לא לא זה הבלקון של יעקוב מדימונה ידבר כבודו מעוף
ה החתולית New member 15/9/05 #28 ווואי... איזה סמטוכה עשיתם כאן. תכף תבוא גברת פוחצ'בסקי (או מועלם - אתם יכולים לבחור), ותזרוק עליכם את הפח של האשפה.
ווואי... איזה סמטוכה עשיתם כאן. תכף תבוא גברת פוחצ'בסקי (או מועלם - אתם יכולים לבחור), ותזרוק עליכם את הפח של האשפה.
ס סוף עונה New member 15/9/05 #21 ואני חושבת שלמרקורי היתה התנגשות עם יופיטר השבוע אחרת אין הסבר למה שקורה בפורום לאחרונה מעוף, לא לקחת את זה אישי, פשוט לא ידעתי לאיזה הודעה להיצמד, ואתה נראה לי הכי רגוע כאן
ואני חושבת שלמרקורי היתה התנגשות עם יופיטר השבוע אחרת אין הסבר למה שקורה בפורום לאחרונה מעוף, לא לקחת את זה אישי, פשוט לא ידעתי לאיזה הודעה להיצמד, ואתה נראה לי הכי רגוע כאן
M maof New member 15/9/05 #24 אישי../images/Emo35.gif אני חושב....שכל אדם זקוק למקום פרטי בו יוכל לצאת מדעתו בשלווה ובכיף. מעוף
ר רות 2 New member 15/9/05 #34 עקרונית...... רות מעדיפה שזה שיורד ... יגיד אחרכך... רק להתראות ולא שלום....
ג גובאניני New member 15/9/05 #19 שאלה לרציניים שבכם..../images/Emo94.gif מי ראה את הסרט "מחמוד ופאטימה" ????
ג גובאניני New member 15/9/05 #31 נו טוב...כאן רק מכירים בטח את הסרט "מי אומר שלום קודם" "העולה או היורד" או "תעלת בלאומילך"
ת תיפלצת New member 16/9/05 #39 ../images/Emo108.gifבואו להציל חיים...../images/Emo107.gif עמותת "חבר-לי" פותחת יום אימוץ מידי יום שישי בין 10:30 ל-14:00 בשרותים הוטרינרים של גוש דן(בצומת מסובים)... פרטים נוספים בקובץ המצורף
../images/Emo108.gifבואו להציל חיים...../images/Emo107.gif עמותת "חבר-לי" פותחת יום אימוץ מידי יום שישי בין 10:30 ל-14:00 בשרותים הוטרינרים של גוש דן(בצומת מסובים)... פרטים נוספים בקובץ המצורף