בצד שמאל למעלה אתה תשים לב
E eranle25 New member 1/5/05 #32 מתעב חידות בכללי ובמיוחד בסטייל הזה שאף פעם אין הגיון למה שאתה עושה ואין היגיון ל"פתרון" החידה.
D dr ganga New member 2/5/05 #38 שלב4!!!הבנתי שצריך להסכלת בSOURCE אוקי אבל אני לא רואה שם כלום! (מה גם שאין לי גופני עברית אז אני רואה סימני שאלה) עזרה! תנו גם איזה רמז ל5 כי לא יהיה לי כח לחשוב עליו חח
שלב4!!!הבנתי שצריך להסכלת בSOURCE אוקי אבל אני לא רואה שם כלום! (מה גם שאין לי גופני עברית אז אני רואה סימני שאלה) עזרה! תנו גם איזה רמז ל5 כי לא יהיה לי כח לחשוב עליו חח
G GallaxY New member 3/5/05 #46 אני אישית רימיתי ../images/Emo6.gif אני יודעת את התשובה אבל לא יודעת איך מגיעים אליה.
E eranle25 New member 4/5/05 #47 אם אתה מדבר על השלב שבו יש את המשפט : JAY should PACK his stuff אז זה לא קשור לזיפ בן אדם.....יש עוד לינק ב source של הדף שבדרך כלל הוא לא נמצא...תמצא אותו ואז תדע מה לעשות עם זה אני מאמין
אם אתה מדבר על השלב שבו יש את המשפט : JAY should PACK his stuff אז זה לא קשור לזיפ בן אדם.....יש עוד לינק ב source של הדף שבדרך כלל הוא לא נמצא...תמצא אותו ואז תדע מה לעשות עם זה אני מאמין