חרדי שבת כל מה שלא קשור לאלופה לפה כל מה שקשור החוצה לילה טוב שבת שלום לכולם ויום טוב לכולם
מ מאור כהן1 New member 5/8/06 #1 ../images/Emo32.gifחרדי שבת../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאלופה לפה כל מה שקשור החוצה לילה טוב שבת שלום לכולם ויום טוב לכולם
../images/Emo32.gifחרדי שבת../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאלופה לפה כל מה שקשור החוצה לילה טוב שבת שלום לכולם ויום טוב לכולם
מ מאור כהן1 New member 5/8/06 #3 שימו על ופול וליור../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif רמקולים חובה: http://www.tazone.net/nasralla/
שימו על ופול וליור../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif רמקולים חובה: http://www.tazone.net/nasralla/
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 5/8/06 #13 ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gifלי../images/Emo35.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
פ פעמיים בוסקילה123 New member 5/8/06 #6 איזה באסה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif הייתה היום אזעקה והיו נפילות בחדרה. אני הייתי באור עקיבא (ליד קיסריה-שם אני נמצאת עכשיו) ופתאום באמצע האוכל הייתה אזעקה.מזל שהיה להם ממ"ד בבית. ממש מבאס:-\ שיהיה יומטוב
איזה באסה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif הייתה היום אזעקה והיו נפילות בחדרה. אני הייתי באור עקיבא (ליד קיסריה-שם אני נמצאת עכשיו) ופתאום באמצע האוכל הייתה אזעקה.מזל שהיה להם ממ"ד בבית. ממש מבאס:-\ שיהיה יומטוב
D Dark chocolate New member 5/8/06 #7 אני הולכת למות!!!!1../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif יש טילים על חדרה!!!!!!!!! אני הולכת למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני אמות, תזכרו.. שפקאצה דו-מינית זה שולתתת!!!!111
אני הולכת למות!!!!1../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif יש טילים על חדרה!!!!!!!!! אני הולכת למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני אמות, תזכרו.. שפקאצה דו-מינית זה שולתתת!!!!111
י יובלוש123 New member 5/8/06 #22 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifנכון! מיכל לא תנטוש אותנו כ"כ מהר!
G gavan New member 5/8/06 #36 ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif ככה אני מכירה אותך? נכנעת בקלות? לא ולא! שמרי על עצמך
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif ככה אני מכירה אותך? נכנעת בקלות? לא ולא! שמרי על עצמך