חסר מ

Hasselblad

New member
../images/Emo32.gif חסר מ../images/Emo32.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: שירשורי ה
הם הזדמנות נפלאה להכיר את חברי הפורום קצת יותר טוב מחוץ לעולם המייפל, ולכן נדרשת עזרתכם, אנא שתפו אותנו במשימות שאלות או כל דבר שהייתם שמחים שנשאל בשירשורי ה
הבאים. זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

Don Nirtin

New member
משתמש באוף הזה כדי להגיב על הSC של מחר../images/Emo267.gif

אני רואה שנקסון החליטו לקחת ברצינות את המשחק שלהם. הם לא יכולים להמשיך ככה ולתת להאקרים לעשות כרצונם. זה פשוט לא. ועם זאת, מוקדם מדי מכדי שנוכל להעריך האם הצעד הזה משתלם להם והאם הם יכולים להתמודד עם זה (וכנראה שהם לא, כי הם נקסון).

צ ל י ל 8

New member
כמו שסיוון כתבה כאן פעם, נקסון מקללים בטוח

הרבה יותר מאיתנו. ההאקרים גורמים להם לשבת יותר שעות ולטכס עיצות מה לעשות נגדם. מה אני אגיד לך? הלוואי ויימצא פתרון. אבל אתה יודע, הוא יהיה זמני. אם פרצו לפנטגון, מה זה משחק רשת פשוט? ככל שהאינטרנט הופך להיות מתוחכם, ההאקרים מתכחמים יותר. אני לא חושבת שלנקסון לא באמת אכפת. אני חושבת שאין להם את הכלים, אולי אפילו אין להם מספיק יידע איך להתמודד עם זה. ייאמר לזכותם שהם מנסים

Guid

New member
מי יודע אם זה ישנה או לא?

תראו, זה משחק רשת. זו תוכנה. הגנות, חסימות, באנים, או כל דרך אחרת שנקסון יינקטו בה- תמיד יהיו אנשים שיידעו לעקוף את זה. פשוט כי ככה זה עובד! אני לא דורש מנקסון מאמצים כבירים, כי בסופו של דבר אנחנו אלה שנשארים בלי משחק ימים שלמים, אבל עצם העובדה שהם מנסים להתגבר על זה כבר עושה לי טוב. כי בתכלס? נגיד והם יתקנו עכשיו את הבעיה ויכינו חומת הגנה חדשה? בעוד חודש אנשים יצליחו להבין את הרעיון שלה ואז הם ייפרצו אותה שוב. אין, זה לא יכול להיגמר בחיים. אז אני לא מתבאס, כי פשוט אין מה לעשות עם זה. אני נהנה ממה שיש, ואני ממשיך לשחק עם מודעות מלאה לחסרונות האלו! ואם כבר
, למי שתוהה למה אני כבר שבוע לא מתחבר למשחק- יש לי בעיות רציניות של ניתוקים באינטרנט וזה מעיף אותי מהמשחק כל פעם. קצת נמאס לי מזה, כי זה חופר להתחבר ולהתנתק אחרי 2 דקות. אז אני עכשיו מנסה לחזור בחזרה לתשתית של בזק, כי הניתוקים פה נובעים מהתשתית של הוט. ברגע שזה ייקרה- מייפל בכל הכח!!
(בינתיים אני משחק במשחק Dragon Age. לא משחק אונליין, אבל עדיין RPG. והוא פשוט מעולה)

Don Nirtin

New member
קישור?../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

יודע מה, אני אחפש את זה לבד. ולגבי הוט- הם חרא בהכל. כולל אינטרנט. למה בדיוק אתה מחובר אליהם? וההודעה הארוכה שלך- אני אגיד רק שהאקרים נהנים מזה שהם הורסים דברים וגורמים נזק. זו כל המטרה שלהם בעצם. בסוף המשחק עוד עלול להיסגר בגלל שנקסון חסרי יכולת נגדם.......

אני קוראת עכשיו בארכיון...

הפוסט של אדם עשה לי חשק לקרוא שם. מצחיק אותי שכולם היו כזה "יואו עליתי לרמה 11 קבלו את הדמג' שליייייי אני עושה 150 על חילזון" זה כזה תמים וחמוד!

למעלה