרת? :| פגשת סלבריטי? כןןן את מיכל ינאי ואפרת רייטן חחחח עברת על החוק? לאאלא חס וחלילה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לאא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אין לי מושג חחח רצית להרוג מישהו? כןןןן נפלת מכסא? תמיד זה קורה לי נתת למישהו לאפ דאנס? אממ לא הלכת מכות? כןן חחח זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? השני.. (אין לי כוח לרשום) חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: מי שלא עושה טוב לאנשים לשמוע: את קורט קוביין ז"ל להיות כמו: אנג'לינה ג'ולי הדבר האחרון ש: קניתי: מתנה לידיד שלי קראתי: לא זוכרת יחחח עשיתי: רשמתי את השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? אבודות והוזות! סרט מדהיםםםםםםם מספר אחרון שחייגתי: .....0544 חח נראה לכם? אבל לאבא שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מצה עם שוקולד. פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: עכשיו חחח הבנאדם האחרון שנישקתי: אבא הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא

למעלה