חצי בעצם..

גם אני אגיע לפה ובינתים זקוקה לעזרתכם

שלום, אני עוד לא שייכת לפורום הזה (טפו טפו עוד כמה חודשים). בינתים, לצורך אשמח אם תסכימו לענות לי על סקר. הסקר יהיה אנונימי כמובן. אשמח אם תשרשרו לכן אם אתם מוכנים לענות עליו, ואשלח לכם אותו במסר. תודה מראש וחג שמח לכולם

מקפיצה- אולי היום יהיו עוד מתנדבים

מודה מאוד למי שיענה על הסקר הקצר. שיהיה לכולם יופי של סופ"ש וחג שמח

מאי 972

New member
../images/Emo32.gif חצי בעצם..

מי יכולה לספר לי על מערכת החינוך ברחובות? אנחנו שוקלים לחפש דירה בעיר, ואני לא יודעת עליה דבר.. ועוד שאלה - ראינו בתיווך הצעות לדירות במחיר שנוכל לעמוד בו בשכונה בשם אושיות (אם אני לא טועה), מי יכול לספר לי עליה? בכלל, איך בודקים שכונה לפני שבאים לגור בה, בהנחה ששכירות זה לא אופציה.

מאי 972

New member
תודה ליבי

אני אשמח לדעת למה הכוונה שכונה לא טובה.. חינוך? אוכלוסיה? זה שכונה של פשע רשע? באיזה שכונות כן שווה לחפש?

ליבי777

New member
תגובה

לא הייתי מתקרבת לשכונת אושיות מהסיבות שציינה ליידי דרמה. הייתי מחפשת במקומך בשרונה, רחובות החדשה, כל האזור שליד המכון משני צידיו.

יעל ומיטל מהישרדות בתפוז אנשים../images/Emo70.gif

בעקבות ההדחות המפתיעות והכואבות יעל ומיטל יגיעו לפורום הישרדות 3 ויענו על ה-כ-ל.
היום, בשעה 17:30, הפייטרית שרצתה נקמה, מירב בן דוד, תגיע ותתן תשובות לכל השאלות החשובות והמעניינות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1935&MessageId=134302243
מחר, בשעה 14:00, הג'ינג'ית הלוהטת, יעל צוקר, תענה לכל מה שרק תרצו לשאול ותנצל את ההזדמנות כדי לסגור חשבונות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1935&MessageId=134303749
איך תבלו עם הילדים בחג סוכות? אם אתם בדרך לפסטיבל הבינלאומי להצגות ילדים ביפו או בדרך לפסטיבל תמר במדבר בים המלח ורוצים לגוון את הטיול בקצת טבע, עורך מדור הטיולים באתר מפה ומורה הדרך, יאיר זיידנר , יענה לשאלותיכם ויציע לכם מסלולי טיול מומלצים ביום חמישי בין השעות 12:00-14:00: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1507&MessageId=134328993

יש לי משפחה ענפה בעיר

אושיות נחשבת שכונה עם אוכלוסיה חלשה, רוב הבתים שם ישנים. שכונות חדשות בשולי העיר עם הרבה ילדים הן אזורי ויצמן, רחובות החדשה, אחוזת הנשיא ורחובות ההולנדית. המשפחה שלי מפוזרת במרכז העיר מהקניון הגדול ועד לרחוב ויצמן. איך בודקים שכונה? באים ומתרשמים מהסביבה - מהבניה, ממיקום גנים ובתי ספר ומגרשי משחקים, מהמרחק למרכז, בתלות שלכם ברכב או בתחבורה ציבורית וכו....

מאי 972

New member
אין לי בעיה עם בתים ישנים..

הגעתי כבר למסקנה שמצב של היום, כל הפרוייקטים המופלאים האלו ישארו על הדפים.. ואני אשאר בלי דירה. אין לי בעיה לקחת בית "יישן" ולדעת שאני יכולה לשפץ אותו, בהתאם לתקציב ולזמן.. המציאות חזקה מכל חלום שלי.. שאלה מה זה אוכלויסה חלשה? זה נגיד כמו שכונת התקווה בתא?, או כפר שלם? או אזורים בראשון לציון (רמת אליהו? מזרח ראשון?) אני לא מחפשת דוקטורים לפיזיקה גרעינית.. אבל גם לא רוצה לגדל ילדים בשכונה של עבריינות ופשע..

אני לא רוצה להישמע מתנשאת,

תבואי תעשי סיבוב ותתרשמי מהשכונה בעצמך. אני לא מכירה את נתוני הפשיעה בשכונה ולא רוצה לומר מה רמת הפשיעה שם. עוד כילדה (גדלתי ברחובות)השכונה נחשבה לשכונה לא טובה.לא הייתי שוקלת לקנות שם דירה ולמרות שגם לי אין דירה משלי ואני גרה בשכירות לא אקנה בית "בכסף שיש לי" רק "כדי לקנות בית" גם לי אין בעיה עם בתים ישנים שאפשר לשפץ ולהשקיע ולעשות מהם בית חלומי. להיפך,לפעמים זה מגניב ויוצא מוצלח מאוד.

רוב הפרוייקטים האלו כבר קיימים

ולכן אין שאלה של "ישארו על הדפים" יש פרוייקט חדש שלא הוזכר כאן שנקרא רחובותי, גם כן בצפון מזרח רחובות. המחירים, אין מה לעשות, יקרים יותר בכל האזורים החדשים האלו.

רונית י

New member
דירות באזורי וייצמן או אחוזת הנשיא

או רחובות החדשה מין הסתם לא יתאימו לה אם ציינה שהם יכולים לעמוד במחיר של דירה באושיות.

דין15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif דיור

שאלת דיור- אני יודעת שזה לא קשור אבל נושא זה בוער בעצמותינו זה זמן רב. חושבים על לקנות דירה- כרגע גרים ברחובות אבל לא מוצאים בתקציב כרגע כלום שאלה לגבי יבנה/אשדוד- האם אתם מרוצים? איזה איזורים טובים מבחינת רמת לימוד, רמת אוכלוסיה וכד'. אשמח לכל תובנה אני מפרסמת גם בתינוקות אז סליחה אם יש כפילות בברכה אני

למה את לא יכולה לפרסם כאן ושיענו בפורום?

או לפחות לצרף את הסקר כקובץ ושיחזירו לך במייל או במסר? את פשוט עושה עבודה כפולה.

למעלה