חיים רמון

ק ר ח

New member
../images/Emo32.gif חיים רמון

שלא תטעו,הבנאד'ם ניסה לשנות את איך שהדברים עובדים במערכת המשפטית(בואו נודה בזה,הם עובדים חרא),והשופטים שנח להם עם איך שהדברים עובדים,העבירו מסר חד וברור,מצד שני,שר בישראל,בן 56,מתנשק עם מישהי בת 18,חיילת,למה?? מה אתם חושבים?

RunNGun

New member
לא כל כך חף מפשע

האיש הורשע בדין (למרות שכמובן יש לו את זכות הערעור)...

hcsneB

New member
אז בפעם הבאה שתנשק מישהי

בהסכמה, תדע שאתה עלול לגמור בכלא לצד אנשים כמו בני סלע

RunNGun

New member
אני ממש לא מאלה שתוקפים את רמון

לדעתי זה באמת היה משפט על אי הבנה במקרה הכי גרוע, וזה לא היה צריך להגמר בהרשעה, אבל העובדות הן עובדות...

KarenTheGoddess

New member
הו, אם היית קורא את ההודעה שלי

היית מבין- אני לא מצדיקה אותה, או אותו. סך הכל אני אומרת שאף אחד לא יודע מה קרה, אז קביעה בסגנון שהוא קבע לא קבילה.

hcsneB

New member
תראי

היו עדות אופי, חברות שלה, שסיפרו שהיא לא הפסיקה להלל אותו ולספר כמה שהוא חתיך... אז קשה לי להאמין שהיא התנגדה ושהוא כפה את עצמו עליה

Miss Thang

New member
לקרא

ליועצת לענייני חרדים, "חברה שלה" זה בערך כמו לקרא לאהוד אולמרט "חבר שלה". שולה זקן נמנית ממקורביו של רמון, ועדותה, יחד עם העדויות האחרות התומכות כביכול בהתנהגות פלרטטנית מצידה של התובעת, שנועדו לזלזל בה, להפריך את טיעוניה, ובעיקר להוכיח כי היא איננה אמינה, התגלו להיות שקריות, ובלתי אמינות (ואם אתה רוצה, אתה מוזמן לקרא את הפסק דין המפורט. אני קראתי).

kapoya

New member
רגע, אז מה נשאר לנו?

שרון - אבי אבות השחיתות, הלך. הרמטכ"ל התבוסתן שניהל מלחמה מחדר בקרייה - הלך. חיים רמון - הלך. הבא בתור: סמרטוטמרט! איזה יום שמח!

RunNGun

New member
זה קודם כל יום עצוב עבור האיש

לדעתי מדובר בהחלט בעניין של מה בכך, ואני האחרון שבד"כ מאשים את המתלוננות אבל זה באמת נראה כמו הרשעה על "כלום ושום דבר", בלשון קופמן....

KarenTheGoddess

New member
אנחנו לא יכולים לדעת מה קרה

שם בדיוק. כל מה שניתן לעשות זה לסמוך על החלטת השופטים, גם אם זה קשה לנו בתקופה הזו. ובכל זאת, התמונות שהתפרסמו שלהם ביחד נראים לי תמוהים במיוחד. אם הבחורה הזו השתמשה בחוק שנועד להגן על נשים, בצורה כולכך מגעילה, שתדע כמה היא ועוד מאות מתלוננות שלא בצדק מזיקות לאמינות של האישה שכן אומרת את האמת. בושה. אם היא אכן דוברת אמת, אני מפקפקת באמינותה רק בגלל אותן נשים אחרות. אבל כמו שאמרתי, אין מה לעשות אלא להאמין בצדק המשפט.

Psycho BuZZ

New member
היא לא היתה בת 20 לפחות?

בויקיפדיה כתוב שזה קרה במסיבת השחרור שלה.

oh-da

New member
שוב מערכת המשפט בתחילה נפלה קורבן

לתביעה חסרת כל שחר אך משהבינה את האפשרות הטמונה כאן, למנוע רפורמות עשתה שיקוליה. רק חבל שמני מזוז שם לעצמו רגל פעם אחר פעם.

Dungeon

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל

אני מסכים עם שולמית אלוני במקרה הזה. כמו שהיא אמרה, לא צריך ללכת לבית משפט על נשיקה שלא ברצון, במקרה הקיצוני ביותר היא הייתה צריכה לסטור לו. לא תמיד אנשים קוראים שפת גוף בצורה נכונה ותמיד יהיו טעויות כאלה בין המינים, אין צורך בעקבות טעות כזו ללכת לבית משפט.

למעלה