חם לחורף קר

Katarzis

New member
../images/Emo124.gifBluesic בהופעה!../images/Emo124.gif

(הרבה בפורום הזה ביקשו שאני אפרסם אני מקווה שההודעה לא תעבור לשרשור הOFF....) כולכם מוזמנים להופעת רוק קלאסי משובחת שתיערך ב15/4 ב"מכבי מיוסיק פקטורי" ברחוב סלמה 40 בת"א. המרתון - הופעה של כשעתיים וחצי! יחל בשעה 22:00. כרטיס כניסה 35 ש"ח. אפשר להתרשם http://blues-ic.tripod.com target=_blank>באתר של להקת BLUESIC. http://blues-ic.tripod.com

meandmeandme

New member
30 שנה לצד האפל!!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום אחד הדיסקים הכי מוכרים, הכי נמכרים (והכי משובחים) בהיסטורה חוגג 30 שנות מצוינות!!! DARK SIDE OF THE MOON!!!!!! מזל טוב לאלבום הנפלא הזה ומזל טוב ללהקה הנפלאה שהביאה לנו אותו!!

אולי מישהו יכתוב מאאמר או ביקורת

זאת אומרת זה מאוד נחמד לציין ימי הולדות, אני מוכן להביא גם במבה וכוסות פלסטיק ואפילו לתרום את החצר והמערכת שלי לארוע, אבל בשביל שיהיה לזה קצת תוכן מישהו צריך לכתוב משהו (ולא ב
) שיהיה על מה לדבר

moshel

New member
לא לשכוח ערב המוקדש לפרנק זאפה

להזכירכם ערב המוקדש לאחד הגאונים פרנק זאפה יערך ב4.4.03 בהייניקן הבימה קלאב ת"א הקרנות נדירות של סרטים ווידאו ו DVD על האומן ןפועלו יוקרנו על מסך ענק את הערב כולו ילווה זאפלוג ממומחה מר ארנון פלטי מרצה לזאפה בבית הספר למוסיקה רימון אם לא היזמנתם מקום עשו זאת מהר ועכשו דרך האתר כי מס. המקומות מוגבל והדרישה גבוהה שלכם מושל

ganooov

New member
../images/Emo18.gifפרויקט הפרה הקדושה../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

נפתח פרויקט הפרה הקדושה של פורום מוזיקה בתפוז
רוצים לדעת מה זה פרויקט הפרה הקדושה
לחצו כאן
הניבלונגים - הסקירה שלך כבר עלתה
. הולדן קולפילד (לא יודע באיזה שדה זר אתה רועה כרגע
) - אני אשמח אם תכתוב איזו סקירה קטלנית לפרויקט
. שבפורום הזה זה לא ייתפרסם? און מיי דד באדי, האני
.

Wonder goat

New member
גנוווווב? רוצה לדעת מה אני חושב?

אתה בוגד ה mother land חשבתי שאגדות רוק זה הדבר בישבילך כנראה שתעיטי על תתקשר אלי

ganooov

New member
בעעעעעעעעעעעע... ../images/Emo13.gif

א. איך אני יכול לבגוד בדיוק בפורום שאני הקמתי?
מה אני? ליאו פנדר
ב. אגדות רוק זה אכן ה-דבר בשבילי, אבל אם יש לי הזדמנות להיות בפורום שעוסק במוזיקה - אז למה לא? שאל את הניבלונגים מה החלום שלו... ג. להתקשר אליך? ללללללאאאאא... תבקש קודם סליחה ממיכל
.

Wonder goat

New member
שו מיכל?

ואני יודע שאתה לא בוגד אני סתם השתעשעתי וגם צחקתי עם הקטע של הלהתקשר העולם הזה ציני לא להלחם בזה

Wonder goat

New member
על תזכיר את השם הזה לפחות לא

במקום שאני מוצא את השלווה שלי בחיים

ganooov

New member
כנראה שנדפקת, ../images/Emo13.gif

מכיוון שידידות שלי, הן ידידות שלי, כולל הכל
.

DUDE5

New member
אני דווקא נוטה להסכים איתה

אני לא חושב שטרחת להיכנס לעומק הדברים שהיא כתבה...

למעלה