חם בגריל!

LudaGirl

New member
../images/Emo32.gif חם בגריל!

יאללה בנות, שפכו. מה חדש בחיים?

אני הולכת היום להופעה!!!!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

של יהודית רביץ!
|תקנאו|

Shiri from the block

Active member
נוו, תספרי לנו איך היה! אם יש לך גם תמונות וכאלה יהיה נחמד למרות שהיא לא מעניינת אותי אבל כיף לראות תמונות של מעריצים

Shiri from the block

Active member
אממממ פורים מתקרב.. אז מתחילים לעבוד על התחפושות../images/Emo9.gif אגב אני מתחפשת לפייסבוק../images/Emo152.gif זה אמור לצאת משו כזה../images/Emo26.gif תמונה שהביאו לי כרעיון.. נקווה שיצא דומה! ובנתיים אני בעבודה היום עד 22:00 אז יהיה משעמם קצת.. אני אצפה לי בכל מיני סדרות כנראה

מגניב++

אבל יהיה לך נוח להסתובב עם קרטון כל היום? (או הלילה) אני רוצה פיאה ורודה. זהו.

Shiri from the block

Active member
זה רק בהתחלה בדרך למסיבה והכל, ממעלה אדומים לירושלים יש לי אוטובוס לעבור וללכת קצת ברחוב וזה.. שיהיה מספיק זמן לאנשים להסתכל../images/Emo189.gif ואז במסיבה מורידים את זה..

LudaGirl

New member
רעיון חמוד ממש

אני השנה לא מתחפשת. אין לי כוח לזה. איפה את עובדת?

LudaGirl

New member
אתמול

הייתי בקריה. ומ.צ תפס אותי ונתן לי תלונה על הנעליים. ומחר יש לי משפט ב8 בבוקר בקריה. ולצערי הרב, הנעלי באקום שלי כל כך קטנות עלי שאפילו למשפט אני לא אוכל לשים אותן. נכון כיף בצבא?

Shiri from the block

Active member
חחחח וואי בכל השנתיים שלי אף פעם לא העירו לי!../images/Emo65.gif גם תמיד הייתי תקינה../images/Emo6.gif האא חוץ מלקראת הסוף שהפסקתי ללכת עם הדיסקים עלי../images/Emo3.gif גם לא היו לי נעליים תקינות, הנעלי בקום האלה נוראיים.. רק בטירונות וקורס נאלצתי לסבול אותם ואחר כך בסדיר פשוט החלפתי לנעליים אחרות. ולמרות שהייתי בב"ש ששם ידוע שיש טונהההה של מ.צ, באמת שאף פעם לא עצרו אותי, מגניב../images/Emo9.gif ואם זה משפט ראשון שלך רוב הסיכויים שיתנו לך אזהרה, לא?

LudaGirl

New member
כן או אזהרה

או קנס של 50 שקל.. אבל לא ממש אכפת לי מזה. בכיף שלי. הבעיה שהנעליים קטנות... אני משרתת בבניין אזרחי בגלל זה אני בדרך כלל לא נתקלת בהם. אבל אתמול הייתי המקרה בקריה ביום שבו היה מבצע מלביש. ככה זה המזל שלי חח

Shiri from the block

Active member
חחחח באסה טוב זה באמת שטויות בסה"כ.. אז אני מניחה שאין אצלכם ריתוקים וכאלה?

LudaGirl

New member
יש, בבהד 15 בגלילות

אבל לא נראה לי שאקבל.. כי זה משפט ראשון שלי

LudaGirl

New member
בעיקרון היום בארבע

אבל קיבלתי 24 שעות בבית להתארגנות ומחר בבוקר אני נוסעת להוציא גילמלים..אני אעביר סופש בבית ואז אסע לכל השבוע

למעלה