חעעע איזה קטע ^___^

s a r a h13

New member
../images/Emo32.gifחעעע איזה קטע ^___^

שמעתי כזה על להקה שקוראים לה סגול כהה ואני עם האנגלית הדפוקה שלי לא ידעתי שזה DEEP PURPLE ואני באה לחנות ומבקשת "סגול כהה" והם כזה מביאים לי את BURN ואני אומרת להם "לא אני רוצה סגול כהה לא דיפ פרפל" והם התפקעו מצחוק ממני ואני מזה התביישתי
... חחח... זה היה כזה מצחיק... פחחחחחחחח
עכשיו כשאני חושבת על זה... סתם משעמם שרשרו לפה דברים מוזרים שקרו לכם (
) אוהבת--שרע

דברים מוזרים?

עוד לפני שהיה לי רשיון...אבא שלי הקפיץ אותי ואת חברים שלי לירושלים והיה ערב רוק בגלגלצ.... זה היה נוראי!... אבא שלי עשה לי פאדיחות רציניות! התחיל לשיר שירים שאני אפילו לא מכיר! היה שם דיפ פרפל...לד זפלין...the who כאמל...וכל מיני להקות כאלה..ואבא שלי אשכרה שר את כל השירים האלה... הכי בעסה שהיה פקק...אז נתקענו איתו באוטו איזה 40 דקות כל הדרך ממבשרת לירושלים!

MusicA

New member
לפני שנה לא הכרת כלכך את זפלין

ועכשיו החדר שלך זה מקדש לכבודם? יפה.

s a r a h13

New member
גם אני לא הכרתי את זפלין

עד תחילת השנה- למעשה לא הכרתי אף להקה חוץ מהיהודים עד תחילת השנה ועכשיו החדר שלי כולו מוטרהד AC\DC וזפלין וכל הלהקות שהכרתי רק השנה. יש לי כבר פוסטר של איירון מיידן
למרות שהכרתי אותם רק השבוע.
ועוד כל מיני... שנה משמעותית בשבילי במוזיקה...

jimorrison

New member
למה?

בגלל שהציור יפה? חח כאילו כמה כבר את מכירה את מיידן?

s a r a h13

New member
נמ-

יש לי שני אלבומים שלהם ואני חורשת עליהם. חוץ מזה זה בלי ציור יא חתיכת מעצבן- ואתה אל תעלה לי את הפיוז אני מספיק שונאת אותך גם ככה
ולכל שאר הפורום- אל תתנפלו עלי תעשו לי טובה

yoyoyud

New member
אז תמשיכו את זה בפרטי או משהו

זה לא מקום להתגרות ולריב...

לא אמרתי לפני שנה...

אמרתי לפני שהיה לי רשיון..יענו עוד בימים שהייתי אמור לנסוע עם אבא שלי... זה היה בכיתה ח'....

MusicA

New member
אה, זה נשמע כאילו קצת לפני.

כשאתה נזכר במשהו שקרה לך בגן אתה מספר את זה "עוד לפני שהיה לי רשיון"?

חחח

הפואנטה הייתה שבגלל שלא היה לי רשיון בכיתה ח'...אבא שלי היה מסיע אותי לכל מיני מקומות והיה עושה לי בושות....

סורי אנשים...

לפעמים זה קורה לי... אני פשוט מנהל פורום אחר בתפוז (389)..אז אני שוכח לפעמים להחליף יוזר..

yoyoyud

New member
אופיר...

סליחה שמחקתי את הקבצים שלך... פשוט הייתי חייב למחוק את ההודעות של שרה ומעין והן היו משורשרות אל ההודעות שלהם. אז הינה (תודה הודיה
)

למעלה