חידות
Y yaakii New member 14/6/09 #2 הוא משמיד ממלכות ועוקר הרים הוא מחיה אנשים והורג אותם הוא מייבש נהרות ויוצר אגמים מי זה?
T TFNM New member 14/6/09 #3 או האדם או אלוהים אולי הטבע? (שאת זה ניתן לפרש כמשמעו,או שאדם מאמין יפרש את זה גם כאל..) או אולי כדרכו של שלמה אבס-משמיד הממלכות עוקר ההרים מחיה והורג האנשים מייבש נהרות ויוצר האגמים האדום הגדול? (מעטים יבינו את הבדיחה,נוסטלגיה )
או האדם או אלוהים אולי הטבע? (שאת זה ניתן לפרש כמשמעו,או שאדם מאמין יפרש את זה גם כאל..) או אולי כדרכו של שלמה אבס-משמיד הממלכות עוקר ההרים מחיה והורג האנשים מייבש נהרות ויוצר האגמים האדום הגדול? (מעטים יבינו את הבדיחה,נוסטלגיה )
T throught the way New member 14/6/09 #5 שאני אבין, זו חידה פילוסופית או בסופו של דבר נגלה שהתשובה זה גבינת צהובה? שאני אדע באיזה כיוון לחשוב ...
שאני אבין, זו חידה פילוסופית או בסופו של דבר נגלה שהתשובה זה גבינת צהובה? שאני אדע באיזה כיוון לחשוב ...
Y yaakii New member 15/6/09 #7 האמת שאני חשבתי יותר בכיוון של גבינה לבנה סתם. הכיוון הוא זה של התשובות של TFNM . אפשר לקרוא לזה פילוסופי.
האמת שאני חשבתי יותר בכיוון של גבינה לבנה סתם. הכיוון הוא זה של התשובות של TFNM . אפשר לקרוא לזה פילוסופי.
S shanyz1 New member 15/6/09 #6 היא נותנת לך חופש , אבל מעבידה אותך היא מרגיעה אותך , אבל גורמת לך להלחץ . מי זו ?
S shanyz1 New member 15/6/09 #9 מממ רעיון יפה , אבל לא ../images/Emo3.gif . עוז רמז - היא צעד משמעותי בהתבגרות שלך, אבל היא מחזירה אותך הרבה מאוד אחורה
מממ רעיון יפה , אבל לא ../images/Emo3.gif . עוז רמז - היא צעד משמעותי בהתבגרות שלך, אבל היא מחזירה אותך הרבה מאוד אחורה