חכו רגע... הבאתי שמיכה לכסות את כל הישנים הערים היידה לצאת בחוץ ובואו PO מה זה השקט החורק הזה?
ט טאKילה New member 6/2/06 #1 ../images/Emo32.gifחכו רגע...../images/Emo192.gif הבאתי שמיכה לכסות את כל הישנים הערים היידה לצאת בחוץ ובואו PO מה זה השקט החורק הזה?
../images/Emo32.gifחכו רגע...../images/Emo192.gif הבאתי שמיכה לכסות את כל הישנים הערים היידה לצאת בחוץ ובואו PO מה זה השקט החורק הזה?
פ פcיפלורה New member 6/2/06 #3 יש לך מה ל... הציע? אני משועממת היום... לא עובר לי הזמן... וגם.. אין לי עם מי לריב... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) רבאק.. המשרד נטוש היום...
יש לך מה ל... הציע? אני משועממת היום... לא עובר לי הזמן... וגם.. אין לי עם מי לריב... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) רבאק.. המשרד נטוש היום...
G gavriel68 New member 6/2/06 #5 יאללה מכות יאללה ! ../images/Emo6.gif חחחחח... אני לא מחמם, בחיי שלא... ף-)
ט טאKילה New member 6/2/06 #6 ../images/Emo67.gif חחחחחחחחחחח סאמק היא מתחבא אתה לא מחמם? אז מה אתה כן?
G gavriel68 New member 6/2/06 #7 אני ? קצת טיזינג לא היה מזיק פה.. איפה מתחבאה? איפה??? חכי חכי נראה לה מה זה. חחחחחחחח
ט טאKילה New member 6/2/06 #8 כנראה מתחת לשולחן... היא מדביקה את המסטיק הישן ומחליפה בחדש.. נו עפיפון קנה לה 20 מסטיקים ואתה חכה חכה החלטתי להרביץ לך
כנראה מתחת לשולחן... היא מדביקה את המסטיק הישן ומחליפה בחדש.. נו עפיפון קנה לה 20 מסטיקים ואתה חכה חכה החלטתי להרביץ לך
פ פcיפלורה New member 6/2/06 #9 שום בזוקות.... חוץ מגרעינים שחורים (שחסרים לי כאן חחחחחחחחחחחח) אפילו עוגיות סנדוויץ שוקולד אכלתי...
ט טאKילה New member 6/2/06 #13 תגידי את בעבודה את?!../images/Emo67.gif תקראי רגע לבוס שלך, אני רוצה להבין, מה זה גרעינים שחורים? ברברסקיט
תגידי את בעבודה את?!../images/Emo67.gif תקראי רגע לבוס שלך, אני רוצה להבין, מה זה גרעינים שחורים? ברברסקיט
G gavriel68 New member 6/2/06 #10 באמת תרביצי לי ??? בחינם ??? ../images/Emo6.gif איזה כייף, בדרך כלל אני משלם על זה. חחחחחחח.... תזכרי, רק בלי סימנים. ובלי ים חחחחחחחחחחח
באמת תרביצי לי ??? בחינם ??? ../images/Emo6.gif איזה כייף, בדרך כלל אני משלם על זה. חחחחחחח.... תזכרי, רק בלי סימנים. ובלי ים חחחחחחחחחחח
ט טאKילה New member 6/2/06 #12 עם סימנים ומלא סימנים...../images/Emo192.gif ואני מזקירה לך שתביא לי תותים על הדרך
G gavriel68 New member 6/2/06 #16 את מזקירה לי ? שוב באמצע המשרד? מה יהיה עם האנשים שמגיעים עכשיו למשרד? שוב להאשים את המזקירה? חחחחח
פ פcיפלורה New member 6/2/06 #11 תראו לי מה זה... רק מה... תגיד לה שתשאיר את המסנג'ר שלה פתוח... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) נראה לי אני חסומה בחיי...
תראו לי מה זה... רק מה... תגיד לה שתשאיר את המסנג'ר שלה פתוח... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) נראה לי אני חסומה בחיי...
ט טאKילה New member 6/2/06 #22 יש לי 250 ג"ר גרעינים... מתגלגלים כאן מיום שישי ואין עליהם קופצים לפקסס לך?
ט טאKילה New member 6/2/06 #18 ככה גבריאל?../images/Emo12.gif אתה מכיר אותי כזו שנלחצת? תגיד לה שתבדוק למה היא לא מחוברת?