חם מהתנור

משחק החיים. תפוז Live ../images/Emo175.gif

נירית קופל, כוכבת הטלנובלה המצליחה "משחק החיים" נבחרה ברוב קולות כדמות הפופולארית של הסדרה בפורום התכנית. היום ב-19:00 היא מגיעה לענות על שאלות הגולשים! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Queen From Mars

New member
נצל"ש- ../images/Emo91.gif

התוכנית של אשטון בימי חמישי ב-22:00 MTV אני יודעת שבטח כולם צופים אבל שיהיה לא מזיק להזכיר שוב... מישהו ראה את המתיחה שאשטון עשה לווילמר בעזרתו של דני מסטרסון
אני אהבתי,זה היה ממש מצחיק
ומאוד מרושע

SmallVille Girl

New member
:( אני אל יכולה לדבר כי יש

לי היום מסיבת סיום !!! ואני אפסיד משה!! אבל לא נורא מזל שיש וידאו

NuFiFiT

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif

עוד נצל"ש *מנסה את החתימה החדשה שלי*

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifחחח זה היה קורע../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

יש לי את זה במחשב
הוא שכר איזה מישו שהוא כאילו החבר של אחת שאשטןו שכב איתה, והחבר חשב שהאוטו של ווילמר הוא של אשטון והתחיל לשבור לו אותו
אבל זה לא של ווילמר זה אוטו כפיל לאוטו שלו... חחחחחחחחח מסכן וויל..

Better Man

New member
אני למשל לא צופה בזה

כי 1. זה זבל 2. זה הורס לחלוטין את הדמות של קלסו

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifWHAT THE FUCK

הורס את הדמות של קלסו?! אז לא תראה אף סרט שבו משתתף אשטון קוצ'ר רק כדי לא להרוס את דמותו של קלסו?! אתה יודע ששחקן לא צריך כל הזמן לחיות לפי הדמות שלו בסדרה! יש לו עוד חיים! וזה לא אומר שלא נצפה בסרטים/סדרות שלו רק כדי לא להרוס את הדמות שלו.. מה זה השטויות האלו?!

Better Man

New member
תרגיעי קצת

רוב הפורום כאן מטומטם ברמות, אה? אני לא אמרתי לאף אחד לא לצפוץ בתוכנית שלו, רק אמרתי שלי אישית זה הורס את הדמות, הדמות של קסלו ב"מופע" היא טיפשה,מתוקה משהו ורגישה. אשטון קוצ'ר ,לפחות בפאנק' (או איך שקוראים לה), הוא יעני מגניב וכל העולם על הזין שלו. יש אנשים שמתיחסים אל דמות בסדרה כרק אל דמות בסדרה, בלי כל התררם סביב חייו האישיים של השחקן. קאפיש? יופי

Kryptonite

New member
../images/Emo32.gif חם מהתנור../images/Emo168.gif

שרשור אוף חביב... להנאתכם ושימושכם

למעלה